ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

28/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ

ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ Τ’ΑΥΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

















ΟΙ ‘’ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ’’ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
Πώς θα βγάλουνε, χρήμα, κοιτάνε
στα σκουπίδια, τη δόξα, πετάνε  
Μα το κρύβουν, ποτέ δεν το λένε
τί σημαίνει ξεχνούν προσφορά
Για να πάρουν τη ψήφο σας κλαίνε
και κατόπιν σας κάνουν νερά!
    Γιάννης Σχίζας
Ριζοσπάστης στοχαστής.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/11, 9:43 μ.μ.

    Ο Κος Σχίζας σίγουρα έχει γραψει το ποιηματάκι για τους δύο Δημάρχους που έχει δύο μήνες τώρα η Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/11, 12:28 π.μ.

    Γιατρέ μας τα χάιδεψε ο Γιωργάκης ο δικός σου αλλά τώρα ξύπνησε ο λαός, τον βλέπει και ξύνει τα α**********α του. Φυσικά πιστεύω να έχεις πάρει χαμπάρι τι θα πάρει στις εκλογές.
    Χε χε χε χε χε χε χε χε χε
    ΠΡΩΗΝ Μ*********Σ ΠΑΣΟΚΟΣ & ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/11, 12:40 π.μ.

    TO ΨΑΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
    ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΛΗΝΕΣ


    Δηλαδή μετά την ψήφιση του νέου νόμου θα είμαι παράνομος και θα φυλακιστώ ως ρατσιστής αν αναφέρω τα παρακάτω καταγεγραμμένα πραγματικά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια και τα γνωρίσματα του ρατσισμού (πουθενά δεν αναφέρω για φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων);

    1)Εγκληματικότητα.Η συντριπτική πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων (δολοφονίες, βιασμοί, κακοποιήσεις, εμπόριο ναρκωτικών) γίνεται από αλλοδαπούς (αν και αριθμητικά ακόμα είναι λιγότεροι από του Έλληνες). Σύμφωνα με παλαιότερη μελέτης της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας. (Μια που συστηματικά απαγορεύεται η δημοσίευση νέων μελετών γιατί προφανώς τα νούμερα έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο).

    2)Ανεργία. Σε συνολικό εργατικό δυναμικό της χώρας 4,7 εκατομμυρίων τα 2 εκατομμύρια μετανάστες είναι τεράστιο ποσοστό. Όπως βλέπουμε γύρω μας, οι μετανάστες κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων. Π.χ. Στις οικοδομές και στις κατασκευές δημοσίων έργων εργάζονται μόνο μετανάστες.

    3)Φοροδιαφυγή, Εισφοροδιαφυγή, Παρεμπόριο, Διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό.Οι μετανάστες πουλούν παράνομα στα πεζοδρόμια ή σε δικά τους καταστήματα μη πληρώνοντας φόρους, εισφορές, δημοτικά τέλη και ΦΠΑ. Και δεν ελέγχονται ποτέ από την εφορία, σε αντίθεση με τα γειτονικά ελληνικά καταστήματα. Ενώ μέρος των εσόδων τους το στέλνουν στις πατρίδες τους.
    4)Ανασφάλιστη εργασία.Οι μετανάστες κολλούν στην καλύτερη περίπτωση λίγα ένσημα το χρόνο (τα απαραίτητα για την παραμονή τους) και στην συνέχεια εισπράττουν ταμείο ανεργίας και άλλες παροχές που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης στο μέλλον θα πάρουν σύνταξη (έστω και την ελάχιστη) χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ ούτε ελάχιστο ποσοστό της που φυσικά θα τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι (η γνωστή κοινωνικότητα).

    5)Ιατρική – Νοσοκομειακή περίθαλψη.Χωρίς να πληρώνουν εισφορές απασχολούν γιατρούς και νοσοκομειακά κρεβάτια. Τα έξοδα τα πληρώνουμε όλα εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ όταν πάμε στα έκτακτα περιστατικά των Νοσοκομείων πρέπει να περιμένουμε σε τεράστιες ουρές μια που 9 στους 10 που περιμένουν εκεί είναι μετανάστες.

    6)Απασχόληση Δημοσίων φορέων και Χρήση Δημόσιας περιουσίας.Οι αλληλεπίδραση 2 εκατομμυρίων μεταναστών για διάφορα θέματά τους π.χ. Αποτροπή εισόδου στη χώρα, πράσινη κάρτα (αφού έρθουν και καταγραφούν), αιτήσεις νομιμοποίησης, σχολεία για τα παιδιά τους, πρόληψη, εκδίκαση και τιμωρία παραβατικής συμπεριφοράς, φυλακές και προσωπικό απαιτεί δημόσιους υπαλλήλους και υπηρεσίες που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης ζητούν με τους φόρους μας να τους χτίζουμε τζαμιά.
    7)Γκετοποίηση, Συμμορίες, Φανατισμός, Καταστροφές.Οι λαθρομετανάστες είναι γκετοποιημένοι, θρησκευτικά και εθνικά φανατισμένοι, με διάφορες αφορμές κατεβαίνουν όλοι με τσεκούρια και σπαθιά και κάνουν καταστροφές σε μαγαζιά αλλά και τραυματίζουν όποιον βρεθεί το δρόμο τους. Οργανωμένοι σε συμμορίες βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/11, 12:41 π.μ.

    συνεχεια στο απο πάνω
    8)Κίνδυνος για την δημόσια υγεία.Ασθένειες που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια τώρα μας τις φέρνουν ξανά οι μετανάστες. Οπότε πέρα από τον άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία, οποιαδήποτε ιατρική πρόληψη πέρα του ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί πάλι θα πρέπει να πληρωθεί με τους φόρους μας.9)Κίνδυνοι για την Παιδεία και την ασφάλεια των παιδιών μας.Λόγο του μεγάλου ποσοστού αλλοδαπών μαθητών το επίπεδο της διδασκαλίας έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Τα παιδιά των μεταναστών δημιουργούν σχολικές συμμορίες και κακοποιούν Ελληνόπουλα. Σε κάποια σχολεία μάλιστα τα Ελληνόπουλα είναι μειοψηφία και εντελώς απομονωμένα. Όταν ένας αλλοδαπός μαθητής χτυπήσει ελληνόπουλο σε οποιαδήποτε παρατήρηση από Έλληνα τα ίδια ή οι γονείς τους μας κατηγορούν για ρατσιστές.
    10)Απώλεια ελέγχου της χώρας – Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.Με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων:
    Παράνομη είσοδος στη χώρα > Σύλληψη (αλλά όχι απέλαση) και απελευθέρωση μετά από λίγες ημέρες > Παραμονή στην χώρα και αίτηση νομιμοποίησης ή ασύλου > Απόκτηση άδειας εργασίας > Νομιμοποίηση και δικαίωμα ψήφου.
    Αυτό κάνει τους πολιτικούς να τους υπολογίζουν, οπότε οι κυβερνήσεις θα παίρνουν συνεχώς φόρους από εμάς και θα δίνουν οικονομικές παροχές σε αυτούς για κοινωνικούς (ψηφοθηρικούς) λόγους.

    11)Εθνικοί λόγοι.Με δεδομένου ότι έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιηθούν κάποτε όπως έγινε κατά περιόδους με αυτούς που ήρθαν παλαιότερα, και με δεδομένο ότι κάνουν περισσότερα παιδιά από εμάς κάποια στιγμή θα είναι πλειοψηφία και θα καθορίζουν εντελώς τις τύχες μας.

    Ενώ σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία ή με άλλη γειτονική μουσουλμανική χώρα δεν νομίζω να συνταχθούν με το μέρος μας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συνταχτούν με μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα ή θα δημιουργήσουν δική τους εθνική. Οπότε σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εχθρό εκ των έσω και ίσως εμπλακούμε σε εμφύλιο πόλεμο (Π.χ. Γιουγκοσλαβία).
    Στην απλούστερη δε των περιπτώσεων που δεν συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να ανατινάζονται μέσα σε κτίρια, τρένα, αεροπλάνα ή λεωφορεία για π.χ. Θρησκευτικό ή Εθνικό λόγο όπως η συμμετοχή των Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Έτσι δεν έγινε σε Αμερική, Αγγλία, Ισπανία …
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανάψουμε την φωτιά μόνοι μας λοιπόν και να επιτρέψουμε την κατάληψη της χώρας μας από αλλοδαπούς κάτι για το οποίο σκοτώθηκαν χιλιάδες Έλληνες σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας για να το αποτρέψουν.Χωρίς ίχνος ρατσισμού ή διάθεσης υποτίμησης των λαών και των πολιτισμών που προέρχονται οι μετανάστες, και με καθαρά λογική σκέψη σχετικά με το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών που έχω αναλύσει παραπάνω, καταλήγω.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και κανένας νόμος διεφθαρμένων πολιτικών δεν μπορεί να το αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑ! ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΦΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails