ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/10/11

Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ".

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
επειδή μιλάς γενικώς και αορίστως, δεν κατάλαβα σε ποιους από τους σχολιαστές απευθύνεσαι με το γραπτό σου. Σε ότι με αφορά, αν δεν γνωρίζεις, οφείλω να σε ενημερώσω πως οι δημόσιες αντιδράσεις μου (με γραπτά κείμενα και ανεξάρτητα ψηφοδέλτια) ήταν διαρκείς από το 1990 έως πρόσφατα.
 Όλες μάλιστα αφορούσαν πολιτικές επιλογές που πληρώνουμε σήμερα ή τακτικές προσώπων που επίσης επανήλθαν στο προσκήνιο. Άρα δε με αφορά το "..τόσα χρόνια γιατί δεν λέγατε κουβέντα". Επίσης δεν με αγγίζουν ενοχές, για ουδένα βόλεμα και δεν νοιώθω καμία συνενοχή γιατί δεν είμαι σε κανένα κέντρο αποφάσεων. Η μοναδικές μου συνενοχές είναι κοινές με το σύνολο των πολιτών της χώρας που
 α) παίρνουν μέρος στις εκλογές για να ψηφίσουν κάποιο κόμμα και
 β) που δεν εντάχθηκαν ή δεν συγκρότησαν μια τρομοκρατική οργάνωση.
 Κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, 
παρά ταύτα δεν σηκώνω τα χέρια να παραδοθώ και δεν καταλήγω στο πεσιμιστικό τέλος του γραπτού σου. Όποια κι αν είναι η κατάληξη της χώρας είτε σαν αυτή που προβλέπεις είτε χειρότερη, πάντα υπήρχε κι ακόμη υπάρχει μια διαφορετική διαδρομή που μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετική κατάληξη με καλλίτερους όρους για τους πολίτες. Το πρώτο βήμα για μια άλλη διαδρομή, είναι το "φράγμα" στη διαδρομή που ακολουθεί τώρα η Κυβέρνηση. 
Ως πολίτης και πολύτεκνος πατέρας αισθάνομαι πως έστω και με το μικρό κείμενό μου
 "ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ", έπραξα κάτι περισσότερο από το να κάθομαι στον καναπέ και να βυθίζομαι στο ΣΟΚ που καλλιεργούν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ. 
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, 
σου προτείνω να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο μαζί με άλλους ή μόνος σου. Εν κατακλείδι θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω: από πού έρχεσαι; πού πηγαίνεις; τι θα πρότεινες να γίνει και από ποιους; 
Με εκτίμηση.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑ... την 19/10/2011

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/11, 12:27 μ.μ.

    Πρωτοφανές υβρεολόγιο από τον Γ.Παπανδρέου κατά την ομιλία του στα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
    Σε μια προσπάθειά του για συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου ξεπέρασε σε υβρεολόγιο ακόμα και αυτόν τονΑνδρέα Παπανδρέου στις χειρότερες στιγμές του.

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους πάντες για απάτριδες και παρουσίασε ως μοναδικό πατριώτη σ’ αυτή τη χώρα τον ….εαυτό του!
    ΄
    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που εξαπάτησεένα ολόκληρο λαό υποσχόμενος ότι …»λεφτά υπάρχουν»!

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ,περιτριγύριζε ανά την υφήλιο κατηγορώντας ευθέως και με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς αυτή τη περήφανη χώρα και τους πολίτες της!

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που – αποδεδειγμένα μετά τις δηλώσεις Στρος Καν -παρασκηνιακά οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στο μνημόνιο και σε όσα έχουν επακολουθήσει !

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που υπέσκαψε ακόμα και πριν τις εκλογές τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που θα διασφάλιζε -πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελημάτων- δια παντός τις όποιες ορέξεις διαφόρων για τη Θράκη …

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που έχει φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας ένα ολόκληρο λαό, και επιπλέον υιοθετεί μια απαράδεκτη «πολιτική» κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη. Στρέφοντας όλους εναντίον όλων, πυροδοτώντας την κοινωνική πυριτιδαποθήκη με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τη Πατρίδα μας.

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που αρνείται ακόμη και σήμερα να διαψεύσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάνει την περιβόητη δήλωση στο Καναδά «λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάμαι ήσυχος...»

    Αυτός ο ….πατριώτης κατηγορεί τους πάντες ως απάτριδες. Από την κοινωνία που την ονόμασε ….συντεχνίες (δημοσίους υπαλλήλους, αναπήρους,ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, εργαζόμενους στην καθαριότητα, φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματοβιοτέχνες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, ακόμα και τους δικαστικούς, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας), μέχρι την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει το σθένος να αρνείται την μνημονιακή πολιτική, την οικονομική κατοχή, την παραβίαση του Συντάγματος και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

    Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης !

    Όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεφεύγει από το μυαλό του ότι το ποιος είναι πατριώτης , ποιος άπατρις και ποιος εθνικός μειοδότης, θα κριθεί -σε όλες τις εκφάνσεις του- από τον ελληνικό λαό και μόνο απ΄αυτόν!

    Ίσως γι’ αυτό και ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης , βρίσκεται σε κατάσταση πανικού….!

    Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 11:58 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/11, 2:40 μ.μ.

    Αναίρεση της καταδίκης Ψωμιάδη ζητά ο αντιεισαγγελέας

    Την αναίρεση της απόφασης του εφετείου με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης (με βάση την οποία μάλιστα τέθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου για τον Καλλικράτη, σε αργία), ζήτησε ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αθ. Κονταξής.

    Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό η απόφαση του εφετείου είχε ελλιπή αιτιολογία στο σκεπτικό της. Ο ίδιος ο Ψωμιάδης κατά τη συζήτηση στον Άρειο Πάγο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

    Ο Π. Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως αλλά και σε δεύτερο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος που αφορά την παράνομη μείωση προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο νόθευε καύσιμα.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/10/11, 3:29 μ.μ.

    Δημήτρουλα,θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση?
    Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και η αντιμετώπιση του από τη σημερινή κυβέρνηση είναι σημερινό?
    Τον Ιούνιο του 2010 δεν υπήρχε?
    Και βέβαια υπήρχε.Τι άλλαξε από τότε?Τίποτε.
    Σου κάνω αυτή την ερώτηση γιατί τον Ιούνιο του 2010 δεν έλεγες κάτω ο Γιωργάκης αλλά τον έγλειφες να σου δώσει το χρίσμα για να κατέβεις ως Δήμαρχος Ζαχάρως.
    Οταν έφαγες πόρτα τότε κάτω ο Γιωργάκης και κουραφέξαλα.
    Δημήτρουλα,πήγαινε να τα πουλήσεις αυτά σε αυτούς που επικοινωνείτε νοητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φώτης Δημήτρουλας19/10/11, 5:23 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    δεν μου απάντησες από που έρχεσαι και που πηγαίνεις; Τι προτείνεις να γίνει και από ποιους;
    Αν για όσα ερωτάς, δεν γνωρίζεις, πρέπει να κάνεις το κόπο να δεις πως την περίοδο που συνέταξα το βιογραφικό μου για στήριξη στις δημοτικές εκλογές, την ίδια στιγμή αλλά και πριν και μετά καταδίκαζα την πολιτική της Κυβέρνησης σε κάθε τι που είχα αντίθετη γνώμη.
    Αδιάψευστος μάρτυρας: Η ομάδα μου στο διαδίκτυο (facebook): "Εκείνοι που μας χρώσταγαν ζητάνε και τον γάιδαρο".
    Η ομάδα αυτή έχει ημερομηνία έναρξης την ίδια ημερομηνία με το βιογραφικό μου.
    Όταν διασταυρώσεις την αλήθεια νομίζω πως πρέπει να κάνεις το καθήκον σου και να ζητήσεις συγνώμη.
    Κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ψάξε αλλού "πελάτες" για να τους χρεώνεις ευθύνες τέτοιες που μπορεί να είναι και όλες δικές σου, ΔΙΟΤΙ είσαι σαν ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, χωρίς όνομα, ταυτότητα, παρελθόν και μέλλον.

    Επιμένω όμως στην απορία, που αποφεύγεις να απαντήσεις: Από που έρχεσαι; που πηγαίνεις; τι συμβολίζεις; και τι εκπροσωπείς;

    Read more: αμαρτωλό: ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_1603.html#ixzz1bEnAVG43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ19/10/11, 6:26 μ.μ.

    Δεν μου απαντάς και υπεκφεύγεις με αοριστίες.
    Τον Ιούνιο του 2010 ήσουν στη νομαρχιακή του πασοκ στον Πύργο που είχε συνέλθει για να αποφασίσει ποιον θα στηρίξει στη Ζαχάρω τις εκλογές?Θυμάσαι την ημέρα εκείνη που ήρθαν και άνθρωποι του Πανταζή να διαμαρτυρηθούν για την αργία.Το ξέχασες?
    Και πάλι σε ερωτώ.
    Αν τότε σε είχε στηρίξει το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα έλεγες "κάτω ο Γιωργάκης"?.
    Φυσικά θα μου απαντήσεις "ναι".
    Αλλά δυστυχώς δεν πείθεις πλέον κανέναν.
    Η αξιοπιστία σου έχει πάει πλέον περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φώτης Δημήτρουλας20/10/11, 12:41 π.μ.

    Βρε βλάκα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, έλεγα τα ίδια πριν από εκείνη την ημερομηνία και μετά από αυτήν.
    Σου υπέδειξα ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο, ανεξίτηλο, αναλλοίωτο, το πιο κατάλληλο για την τύφλα σου.
    Πριν από εκείνη την περίοδο, Μάιο του 2010, ίδρυσα στο διαδίκτυο την ομάδα με τον τίτλο: "Εκείνοι που μας χρώσταγαν θέλουν και τον γάιδαρο". Αφορούσε τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης. Έχει σαν εικόνα έναν γάιδαρο που σέρνει κάρο κι από το πολύ φορτίο στο κάρο, ο γάιδαρος έχει σηκωθεί στον αέρα.
    Μόλις προ 10 ημερών άλλαξα όνομα στην ομάδα και την βάφτισα " ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ".
    Όλη η ιστορία της ομάδας με 700 και πλέον μέλη, είναι καταγεγραμμένη και δεν διαγράφεται ποτέ από κανέναν, ούτε κι εγώ (ως ιδρυτής) δε μπορώ να την εξαφανίσω από το διαδίκτυο.
    Άρα σκάσε και κολύμπα στην ανοησία σου.
    Αυτά περί Πύργου και χρισμάτων και λοιπών πεζοδρομιακών που γράφεις. Όλα τούτα ήταν συμβάντα που γίνονταν με όλη τη δική μου διαφορετικότητα, προσωπικότητα και κάθε άλλη ειδοποιό διαφορά που δεν έχεις φανταστεί ούτε στα καλύτερα όνειρά σου.
    Ίσως εξ αιτίας αυτής της στάσης μου, έγινε και η παράτυπη-ένοχη επιλογή άλλου προσώπου.
    Πάλι όμως είμαι περήφανος για την πράξη μου, διότι τέτοιες πολιτικές πολεμούσα μια ζωή ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΩ.

    "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ",
    Την επόμενη φορά, αν θα ξαναγράψεις, σε συμβουλεύω να σκεφτείς πολύ καλά, για τα στοιχεία σου και τα λόγια σου, διότι ακόμη και οι πιο υπομονετικοί άνθρωποι έχουν τα όριά τους.
    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φώτης Δημήτρουλας20/10/11, 12:59 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    και κάτι ακόμη,
    Όσα έγραφα σε εκείνη την ομάδα, ήταν πιο σκληρά και περισσότερο καίρια από το σύνθημα "κάτω ο Γιωργάκης", διότι όσα αποκάλυπτα πριν από ενάμιση χρόνο, δεν έχουν ακουσθεί ακόμη ούτε στα πιο σκληρά blogs.
    Επίσης το σύνθημα "ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" δεν θα το έγραφα τόσο γρήγορα, αν δεν είχε αποδειχθεί επίσης τόσο γρήγορα πως το ¨παιδί" είναι ακατάλληλο.
    Όλα αυτά τα έκανα σε όλη μου τη ζωή είτε με χρίσματα είτε χωρίς αυτά, διότι ποτέ δεν με προσδιόρισαν άλλοι παράγοντες, εκτός από την αλήθεια, το δίκαιο και τη γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ20/10/11, 1:14 π.μ.

    Για το "βλάκας¨που με αποκάλεσες δεν με ενοχλεί καθόλου.Θα με ενοχλούσε αν με αποκαλούσε έτσι ένας λογικός και έξυπνος άνθρωπος και όχι εσύ.
    Δίνει κανένας σημασία στα ζώα όταν ουρλιάζουν?
    Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις εγώ τα ακούω βερεσέ γιατί γνωρίζω πολύ καλά την πραγματικότητα:
    Ημουν και εγώ εκεί.
    Τον Ιούνιο ζητούσες υποστήριξη από το ΠΑΣΟΚ που τώρα βρίζεις.
    Την δική σου διαφορετικότητα,την προσωπικότητα και την ειδοποιό διαφορά σου την έχεις δείξει πολύ καλά τουλάχιστον στους Ζαχαραίους.Οπου φυσσάει ο άνεμος.Ο ανεμοδείκτης γυρίζει ποιο αργά από όσο γυρίζεις εσύ.
    Δυστυχώς δεν πείθεις πλέον κανέναν,
    Σου εύχομαι καλή πορεία στο μοναχικό δρόμο που διάλεξες να περπατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/10/11, 9:29 π.μ.

    άρχισε με τα "ζώα" ο Καλλικράτης. ο παλιός καλός Καλλικράτης είναι εδώ :)))
    να δούμε πότε θα φτάσει να αποκαλεί πάλι με την παλιά γνωστή έκφραση που του κόστισε και επίπληξη από τον αμαρτωλό. θυμάστε ποια είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φώτης Δημήτρουλας21/10/11, 12:09 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    γρήγορα στον ψυχίατρό σου, με τον διάλογο που κάναμε τυπωμένο στο χέρι.

    Η γνωμάτευσή του θα είναι πως είσαι πράγματι βλάκας. (Ο διάλογος ήταν σαφής. Τα λόγια μου σταράτα και με στοιχεία. Είτε έτσι είτε αλλιώς σου απέδειξα πως εγώ θα έπραττα το ίδιο. Το βιογραφικό μου και οι πολλές συναντήσεις μου στα γραφεία της Αθήνας, του Πύργου και της Ζαχάρως είχαν ως σκοπό μια λογική απαίτησή μου. Δεν ήταν ούτε παράκληση, ούτε κολπάκια. Ήταν απαίτηση. Αυτό δεν έγινε επειδή το ΠΑΣΟΚ έχει γεμίσει λαμόγια που μοιάζουν πολύ με τη δική σου ταχτική. Εξ άλλου το κατάντημα στις εκλογές με δικαίωσε κι αυτή η δικαίωση, με ικανοποίησε όσο θα με ικανοποιούσε μια ενδεχόμενη δική μου εκλογική επιτυχία).

    Για να σου κάνω όμως τα θέματα πιο απλά, πρόσεξε να δεις πως ακριβώς έμοιαζε ο διάλογος που είχαμε:
    - Είπα πως με λένε Φώτη και απάντησες πως με λένε Θανάση.
    - Σου έδειξα την ταυτότητά μου με το όνομα και επέμενες πως με λένε Θανάση.
    - Προσκόμισα τη ληξιαρχική πράξη της βάφτισής μου κι εσύ το χαβά σου, να με λες Θανάση.

    Με την ευκαιρία της επίσκεψής σου στον ψυχίατρο, ρώτησέ τον σε παρακαλώ και δύο απορίες μου για το άτομό σου.

    1. Πες του, γιατρέ γιατί "φυτρώνω" εκεί που δεν με σπέρνουν και απαντώ ως ειδικός επί όλων των θεμάτων και στο τέλος με κάνουν οι άλλοι ρόμπα;
    2. Γιατρέ, γιατί έχω την εντύπωση πως βρίσκομαι πάντα στη σωστή κατεύθυνση; (αν ο γιατρός σου έχει μελετήσει τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα θα σου απαντήσει ως εξής: Όποιος δεν ξέρει που πηγαίνει, βρίσκεται πάντα σε σωστή κατεύθυνση).
    Αυτή την απάντηση να την εμπεδώσεις:

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.


    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ να με συμπαθάς αν σε πίκρανα και σου εύχομαι περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φώτης Δημήτρουλας21/10/11, 1:29 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    Αυτή είναι η ομάδα που τα έσουρνε στην Κυβέρνηση από τον Μάιο του 2010.
    Το βιογραφικό μου συντάχθηκε 19 Ιουνίου του 2010 και τα περί γραφείων Πύργου, που λες έγιναν πολύ αργότερα.
    (αυτά μην τα δείξεις στον ψυχίατρο γιατί θα σε "βγάλει" τρελό).

    http://www.facebook.com/group.php?gid=120741984610382

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/10/11, 3:08 π.μ.

    Αυτός που γράφει σαν Καλλικράτης πρέπει να είναι μεγάλο βλήμα. Εσύ ρε Δημήτρουλα που τον αντιμετωπίζεις για σοβαρό άνθρωπο,δεν βαρέθηκες; Αφήστε το βλήμα να ζει τον πόνο του. Δεν τον καταλάβατε ακόμα ρε παιδιά; Κρατικοδίαιτη λινάτσα είναι και φοβάτε μην αλλάξει η πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/10/11, 9:57 π.μ.

    ο Καλλικράτης είναι το χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου στην Ζαχάρω που κοιμούνται - ξυπνάνε σκέφτονται πώς θα πλήξουν τον Πανταζή και άλλους που σχετίζονται με αυτόν με σκοπό τον Πανταζή. με μίσος. αυτή είναι η θλιβερή ζωή τους/
    άλλοι το κάνουν για επαγγελματικούς λόγους, ζουν από αυτό, είναι η "δουλειά" τους να λένε ό,τι τους λένε ορισμένοι. απίστευτο.
    \αλλά ο κόσμος που τους ξέρει από κοντά είναι ο τελικός κριτής,
    και τους στέλνει κάθε φορά εκεί που πρέπει, δηλ.
    στην αφάνεια και βέβαια στην εκλογική ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/10/11, 10:32 π.μ.

    χαχαχα
    Δημήτρουλα δεν παίζεσαι με τίποτε!!!
    Αν ήταν άλλος στη θέση σου θα το βούλωνε και θα λούφαζε και δεν θα έβγαινε και από πάνω.
    Ποιος έγινε ρόμπα Δημήτρουλα εγώ?
    Εγώ έφαγα το χαστούκι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που το έγραψε όλος ο τύπος και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μέσω του youtube?
    Εγώ θρονιάστηκα στη θέση του δημοτικού συμβούλου και με έδιωξε με τις κλωτσιές κακήν-κακώς η επιτροπή?
    Εγώ περιφέρομαι σαν απόκληρος γύρω από τις δημοτικές παρατάξεις?
    Εγώ πρόδωσα τον κόσμο που με ψήφισαν κάνοντας τα κέφια της αντίπαλης παράταξης υποκύπτοντας στην ιδιοτέλεια μου?
    Αν όλες σου αυτές οι ενέργειες δεν είναι προιόν βλακείας και ηλιθιότητας τότε τι είναι?Και αυτός που κάνει βλακείες και ηλιθιότητες πως λέγεται?Εξυπνος η βλάκας?
    Κυκλοφορείς και έχεις γίνει το περίγελο όλης της Ζαχάρως και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
    Οποιος αναφέρει σε κάποιον το όνομα σου γελάει και απαντάει:
    -Αστον βλάκα!!!
    Και εσύ ζεις στον κόσμο σου.

    Με τους άλλους ανώνυμους που γράφουν παρακάτω από εσένα δεν ασχολούμαι.
    Δεν ασχολούμαι με τσούκια.
    Οχι ότι εσύ είσαι καλλίτερος αλλά εσένα σου δίνω λίγο περισσότερη αξία από αυτούς λόγω ...πανεπιστημιακού πτυχίου.
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φώτης Δημήτρουλας22/10/11, 2:25 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ της πλάκας,
    έγινες πτώμα
    από τον διάλογο
    κι άλλαξες θέμα.

    Επειδή δεν πατάω
    επί πτωμάτων,
    ψάξε αλλού
    για πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλλικράτη πες αλεύρι - ο Μπιλιώνης σε γυρεύει. Μάθαμε ποιος είσαι και θα πληρώσεις όλες τις αμαρτίες σε ένα πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ24/10/11, 8:51 π.μ.

    Ευκολο είναι να μάθεις ποιος είναι ο Καλλικράτης?
    Απλά βάζετε υποθέσεις με το μυαλό σας και είστε ικανοί να μπλέξετε ανθρώπους που δεν φτάινε σε τίποτε.
    Εξάλλου ο Καλλικράτης δεν είναι εγκληματίας.
    Την αλήθεια λέει,απλά ενοχλεί αυτή η αλήθεια.
    Αλλοι είναι οι εγκληματίες που έχουν πληρώσει εγγύηση και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα,οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα σας και τους έχετε σε εκτίμηση.
    Ο Καλλικράτης δεν έχει μάθει ποτέ να σκυβει το κεφάλι και να το βουλώνει.
    Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
    Κάτι που εσείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xaxaxaxa ο Καλλικράτης λέει πως δεν εγληματίας χαχαχαχαχαχα
    Είσαι ο χειρότερος εγκληματίας. Εσύ λες πως δεν είσαι κι εσύ το ακούς. Ποιός άλλος το ξέρει εκτός από εσένα αφού έχεις μόνο ψευδόνυμο;
    Είσαι ένας δημ'όσιος υπάλληλος κακομοίρης και σκύβεις για να μη σε ξεζουμίσουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ. Το ξεζούμισμα όμως δεν θα το γλυτώσεις.
    Είσαι ακόμη κοινωνικό κατακάθι. Εκείνος που μάθαμε πως είσαι είναι τέτοιος και τίποτα περισσότερο.
    Έ΅χεις βεβαρημένο οικογενειακό παρελθόν, με πολλά σκάνδαλα των προγόνων σου και των γονιών σου και εσένα του ίδιου. Τέτοιος είναι εκείνος που μάθαμε πως είσαι.
    Είσαι και πολλά ακόμη που θα σου πω την άλλη φορά.
    Αν δεν είσαι τίποτα από αυτά απέδειξό το.

    Δεν μπορείς κακομοίρη μου γιατί είσαι ένα σχέτο σουρωτήρι και γι αυτό κρύβεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Καλλικράτης ακόμη σκύβει το κεφάλι συνέχεια και το όνομά του έπρεπε να είναι Σκυφτούλης και όχι εκείνο που ξέρουμε.
    Τώρα γιατί σκύβεις συνέχεια χωράει πολύ νερό πχ για να τρως σφαλιάδες ή για να τρως ...το φαφητό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απο οτι διπιστωνω ,φωτη, ο καλλικρατηs ειναι ο ποιο επικυνδινοσ υβρεολογοs . μη του ξαναπαντησειs. υποτιμασ τον εαυτο σου. ετσι φιλε μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΩΤΗ ,το λαμογιο δεν εδοσε σημεια ζωης .αλωστε τι να αποντηση ; Μονο βρισιες ξερει να εκστομιζει . Και σε αλλα ιστολογια το ιδιο κανει . Ειναι ο πανγνωστος υβριστης. Και απο οτι διαπιστωνω ,ΦΩΤΗ εχουν κανει CLUB OI YBRISTES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΩΤΗ ,εισαι λαμογιο ,αγενης ,και καλα σου κανουν και σου φερονται ετσι τα αλλα λαμογια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φώτης Δημήτρουλας2/11/11, 10:03 π.μ.

    Ο κρατικοδίαιτος ξαναχτύπησε. Σφίγγει το σχοινί στο λαιμό του και νομίζει πως προστατεύει τους ...προστάτες του, αμ δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φώτης Δημήτρουλας3/11/11, 1:52 μ.μ.

    Σιγά ρε Γιάννη, επειδή άργησα δεκαπέντε λεπτά; Εξ άλλου ξέρεις πως τρέχω. Συγνώμη για την αργοπορία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Μπορούσες κι εσύ να περιμένεις ένα λεπτό ακόμη.

    Read more: αμαρτωλό: ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_1603.html#ixzz1cdsN9Izx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΩΤΗ , καλησπερα που εισαι φιλε μου χαθηκες .Σε κατατρωμαξαν φιλε μου οι υβριστες .Αγνοησετους . Το μονο που μπορουν να σκευθουν ειναι τι βρισιεσ θα κατεβασουν . Σελιγες μερες θα κατεβω στη ΖΑΧΑΡΩ και θα τους αντιμετωπισουμαι μαζι.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/11/11, 5:21 μ.μ.

    ΦΩΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ , ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ .ΓΙΑΤΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ . ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΥΤΟΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΩΤΗ ,δεν γραφεις, πλεον γιατι σε εχει ,απο οτι μαθαινω ,απειλησει αυτος ο γραφικος ,που θεωρει τον ευατον του πνευματοδη και εχει γινει η χλευη γνωστικων και τρελων στη ζαχαρω εχει δε και φασιστικα εσωψυχα καθοσον λογοκρινει πολες εεγραφες ανθρωπων που θελουν να τον βοηθησουν .προχωρα και απο το Σαββατο θα προχωρησουμε μαζι φιλε μου....Θα εχεισ καταλαβει οτι προκειτε γιαυτον που νομιζει οτι ειναι υπευθυνος στο [ΓΙΑΝΝΗΤΣΟΧΩΡΙ]..ΦΩΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φώτης Δημήτρουλας13/11/11, 6:57 μ.μ.

    Θα μας πάνε στο νεκροταφείο τέσσερις ...κι ο Παπαδήμας πέντε

    Τίποτα δεν θα γίνει καλύτερα!
    Όλα θα είναι και θα γίνουν χειρότερα!
    Οι μισθοί, οι συντάξεις, η κίνηση στην αγορά, οι σπουδές, η περίθαλψη, το εμπόριο, οι διακοπές, η διαβίωση, η εκκλησία, ο θάνατος.
    Αν κάποιος απορεί, πού κολλάει ο θάνατος; Ας διαβάσει:
    Φέρετρο πρόχειρο, από απλές σανίδες.
    Τάφος πρόχειρος με ξύλινο σταυρό.
    Καφές μετά την κηδεία στοπ.
    Κόλλυβα με το κουταλάκι του γλυκού.

    Θέλετε κι άλλα; Δε νομίζω.

    ΥΓ
    Ο Παπαδήμος δεν ήρθε να μας σώσει. θα ισοπεδώσει και εκείνα που δυσκολεύτηκε να μας "αρπάξει" ο Γιωργάκης.
    Ο Παπαδήμος δεν ήρθε να βοηθήσει τους πολίτες και τη χώρα. Ήρθε για να εγγυηθεί πως θα εισπράξουν ό,τι περισσότερο γίνεται, εκείνοι που τον είχαν προετοιμάσει για τη θέση που κατέλαβε.

    Επειδή όμως και το νέο "σχέδιο" (σε λίγες μέρες) δεν θα το υποδεχθεί ο λαός με δάφνες, η Κυβέρνηση θα αλλάξει το συναινετικό της "στιλ" με αυταρχικές τακτικές, χωρίς όρια.

    Read more: αμαρτωλό: ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ http://amartolo.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html#ixzz1dbb9OyIH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φώτης Δημήτρουλας18/11/11, 9:04 π.μ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ,

    Η μισή προφητεία έγινε όπως ακριβώς με την επιθυμία: "ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"
    Να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα, τα περί τρόικας και του νέου "Γιωργάκη", του Παπαδήμου.

    Η πρώτη εκτίμηση έχει σχέση με τα ποσοστά αποδοχής που του χάρισαν οι τσάτσοι των ΜΜΕ. Από 55% έως 72% σε τέσσερις διαφορετικές έρευνες. Όσο πιο ψηλά είναι τα ποσοστά αποδοχής (πλασματικά ή αληθινά) αντιστρόφως ανάλογα θα μειώνεται και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

    Το σύνθημα πρέπει να παραμένει το ίδιο: - ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails