ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΠΡΟΣ...ΠΑΝΤΑΖΗ

Πανταζή Είχα γράψει ένα ποίημα με τίτλο ''Δεν κάνω για Δήμαρχος!'' Ξέρεις τι εννοούσα; Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών του Δήμου Ζαχάρως δεν θέλει Δήμαρχο με αποθέματα παιδείας, με αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης, με ικανότητα να διαχειρίζεται προκλήσεις και να δίνει προοπτικές! Θέλει Δήμαρχο που δεν ξέρει ή που δεν θέλει να ακούει, που δεν καταλαβαίνει τις δυνατότητές του, που είναι μέχρι τα μπούνια λαικιστής! Θέλει με λίγα λόγια εσένα! Λυπούμαι ειλικρινά που σε ψήφισε και δεν είσαι Δήμαρχός του!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/11, 2:29 μ.μ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

    Θα ήθελα να πιστεύω πως είναι "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ανακοινώσεις σχετικά με συλλαλητήρια και εκδηλώσεις συμπαράστασης στην πλατεία Ζαχάρως για την απόφαση του Άρειου Πάγου. Εκτός πια και αν μπορούμε να καταργήσουμε αποφάσεις ανώτατων δικαστηρίων.
    Να επισημάνω και προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι τουλάχιστον ΠΑΡΑΝΟΜΗ μια τυχόν ενέργεια μη αποκομιδής σκουπιδιών στην πόλη μας , μετά από απόφαση ΠΟΙΑΝΟΥ; ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/11, 8:11 μ.μ.

    «Ουδείς πιο επικίνδυνος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».
    Γιατρέ καλά κάνεις και ξεσαλώνεις μέσα από από το διαδύκτιο, αλλά καλό θα ήταν όλα αυτά να τα έλεγες και πριν το αποτέλεσμα των εκλογών όπου εκεί διαπίστωσες ότι ήσουν «εκτός».
    Δεν τα έλεγες όμως γιατί ήταν καλά τα λεφτά του αντιδημάρχου καθαριότητας (αμφιβάλω αν ήξερες κατά που πέφτουν οι αποθήκες), καλά και τα λεφτά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
    Για αυτό πάρε το κουβαδάκι σου και άντε σε άλλη παραλία για να παίξεις. Για μας που γνωρίζουμε πέντε πράγματα στη Ζαχάρω και δεν είμαστε από το «χωριό του μα…κα», είσαι τουλάχιστον «γραφικός» με αυτά που γράφεις.
    Κάτσε και γράψε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες σου και δοκίμασε στις άλλες εκλογές την τύχη σου με την στήριξη των προοδευτικών κουλτουριάρηδων του Παπα(ν)τρέου (που πολλοί μα….κες από μας ψηφίζαμε)
    για να δεις κι εσύ την δύναμή σου στον λαό(και αν παρεις πάνω από 60 σταυρούς να με χέ…..ες.
    Καλό βράδυ γιατρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/2/11, 8:51 μ.μ.

    E,ψιτ,φίλε.Με εμένα μιλάς τώρα.
    Δεν με ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα.Σε αυτά ας σου απαντήσει ο Σχίζας.
    Εγώ κάθομαι δε αυτό:....προοδευτικών κουλτουριάρηδων του Παπα(ν)τρέου (που πολλοί μα..κες από μας ψηφίζαμε).
    Ψήφιζες φίλε Παπανδρέου όχι γιατί το απαιτούσε η ιδεολογία σου.Ψήφιζες γιατί έίσαι άνθρωπος του ξεροκόματου η διαφορετικά άνθρωπος του συμφέροντος.Γίνεσαι το σκυλί του αφεντικού που σου πετάει ξεροκόματο.Τώρα σου πέταξε κάποιο ξεροκόματο ο Πανταζής και έτρεξες και πούλησες το παλιό αφεντικό σου και γλέιφεις το καινούργιο αφεντικό.Ψήφισες αυτό που ήθελε ο Πανταζής.Και είναι γνωστό τι ψήφισε ο Πανταζής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ποιον υποψήφιο βουλευτή εστήριζε με όλους τους τρόπους.Σου επεβλήθηκε λοιπόν να μην ψηφίζεις πλέον Παπαδρέου.Σου επεβλήθηκε να στηρίξεις αυτόν που στήριξε το αφεντικό σου ο Πανταζής για να μην χάσεις το ξεροκόματο.Και τώρα που βλέπεις ότι το αφεντικό έχασε το παιγνίδι έχεις γίνει πύρ και μανία εναντίον του Παπανδρέου,γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ξεροκόματο.Ετσι και αύριο ο Παπανδρέου τρελλαθεί και αγνοήσει την απόφαση του Αρείου Πάγου και επανεφέρει τον Πανταζή στην θέση του ως Δήμαρχο,να σου πώ εγώ αν θα είσαι Παπανδρέου η όχι.Ισως ακόμη και περισσότερο Πασοκτζής και από τον ίδιο τον παπανδρέου.
    Αλλού φίλε τις αμπελοφιλοσοφίες σου.Οχι σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails