ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/3/11

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ....ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ..

Δύο λόγια στον αγαπητό λαθρεπιβάτη και σκοταδιστή ενημέρωσης, στο τρένο του “αμαρτωλό”. Συκοφαντία λέγεται, όταν έχουμε πλαστά στοιχεία, ψεύτικες αναφορές, ψεύτικα γεγονότα προκειμένου να πλήξουμε κάποιον με σκοπό τον διασυρμό του.
Θα ήταν συκοφαντία αν ο κύριος Αλεξανδρόπουλος δεν είχε αδελφό, που να είχε καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να “πείσει” το γιατρό να διεκδικήσει τη δημαρχία. Γιατί άραγε; Ήθελε ο αδελφός να λειτουργήσει η νομιμότητα;
Θα ήταν συκοφαντία, αν ο συγκεκριμένος αδελφός δεν είχε ξεκινήσει μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα για τα στρέμματα στην παραλία με τον πρώην πρόεδρο Σχοίνων.
Θα ήταν συκοφαντία αν δεν είχαν “πείσει” τον πρώην πρόεδρο Σχοίνων να μετέχει στο ψηφοδέλτιό τους, γιατί άραγε;
Θα ήταν συκοφαντία, αν ο κ. Αβραμόπουλος δεν είχε διαλύσει το προεδρίο του Π.Ι.Σ., για πιό λόγο; ρωτήστε τον κ. Αβραμόπουλο.
Θα ήταν συκοφαντία, αν μπορούσες να μου απαντήσεις, ποιός είναι ο βαθμός ελαστικότητας των αντιστάσεων νομιμότητας του κ. Αλεξανδρόπουλου; Στην περίπτωση του ιατρικού συλλόγου οι αντιστάσεις του ήταν πολύ εύκαμπτες και μαλακές, όταν στήριζε στο προεδρείο με την ψήφο του κάποιον που είχε καταδικαστεί στον Άρειο πάγο. Ενώ στην περίπτωση του δημαρχείου Ζαχάρως, οι αντιστάσεις του ήταν άκαμπτες και σκληρές, γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει, να σταθεί, στον ίδιο δημοτικό χώρο, ούτε ένα λεπτό, όσο ακριβώς κρατάει η ορκωμοσία με τον εκλεγέντα Δήμαρχο. Τέλος σε διαβεβαιώ, ότι έχεις καλή πένα, μπορεί να γίνει καλύτερη αν πετάξεις την κουκούλα του ανώνυμου και αν ξαναστείλεις πίσω σ’ αυτούς που σου φόρεσαν το “κουστούμι του αβανταδώρου”. Αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός, όπως κάποιοι που θέλουν να σε ρίξουν - αν και δεν σου αξίζει - στο τελευταίο σκαλί που είναι ο ρουφιάνος και ο Αρχιρουφιάνος. Όσο είναι καιρός αποκαλύψου, γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι πίσω απ’ την κουκούλα κρίβονται άλλα. Μου είπαν κάποιοι που σε ξέρουν, ότι τα λαθραία οινοπνεύματα δεν μεθούν εκείνους που ξέρουν να τα αποφεύγουν.
Ανδρέας Καλογερόπουλος

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/3/11, 11:17 μ.μ.

    Επειδή τα βέλη του κ.Καλογερόπουλου απευθύνονται προς εμένα,θεωρώ καθήκον μου να του απαντήσω αρχίζοντας ανάποδα:

    1.Πρέπει να πληροφορήσω τον κ.Καλογερόπουλο ότι όταν γράφω η λέω κάτι εύρισκομαι σε πλήρη νοητική διάυγεια.Εδώ και χρόνια τα μόνα υγρά που καταναλώνω είναι το καθαρό νεράκι,ο ελληνικός καφές και το πράσινο τσάι lipton η δε διατροφή μου είναι τέτοια ώστε να προάγει την εγκεφαλική μου λειτουργία.Για αυτό και το μυαλό μου τρέχει με υπερηχητική ταχύτητα.

    2.Δεν πρόκειται να πετάξω την κουκούλα του ανώνυμου για τον απλούστατο λόγο ότι σας θεωρώ επικίνδυνους,λόγω έλλειψης ευαισθησίας στον δημοκρατικό διάλογο.Εχετε δεί πολλούς μελισσοκόμους να πηγαίνουν στα μελίσσια τους χωρίς την προστατευτική κουκούλα η το καπνιστήρι τους?Θα τους φάνε οι μέλισσες.Ωφείλω να σας ενημερώσω ότι δεν με γνωρίζει κανένας και ούτε πρόκειται να με γνωρίσει.Οποιος σας πεί για κάποιο πρόσωπο ότι δήθεν είναι ο καλλικράτης θα είναι μεγάλο ψέμα και απλά διαβάλει αυτό το πρόσωπο.Εγώ δεν έχω δώσει σε κανέναν το στίγμα μου αν και κυκλοφορώ κάθε μέρα αναμεσά σας και επομένως δεν με γνωρίζει κανένας.Λάθος λοιπόν σας είπαν ότι κάποιοι με γνωρίζουν.Για αυτό και με φωτογραφίσατε λανθασμένα.

    3.Η "δημοκρατική"¨σας ευαισθησία σας υπαγορεύει ώστε αυτούς που έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας να τους αποκαλείτε αβανταδώρους,γραφικούς,ρουφιάνους και αρχιρουφιάνους?Θα ήταν καλοί μόνο αν υιοθετούσαν τις δικές σας απόψεις?Δηλαδή είστε της λογικής του η είσαι μαζί μου διαφορετικά είσαι με τους άλλους?Τότε δεν έχω να πώ τίποτε περισσότερο από το να σας δώσω συγχαρητήρια και για το "δημοκρατικο" σας συναίσθημα και για την λογική σας.Πρέπει όμως να σας ενημερώσω ότι εγώ έμαθα στα επιχειρήματα να απαντάω με επιχειρήματα.Κάτι που δεν είστε σε θέση να κάνετε εσείς.

    4.Σχετικά με τα περί συγγενών Αλεξανδρόπουλου,στρεμμάτων,πρόεδρου Σχίνων,ΠΙΣ κλπ,κλπ,επειδή τα θεωρώ ανούσια και ευτελή,με απλά λόγια κουταμάρες,θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ,Εγώ ασχολούμαι με σοβαρά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/11, 11:46 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...
    ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Κου ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΒΕΖΥΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΥΠΟΥ "Ο ΤΟΤΟΣ ΕΙΠΕ Ή ΕΚΑΝΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ "ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ¨" ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/11, 11:53 μ.μ.

    Μπράβο ρε παιδιά! Συνεχίστε τ
    ον καλό αγώνα για το απόλυτο ξεκατίνιασμα.
    Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις ένθεν και ένθεν για να ξέρουμε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε...Φυσικά δεν έχει τόση σημασία η αλήθεια των ισχυρισμών, όσο η δεξιοτεχνία με την οποία παίζεται το ιδιόμορφο αυτό πιγκ πογκ λάσπης. Φρέσκια μυρωδάτη μυρωδάτη κατευθείαν από τον Καϊάφα.

    Και η Ζαχάρω; Δεν πάει σταδιάλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails