ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/2/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ...."ΑΝΩΝΥΜΟΙ".

Των "ανωνύμων" ο κύκλος, που κρίνουν κρυπτόμενοι, γίνεται κουλούρα στο λαιμό τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όποιος έχει γνώμη και τόλμη να γράψει με το όνομά του για να δούμε ποια ...παρθένα είναι πίσω από την "Ανωνυμία". -Έτσι για να μπορούμε να συγκρίνουμε τη μούρη τη δική μου και τη μούρη του ...χοίρου που κρύβεται πίσω από την Ανωνυμία, τις πράξεις που μου αποδίδονται χωρίς να έχουν σχέση με την αλήθεια και τις πράξεις της Ανώνυμης παρθένας που μπορεί και να κάνει πιάτσα, κοκ, κοκ.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις O ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ... την 13/2/2011

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ14/2/11, 8:26 μ.μ.

    Η διαφορά μας είναι,ότι εσύ λές και πράτεις επώνυμα και δεν φοβάσαι κανέναν επειδή καλύπτεσαι πίσω από την προστασία του αφεντικού σου που απαντά με φωτιά και τσεκούρι,αφού τα λόγια και οι πράξεις σου κάνουν τα χατίρια του αφεντικού ,ενώ εμείς λέμε την αλήθεια ανώνυμα γιατί αυτή η αλήθεια ενοχλεί το αφεντικό σου και φοβόμαστε την φωτιά και το τσεκούρι.Για να γράφεις επώνυμα χωρίς να γλείφεις αφεντικά θέλει πολλά κιλά αρ..ίδια.Και αυτά τα έχει μόνο ο Σχίζας.
    Στην Ζαχάρω η επωνυμία και η ανωνυμία έχουν πάρει διαφορετική εννοια.Αν ήταν σε άλλη περιοχή να είσαι σίγουρος ότι θα έγραφα επώνυμα.Εγω γράψει σε χιλιάδες forums και εχω συγκρουσθεί , πάντα επώνυμα.Ελα όμως που το πνευματικό σας επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και δεν σας εμπιστεύεται κανένας.!!!Οι αντιδράσεις σας είναι ανεξέλγκτες.
    Στη Ζαχάρω όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει πάντα τα μισά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/11, 8:48 μ.μ.

    Πω πω πω πω υψηλά πνευματικά, επιστημονικα, ειδικευμένα επιπεδα που έχει ο τόπος μας και δεν το 'χουμε πάρει χαμπάρι!
    ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails