ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/12/11

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ;;;

Έχω τις πρώτες ενδείξεις και όχι αποδείξεις ότι ένα πρόσωπο που έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στην περιοχή μας προσπαθεί να καθιερωθεί με ήπιους τόνους στα διάφορα συμβούλια ( π.χ. συλλόγους κλπ) και να πλευροκοπήσει το πολιτικό σκηνικό του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλίας.
 Πλεονέκτημα του είναι οι πολύ καλές σχέσεις που έχει αποκτήσει με τους δυνατούς Βουλευτές και των ΔΥΟ κομμάτων στον νομό μας που προσβλέπει στην υποστήριξή τους αλλά και από ότι θα σας γράψω και αργότερα έχει και ευρύτατο πεδίο επαφών με την Αθηναϊκή πολιτική σκηνή (κάνω διασταύρωση πληροφοριών).
Δεν θα επεκταθώ άλλο τώρα αλλά πολύ σύντομα θα σας μεταφέρω περισσότερα από τις δραστηριότητές του και πως βήμα-βήμα έχει προχωρήσει στο εγχείρημα αυτό. Πάντως για να μην σας δίνω την εντύπωση ότι διαδίδω ανυπόστατα λόγια το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει γίνει και ανάρτηση σε παλαιότερες χρονικές στιγμές από το blog. 

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/12/11, 3:08 μ.μ.

  κανά λαμόγιο πονηρό και χαζό θα είναι.
  Λες και αργότερα δεν θα καταλάβουμε τις κινήσεις του.
  ΟΥΣΤ....παλιοζαγάρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος27/12/11, 9:09 μ.μ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΜΕΓΑΣ "ΠΑΝΤΑΖΗΣ" ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ.....

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος27/12/11, 9:35 μ.μ.

  Και ο έκπτωτος τα είχε καλά με τους βουλευτές των δύο κομμάτων που ήταν και φίλοι του.
  Τώρα αν είναι τέκτονας ο επίδοξος θα είναι καλό για την Ζαχάρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος29/12/11, 10:48 μ.μ.

  TI ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΚΤΩΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails