ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

30/12/11

"ΤΟΥΡΚΟΣ" Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


ΖΑΧΑΡΩ 30.12.11
Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές του 2007 στην περιοχή της Ζαχάρως, αποφάσισε να υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλος στο ΙΟΝΙΟΝ FM. «Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του αιώνα από τις πυρκαγιές» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, εμείς έχουμε και θεσμική, αλλά και ηθική υποχρέωση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε ν α κάνουμε», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μην ξεχνάτε είπε, πως είχαμε τόσους νεκρούς»
http://ionionfm.gr/display.greek.news.php?artid=40485&Mid=17&sub1=1

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος31/12/11, 10:49 π.μ.

  Όψιμος πόνος τους έπιασε όλους. Ας δείξουν μιά μύνηση που κάνανε για τα τόσα θύματα;
  Επειδή μια λαϊκή ρήση την οποία επαναλαμβάνει συχνά ο τέως λεει ότι, Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μηλάνε για σχοινί, θα ήταν ίσως καλύτερα να καθήσουν ήσυχα.
  Εδώ ο τέως είναι κατηγορούμενος μαζί με άλλους για σοβαρά αδικήματα και παραλήψεις που είχαν τα θλιβερά αποτελέσματα το 2007. Ακόμη να γίνει γνωστό ότι έχουν κατατεθεί αγωγές από παθόντες σε βάρος του Δήμου ύψους δεκάδων εκατομυρίων οι οποίες θα συζητηθούν σύντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος31/12/11, 1:38 μ.μ.

  Μεγάλα λόγια "ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΡΟΕΝΤΑ"
  ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
  ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος31/12/11, 3:51 μ.μ.

  To περίπτερο στον Μπισκινόκαμπο το έκαψαν οι Τούρκοι?
  Το μπαρ στο παρα θιν'αλός το έκαψαν οι Τούρκοι?
  Τα αυθαιρετα στην παραλία τα έκαψαν οι Τούρκοι?
  Οι Τούρκοι κυκλοφορούσαν με το μπλοζάκι που έγραφε "Φωτιά και τσεκούρι στους ρουφιάνους"?
  Οι Τούρκοι έκαναν πάρτι μετά με την βοήθεια που δόθηκε για τους πυρόπληκτους?
  Θα είναι μεγάλος αφελής κάποιος αν πιστεύει ότι οι παραπάνω φωτιές δεν έχουν σχέση με τη μεγάλη φωτιά που έκαψε τη Ζαχάρω και αφησε πίσω της 70 νεκρούς.
  Οπως είναι αφελείς είναι και αυτοί που προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με το να μεταφέρουν τις ευθύνες της μεγάλης φωτιάς στους Τούρκους.
  Οι Τούρκοι δεν θα χτυπούσαν ποτέ μια ασήμαντη τουριστική περιοχή όπως είναι η Ζαχάρω αλλά θα εβαζαν φωτιά σε σημεία τέτοια που να δώσουν καίριο οικονομικό πλήγμα στη χώρα,όπως είναι τα τουριστικά νησιά του αιγαιου και του ιονίου.
  Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος31/12/11, 4:34 μ.μ.

  σωστος ο προλαλησαντας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails