ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/12/11

1,4 εκατομμυρια ευρώ για τους πυρόπληκτους της Ηλείας.


Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε σήμερα ότι άμεσα διατίθενται 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την κάλυψη υποχρεώσεων προς τους πυρόπληκτους Ηλείας και Αχαΐας. Για τους πυρόπληκτους της Ηλείας θα διατεθεί συνολικά ποσό 1,4 εκατομμυρίων ευρώ και αντίστοιχα για τους πυρόπληκτους της Αχαΐας ποσό 1,1 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το προσωπικό των ΤΑΣ στην Αχαΐα και στην Ηλεία καθώς και τους δύο Προϊσταμένους Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Πάνο Βεργέτη για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν με στόχο να απορροφηθούν έγκαιρα τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν και να διατεθούν στους δικαιούχους», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννη Κασίμη και όλο το προσωπικό της Τράπεζας που μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανταπεξήλθαν στις ανάγκες ενός μεγάλου όγκου πληρωμών. Θα ήταν πραγματικά άδικο, στη δύσκολη συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε, χρήματα που προορίζονταν για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας, να χάνονταν».

Όσοι εκ των δικαιούχων έχουν ειδοποιηθεί να παραλάβουν επιταγές από το ΤΑΣ ή έχουν ήδη παραλάβει τις επιταγές και δεν τις έχουν εξοφλήσει στην Τράπεζα της Ελλάδας να το κάνουν το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails