ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

1/3/11

"ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΠΡΟΣ DIMIOS

Εντάξει ρε φίλε. Αφού εσύ κρίνεις ότι είμαστε φλύαροι και αλαζόνες και αυτά που γράφουμε τα γράφουμε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε το εγώ μας,τότε εγώ τουλάχιστον ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον διαχειριστή του blog και από τους αναγνώστες του.Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.Εξάλλου έχω με σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθώ από το να κάθομαι να προσπαθώ να δώσω στους Ζαχαραίους να καταλάβουν απλά και κατανοητά πράγματα.Ισως έτσι δώσω και την ικανοποίηση σε κάποιους που τους ενοχλούν πολύ οι παρεμβάσεις μου.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΕΔΩ.....DIMIOS Τόση φλυαρία, τόση........ στις 8:23
 
ΣΧΟΛΙΟ: Να λέει ο καθένας ότι θέλει, αρκεί να μην υβρίζει με αισχρά λόγια. Εδώ άλλοι "κλειδώνουν" τις πόρτες........ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ και νομίζω ότι κάτι να βγεί......στο τέλος.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/11, 10:12 μ.μ.

    Καλλικράτη αυτό περίμεναν, θα πέσεις στην παγίδα τους?????? Δεν σε έχω για άνθρωπο που τα παρατάει τόσο έυκολα.........έτσι δεν είναι???????......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ1/3/11, 11:06 μ.μ.

    Τι εννοείς φίλε μου,όταν λές ότι θα πέσω στην παγίδα τους?Εγώ δεν έχω πέσει ποτέ σε παγίδες.Αλλοίμονο μου αν πέσω σε παγίδα που στήνουν τα θηράματα.
    Αν διάβασες καλά την δημοσίευση μου έγραψα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ δεν έγραψα υπόσχομαι να μην ξαναγράψω.Σιγά μην πτοήθηκα από τον dimio.
    Υποσχομαι να μην είμαι φλύαρος και να μην είμαι αλαζόνας.Δεν θα γράφω πολλά ούτε θα ξαναγράψω για τον εαυτό μου πλέον.
    Θα γράφω λίγα και περισσότρο καυστικά και θα ασχολούμαι μόνο με αυτούς και τις μαλακίες τους.
    Αυτό υποσχέθηκα.
    Εξάλλου όπως έγραψα δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ .Οπότε λίγα αλλά να καίνε περισσότερο.
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails