ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

10/3/11

ΠΑΡΑΚΑΛΩ......ΗΡΕΜΙΑ

Αγαπητοί αναγνώστες,
Παρατηρώ ότι έχει αναπτυχθεί και εξελίσσεται μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ Ζαχαραίων και Ζουρτσάνων που πολλές φορές δεν έχει ΟΡΙΑ.
Αναγκάστηκα να διαγράψω σχόλιο σας που πραγματικά ήταν πολύ αισχρό και πολλά άλλα είναι σε παρόμοιο επίπεδο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σχέδιο να μειωθεί το blog και να απαξιωθεί μέσω αυτών των σχολίων αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι οι προσωπικές σας απόψεις είναι δεκτές αρκεί να μην έχουν υπερβολικές αιχμές και ύβρεις από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Επίσης έχω λάβει μηνύματα που προσπαθούν κάποιοι να φιμώσουν το blog ή αυτούς που γράφουν λες και το blog είναι υπεύθυνο για τα γεγονότα και τις εξελίξεις που αφορούν τα Δημοτικά πράγματα.

Παρακαλώ πολύ ΟΛΟΥΣ τους φίλους να κρατήσουν μια σοβαρή στάση απέναντι στα προβλήματα του νέου Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας και όσοι θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο που νομίζουν ότι πρέπει να το δημοσιεύσω ΑΜΕΣΑ, να μου το στείλουν με email.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/11, 6:22 μ.μ.

    αγαπητε μου οι ζουρτσανοι δεν νομιζω πως εχουν καποιο προβλημα με τους ζαχαραιους...οπως ολοι ειδαμε την αντιπαραθεση την ξεκινησε ο Σχιζας προσβαλλοντας τους ζουρτσανους αποκαλωντας τους βλαχαδερα,αμορφωτους,ανθρωπους των σπηλαιων κ.τ.λ.επειδη απλα δεν τον ψηφισαν 5 μηνες πριν...συμφωνω με τους ζουρτσανους γιατι ηταν απολυτα λογικο να θελουν να υπερασπιστουν τον τοπο τους και τους εαυτους τους.διαφωνω ομως με καποιους που αντεδρασαν πεφτωντας τοσο χαμηλα οσο ο Σχιζας,και αρχισαν τις χυδαιολογιες...με τις αισχροτητες κανεις ποτε δεν βρηκε το δικιο του και δεν βοηθησε να σταματησει μια αντιπαραθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΡΤΩΛΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ! ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ!ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ''ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ;''ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΒΡΙΣΙΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/11, 7:45 μ.μ.

    Κυριε Σχιζα και εσεις ομως παραδεχτειτε οτι βρισατε γενικα και αοριστα ολους τους Ζουρτσανους.Δεν ειδαμε ποτε να μιλησετε συγκεκριμενα και να πειτε "βριζω τον ταδε γιατι εχει αυτη την πολιτικη αποψη".Επισης κυριε Σχιζα ειναι ασχημο εκ μερους σας να προσπαθειτε να διορθωσετε πολιτικες αποψεις απλων ψηφοφορων οταν εσεις ο ιδιος υπηρξατε υποψηφιος με τον συνδιασμο που τωρα βριζετε...και εγω ειμαι κατα στο να θιγονται αξιες οπως η οικογενεια...καλο θα ηταν ομως απο μερους σας να σταματησετε να ειστε τοσο ερειστικος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/3/11, 10:30 π.μ.

    ...Αναγκάστηκα να διαγράψω σχόλιο σας που πραγματικά ήταν πολύ αισχρό και πολλά άλλα είναι σε παρόμοιο επίπεδο...

    ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    ...ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails