ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/2/11

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ......ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.

ΦΙΛΕ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ .
Από το χρήστη Ανώνυμος στις 10 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. την 21/2/2011


ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟ. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΚΡΩΝ,ΣΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΡΟΝΙΑΣΤΕ;.... ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ..
STA KALA PAIDIA
Από το χρήστη Ανώνυμος στις 10 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. στις 10:06 πμ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/2/11, 11:03 π.μ.

    Τον ενοχλεί που γράφω τα πράγματα με το όνομα τους.Με αποκαλεί βλάκα γιατί έτσι με φαντάζεται.
    Ενα βλάκα και μισό,που να παρακολουθεί τις ρεμούλες και τις λαμογιές του Πανταζή και της παρέας του και να μη μιλάει παρά μόνο να χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει.
    Με θεωρεί επικίνδυνο και επιζήμιο αλλά ενδόμυχα δεν εννοεί τον τόπο,εννοεί ότι είμαι επικίνδυνος και επιζήμιος για τη συμμορία τους.
    Δεν πρέπει να γράφω στο διαδίκτυο γιατί αυτά που γράφω κάνουν ζημιά.Μα αυτός είναι ο σκοπός μου βρε ηλίθιε.Να σας κάνω ζημιά,να σας καταλάβει ο κόσμος τι λαμόγια είστε και να σας στείλει στον αγύριστο.
    Επικίνδυνοι και επιζήμιοι για τον τόπο είστε εσείς,που τον έχετε αφήσει στον σκοταδισμό του μεσαίωνα και είστε ανίκανοι να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις της σύγχρονης ζωής.
    Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά πέντε άτομα να είχε η Ζαχάρω με τη λογική,τις γνώσεις και τις ιδέες τις δικές μου,να είσαι σίγουρος ότιη Ζαχάρω θα ήταν πολύ διαφορετική σήμερα.Αλλά δυστυχώς έχει εσάς.Για αυτό βρίσκεται σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλικράτη τί περιμένεις από έναν ''ακατέργαστο λίθο'' να καταλάβει;Αμαρτωλέ εμείς γράφουμε γι΄αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν και έβαλαν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Πανταζή!!!Να μας πει λοιπόν χωρίς αυτούς την πρόσβασή του στους δημότες!!!!Εάν ο φίλος μου ο Σάσσαλος, ο φίλος μου ο Αντώνης ο Κρέσπης, ο φίλος μου ο Αλέκος ο Ζαφειρόπουλος κι εγώ μαζί και άλλοι που καταλαβαίνουν δεν τον στηρίζαμε, πώς θα γινόταν δήμαρχος;Εγώ του είπα, το λέω και σε όσους το καταλαβαίνουν: Δήμαρχος μπορεί να γίνει κάποιος εάν το βάλει ΣΤΌΧΟ, μετά από πολλές προσπάθειες!!! Και βουλευτής μπορεί να γίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails