ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

9/3/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ....ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

Μετά από αυτές τις χυδαιότητες που διαβάζω,αρχίζω και εγώ να πιστεύω ότι όταν έβρεχε πολιτισμό στη Ζούρτσα κάποιοι κρατούσαν ομπρέλλα.Είναι αδιανόητο να γράφονται τέτοιες ύβρεις και μάλλιστα σε προσωπικό επίπεδο από πολιτισμένα άτομα.
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΟΥΡΤΣΑ....... στις 12:45 μμ
 
ΣΧΟΛΙΟ: Αν συνεχισουν έτσι θα διαγράψω ΟΛΑ τα σχόλια.

9 σχόλια:

  1. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΤΟΥΣ!Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ! ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΖΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ(ΝΕΤ) ΕΧΕΙ SUGAR TOWN.
    E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ,Ε ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/11, 4:21 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ !!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗ ΚΟΠΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/11, 4:26 μ.μ.

    ΓΛΕΝΤΙΑ- ΓΛΕΝΤΑΤΕ -ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ, ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ???? ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΞΥΝΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ Ή ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΟ; ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥς, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΩΜΑ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΣΥ ΣΧΙΖΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΨΕ- ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ. ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. Η ΒΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΝΕΤΕ Η ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ(το λαθος - λαθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/11, 4:39 μ.μ.

    ΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΙ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/11, 6:15 μ.μ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ''Α''ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ.
    ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΑ
    ΤΑ ΕΠΛΑΣΕ Η ΦΥΣΗ
    ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
    ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΣΗ!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
    ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΡΤΣΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ:
    «…που βουλιαγμένος στο τέλμα των συμπλεγμάτων του ρίχνει λάσπη σε πρόσωπα και σ’ επιτεύγματα πρωτοπόρων στην επιστήμη, στα γράμματα, στην πολιτική και στην τέχνη, χωρίς καν ο φθόνος του να του επιτρέπει ν’ αναλογιστεί ότι η στάση του ζημιώνει και τον ίδιο και το σύνολο των συνανθρώπων του, ότι η Ιστορία απόδειξε πως ανασταλτικές αναμείξεις σαν τις δικές του ξεπερνιούνται μια μέρα και κείνος καταδικάζεται ν’ αποτελέσει το μαύρο φόντο απ’ όπου αστραφτερά προβάλλονται τα έργα των λίγων θαρραλέων αγωνιστών της ζωής»
    (Μαρία Νεοφώτιστου-Ζήκα, στον πρόλογο του βιβλίου, «Άκου Ανθρωπάκο!», του Βίλχεμ Ράιχ, του οποίου κι επιμελήθηκε την μετάφραση στα ελληνικά το 1972)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails