ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/2/11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ....ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΡΕΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΑΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ. ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ......ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ στις 1:58 μμ

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 8:55 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,φίλε μου.
    Πράγματι ,η συντριπτική πλειοψηφεία,βλέπει τον Δήμο σαν εφαλτήριο ικανοποίησης των προσωπικών τους επιδιώξεων.Αυτοί που συμμετέχουν ορμώμενοι από το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς είναι ελάχιστοι για να μη πω μετρημένοι στα δάχτυλα.Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη Ζαχάρω αλλά σε όλους σχεδόν του Δήμους.
    Οι προσωπικές επιδιώξεις έχουν πάντοτε σαν βάση το οικονομικό συμφέρον.Το κέρδος,την ωφέλεια που λέμε.Αν δεν υπάρχει οικονομικό συμφέρον λόγω οικονομικής άνεσης,τότε οι κοινωνικές επιδιώξεις έχουν σαν βάση την κοινωνική προβολή και την κοινωνική αναγνώριση.Ελάχιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στα κοινά γιατί αγαπούν και θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους.Είναι ψέμα αν ακούσεις από αρκετούς να λένε ότι συμμετέχουν και κατεβαίνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι από αγάπη για τον τόπο τους.Βλέπεις άτομα τα οποί α ξέρουν ότι δεν γνωρίζουν να μοιράσουν δύο γαιδουριών άχυρα,να αγωνίζονται να κερδίσουν μια θέση δημοτικού συμβούλου και να ανταγωνίζονται άτομα ικανά και άξια και στο τέλος να επιτυγχάνουν.Αυτά τα άτομα πιστεύεις ότι το κάνουν γιατί αγαπούν τον τόπο τους?Μα αν αγαπούσαν τον τόπο τους δεν θα συμμετείχαν καθόλου στην όλη διαδικασία και θα άφηναν άξια και ικανά άτομα να πάρουν την θέση τους.Απλά το κάνουν γιατί κάτι επιδιώκουν.Αν αγαπούν το τόπο τους υπάρχουν άλλοι κοινωνικοί τομείς και φορείς που μπορούν να συνεισφέρουν αφιλοκερδώς και που δεν απαιτούν εξειδικευμένα προσόντα.
    Αλλά βλέπεις οι άλλοι κοινωνικοί φορείς έχουν πενιχρά ταμεία και ελάχιστες κερδοφόρες ευκαιρίες,ενώ ο Δήμος είναι η χρυσή πηγή ευκαιριών.
    Και όπως λές και εσύ,ας πάρουμε για παράδειγμα το σημερινό δημοτικό συμβούλιο της παράταξης Πανταζή.Οσο και να έστιψα το μυαλό μου δεν βρήκα κανέναν που να γίνηκε δημοτικός σύμβουλος από πραγματική αγάπη για τον τόπο τους.Τους γνωρίζω όλους.Δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν.Ολοι είχαν κάποια επιδίωξη.Είτε ωφέλειας,είτε υποχρέωσης προς τον Πανταζή,είτε κοινωνικής προβολής.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι γίνανε δημοτικοί σύμβουλοι του Πανταζή από αγάπη για τον τόπο τους,Γιατί αν αγαπούσαν πραγματικά τον τόπο τους,θα είχαν πετάξει οι ίδιοι με τις κλωτσιές τον Πανταζή από Δήμαρχο και θα είχαν δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στο Δήμο.Αρα τα ίδια σκατά και χειρότερα είναι και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/11, 9:29 μ.μ.

    οσο και να το στιψεις και αφου εχεις την τυχη να τους γνωριζεις ολους, δεν προκειται να βρεις κανεναν, που να εχει σαν πρωτο κριτηριο την αγαπη και την ανιδειοτελη προσφορα στον τοπο του. Τι λετε να ξεκινησουμε να τους ξεμπροστιαζουμε (κοινως ξεβρακωνουμε) εναν εναν καθε μερα; Οχι τιποτε αλλο για να μην νομιζουν, οτι ο κοσμος δεν τους εχει καταλαβει..... Αν ναι απο ποιον λετε για αυριο να αρχισουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ27/2/11, 9:44 μ.μ.

    Από κανέναν να μην αρχίσουμε.Αρχίζουμε μόνο να τους ξεμπροστιάζουμε όταν έχουμε χειριοπιαστές αποδείξεις οπότε σε αυτή την περίτπωση επεμβαίνει και ο νόμος.Βέβαια,έχουμε χειροπιαστές ενδείξεις,αλλά δυστυχώς με τις ενδείξεις δεν έχουμε το δικαίωμα του ξεμπροστιάσματος (κοινώς ξεβρακώματος).Με τις ενδείξεις μπορούμε μόνο να τους ξεμπροστιάσουμε μέσω της ψήφου μας.Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να μάθουμε να ψηφίζουμε και όχι να χρησιμοποιούμε την ψήφο μας λές και παίζουμε δηλωτή στο καφενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/11, 10:24 π.μ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ... ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails