ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

14/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" .......Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ......

Προς ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αυτά που λες φίλε μου τα ακούω βερεσέ,για τον λόγο ότι μας τα έχουν πει και άλλοι. Η εμπάθεια είναι δική σου,γιατί αμφιβάλλω αν τα έλεγες αυτά αν ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση,η οποία συντήρησε και διέτεινε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζουμε τώρα.Τέλος πάντων αλλα να ξέρεις ότι είσαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Βλέπουμε το πρόβλημα του Πανταζή γιατί θεωρείται τεράστιο πρόβλημα το μέγεθος του οποίου λίγοι μπορούν να καταλάβουν.Στη πραγματικότητα η απείθεια του Πανταζή και της παρέας του προς τους νόμους και τις αποφάσεις της διοίκησης βάζει μπουρλότο στη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία που αποτελούν τα θεμέλια ενός οργανωμένου κράτους. Ναι όπως το ακούς είναι.Τόσο τεράστιο. Σκέψου ο κάθε Δήμαρχος της χώρας,το κάθε όργανο του κράτους να μην υπακούει στους νόμους και τις αποφάσεις των προισταμένων του τι έχει να γίνει.Και αν περάσει του Πανταζή να είσαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει γνώμονα να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και άλλοι Δήμαρχοι και άλλα δημοτικά συμβούλια.Θα γίνουμε δηλαδή ένα ομοσπονδιακό κράτος που ο κάθε δήμος θα αποτελεί ένα ανεξάρτητο κρατίδιο. Το βλεέπεις λοιπόν ασήμαντο το πρόβλημα του Πανταζή?
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΜΟΥΝ........ την 12/2/2011


ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ;ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΦΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΨΗΦΙΣΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 1993( ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΖΑ Κ.Κ.Ε)ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 65% ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ 35% ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ!!!!!ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ; ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ'ΑΧΥΡΑ;ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

7 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ 14/2/11 ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΓ.
    ΚΥΡΙΕ Γ.Γ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ.
    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΙΣ 5/1/11 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3463/06 ΠΑΡ 2 ΕΔΑΦΙΟ β.α.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ν’ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΕ Γ.Γ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛ’ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!!
    ME TIMH
    ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.ΣΧΙΖΑΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/11, 5:50 μ.μ.

    O κ. Σχίζας δεν έχει μάθει ότι είναι μεγάλη αγένεια να σχολιάζεις στο Διαδίκτυο γράφοντας με κεφαλαία γράμματα; Είναι σαν να φωνάζεις στα αυτιά του αναγνώστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/11, 7:47 μ.μ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ:
    http://www.istame-apapandreou.gr/files/PDFs/2010/policy_brief_tefxos_9_dimosiaperiousia_Nov2010_web.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/2/11, 7:51 μ.μ.

    Και συνεχίστε "εμπαθείς επιστήμονικές ειδικότητες" να ασχολήστε με τις εγκύκλιους
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/11, 11:09 μ.μ.

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ZOUGLA
    Ρε.....οχι δεν πληρώνουμε...αλλά δεν έχουμε!!να πληρώσουμε...το έχετε καταλάβει ρε λαμόγια???

    Εδώ και λίγο καιρό γίνετε ενας χαμός με κάποιους που δεν πληρώνουν τα διόδια(και πολυ καλά κανουν)και γενικα υπάρχει μια αναμπουμπούλα παντού.Αλλά ελα που δεν ειναι μόνο τα διόδια ,ειναι οι τράπεζες που σου πείνουν το αίμα,ειναι η ΔΕΗ ο ΟΤΕ που δεν προλαβαίνεις να πληρώνεις(σε λιγο τα μισά σπιτια θα ειναι χώρις ρεύμα ),οι ασφαλιστίκες εισφορές που πληρώνουμε οι ελευθεροι επαγγελματίες(εγω πληρώνω 900 ευρω το διμινο)και δεν ξαναπληρωνω να μη χεσω για ασφάλεια που μου παρέχουν,και μετα πρεπει να μείνουν για να φας και να ντυθείς εσυ και οι οικογένεια σου.....ναι καλα!!!!!ΠΩΣ???? θα μείνουν ρε λεφτά για να πληρώσουμε??????δεν έχουμεεεε αλλαααααα,δεν φτάνουν!!!!
    Εσείς κύριοι της κυβέρνησης δεν το βλέπετε πια??ΕΛΕΟΣ....ωραια κοινωνική πολιτική το ΠΑΣΟΚ!!!! μωρε μπραβο!!!!!! αλλά ξέχασα....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ14/2/11, 11:43 μ.μ.

    Εσύ που φωνάζεις,φίλε.
    Αυτά που πληρώνεις ΔΕΗ,ΟΤΕ,ασφαλιστικές εισφορές,τράπεζες δεν είναι της κυβέρνησης.
    Για αυτά που πληρώνεις παίρνεις αντίστοιχα αγαθά.
    Πληρώνεις ΔΕΗ γιατί θέλεις να έχεις ρεύμα.
    Πληρώνεις ΟΤΕ γιατί θέλεις να παίρνεις η να σε παίρνουν τηλέφωνο.
    Πληρώνεις ασφαλιστικές εισφορές γιατί θέλεις να έχεις σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Πληρώνεις τράπεζες γιατί θέλεις να περνάς καλά και να παίρνεις δάνεια.
    Οταν πας στη ταβέρνα για να φάς πρέπει να πληρώσεις.Αν δεν πληρώσεις δεν τρώς.
    Το κράτος έχει όμως και άλλα αγαθά που σου παρέχει για τα οποία δεν πληρώνεις ανάλογα με την κατανάλωση.Είναι τα λεγόμενα δημόσια αγαθά.
    Π.Χ παιδεία.
    Για να παράγει αυτά τα δημόσια αγαθά το κράτος πρέπει να πληρώσει.Και για να πληρώσει πρέπει να έχει έσοδα.Και το μοναδικό έσοδο που έχει το κράτος είναι η φορολογία η οποία είναι αναλογική.Δεν είναι πουτάνα να πάει να κάνει πιάτσα και να βγάλει λεφτά.Αυτοί που απολαμβάνουν τα δημόσια αγαθά θα πρέπει να συνεισφέρουν στην παραγωγή τους ανάλογα με την δύναμη τους.
    Και σε ερωτώ.
    Πληρώνεις πολύ φορολογία ώστε να έχεις δικαίωμα να αγανακτείς?
    Αν πληρώνεις φόρο, εμένα ...στείλε μου τηλεγράφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/11, 11:10 μ.μ.

    Ναι ρε φίλε Καλλικράτη , έτσι είναι, ΑΛΛΑ πρέπει το γαμημένο το κράτος των ληστών , να φροντίζει και οι μισθοί μας να είναι τέτοιοι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτά τα αγαθά…. και άμα είχαν αρχίδια θα είχαν κρατήσει χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ, του ΟΤΕ , ή θα είχαν σταματήσει τις «νόμιμες» ληστείες των Τραπεζών κλπ , και δεν θα μείωναν τους μισθούς μας .…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails