ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/3/12

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Κ. ΑΓΡΑΠΙΔΑ (απο 18/3/12)


Ακατανόητη είναι η πρόταση της πλειοψηφίας στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως να σταματήσει το Σχέδιο Ανάπλασης και Αξιοποίησης του Καϊάφα. Με την παραπάνω πρόταση ζητείται να σταματήσει η χρηματοδότηση των 8 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ. Η ανάλυση και η τεχνογνωσία της εισήγησης της πλειοψηφίας προέρχεται εκτός του Δήμου και ο εισηγητής άγνωστος, πράγμα που διημιουργεί πολλά ερωτήματα...καθώς και ο τρόπος εισαγωγής του σοβαρού αυτού θέματος σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το σταμάτημα του έργου θα οδηγήσει στην οριστική ματαίωση της αξιοποίησης,με αρνητικές επιπτώσεις στη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους της περιοχής και
κατ 'επέκταση της τοπικής οικονομίας και της ήπιας ανάπτυξης .
 Αντί του συγκεκριμένου έργου, η πλειοψηφία προτείνει την επαναφορά του του παρωχημένου σχεδίου του 2004 ,με την απευθείας ανάθεση, και χωρίς το αυστηρό πλαίσιο προστασίας της περιοχής που προβλέπει το σχέδιο του ΕΣΠΑ.
 Εμείς υποστηρίζουμε την συνέχιση του έργου της αξιοποίησης του Καϊάφα μέσω των χρημάτων του ΕΣΠΑ. Το σχέδιο είναι με βάση τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και της Εθνικής νομοθεσίας και των διαφανών διαδικασιών του ΕΣΠΑ.
Επίσης στις 21 Μαρτίου κατατίθενται οι προσφορές για την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών, και το οποιοδήποτε πισωγύρισμα είναι ακατανόητο και θα οδηγήσει στην ματαίωση του έργου
Για το θέμα θα καταθέσουμε άμεσα, επιχειρήματα συγκροτημένα και τεκμηριωμένα, προς τις Δημόσιες Αρχές ,ώστε το έργο να συνεχιστεί μέσω του ΕΣΠΑ και της διαδικασίας που έχει έως τώρα επιλεγεί.


Για την Ελάσσoνα Αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως
Κωνσταντίνος Αγραπιδάς

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/12, 10:23 μ.μ.

    Δεν νομίζεις οτι άργησες Κε Αγραπιδά;
    Εσύ δεν είσαι που πήγαινες χέρι χέρι με την πλειοψηφία; Εσύ δεν είσαι που κάθησες σε Δημοτικό Συμβούλιο με τον Κο Δημήτρουλα;
    Τότε βέβαια έλεγες να ισχύσει ο Νόμος αλλά μάλλον εννοούσες το Νόμο της Ζαχάρως??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/12, 6:30 μ.μ.

    Χαχαχα χαχαχα ....θα σκάσει βόμβα με τον κ.Αλεξανδρόπουλο. Φυλαχτείτε παλικάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/12, 11:46 μ.μ.

    Μήπως ξέρετε το ανέκδοτο που τελειώνει με τη φράση: // Έξω πέσαμε και οι τρεις! Κι εγώ νόμιζα πως θα κλάσω αλλά ...χέστηκα//???.

    Έξω ο Αγραπιδάς, έξω ο αδερφός του αρχιτέκτονα, έξω και ο Πανταζής.
    Θα γίνει αυτό που θέλει η Γερμανία, που μοιάζει αρκετά με εκείνο που θέλει ο Πανταζής αλλά λίγο έλειψε να το χαλάσει γιατί βιάστηκε.
    Ο Αγραπιδάς την πάτησε από πέρσι το καλοκαίρι που πήγε να παρουσιάσει τα έτοιμα σχέδια (κάποιων συμφερόντων) σαν δικά του.
    Ο αδερφός του αρχιτέκτονα την πάτησε επίσης γιατί πήγε να πουλήσει τσαμπουκά, πως δεν θα επιτρέψει ιδιωτικοποίηση.
    Ο Πανταζής θέλοντας να υποστηρίξει εκείνο που θα γίνει, παραλίγο να το χαλάσει, αλλά του βγήκε σε καλό γιατί εκτέθηκαν και την πάτησαν, ως συνήθως, οι άλλοι δύο.

    Η κάθε πλευρά υποστήριζε ...κάποιο συμφέρον.

    Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/12, 1:21 μ.μ.

    Κύττα ρε πράγματα.. ενδιαφέρει τον Αγραπιδά η αξιοποίηση του Καϊάφα. Αυτόν -που με όχημα την 'δήθεν' περιβαλλοντική οργάνωση του , κατάφερε να σταματήσει ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ένα έργο πνοής για όλη τη Δυτ Ηλεία .Την Ιόνια οδό. Δηθεν θα χάλαγε ο Καίαφας , ενω ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ παρατημένος , ορίστε που οδήγησε!!
    Η ιστορία έχει γραφτεί και εσύ Αγραπιδά , είσαι απλώς άλλος ένας μικροπολιτκάντης , που στον βωμό της στείρας αντιπολίτευσης θυσίαζεις τα πάντα. Μονο που στη προκειμένη περίπτωση θυσίασες και το μέλλον ενός τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails