ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Αγραπιδάς είναι νομικός και καθηγητής πανεπιστημίου και σίγουρα ξέρει να διαβάζει τους νόμους καλύτερα από πολλούς ο Υπερπεριφερειάρχης ήταν ενας δάσκαλος χωρίς να έχει καθόλου νομικές γνώσεις. Μήπως ξέρει κάτι Ο Αγραπιδάς που δεν το έχουν καταλαβει ; άλλωστε αποδείχθηκαν και λάθος όσα έλεγαν οι Μπούσμπουρας, Αλεξανδρόπουλος, Νοδάρος αλλά και μερικοί άλλοι περί παράνομης ορκωμοσίας του Αγραπιδά ας προσέξουμε!!!! σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον υ υπόθεση
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011


1.Δεν είναι νομικός.Δεν έχει τελειώσει νομική.Την Πάντειο τελείωσε.
2.Δεν είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.Διδάκτωρ είναι.
3.Ο Υπερπεριφερειάρχης μπορεί να είναι δάσκαλος χωρίς νομικές γνώσεις αλλά πίσω του είναι οι νομικοί σύμβουλοι της περιφέρειας,οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργείου και το νομικό σύμβουλιο του κράτους με ενα τονο...φρύδια.
4.Ο Αγραπιδάς δεν ξέρει τίποτε που δεν ξέρουν οι άλλοι.Το μόνο που ξέρει είναι να παίζει καλά το παιγνίδι του Πανταζή.Και δεν το παίζει καλά γιατί τον έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαρία.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011
  

 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11, 11:00 π.μ.

    Δηλαδή αυτό που μας λέει η αντιπολίτευση Μπούσμπουρα - Αλεξανδρόπουλου - και άλλων εντός και εκτός δήμου - είναι να μην κάνουμε αυτό που λέει η εγκύκλιος του Ραγκούση, αλλά να ακούμε αυτά που λεει ο ελεγκτής νομιμότητας Αποστολόπουλος και να τον εμπιστευόμαστε, γιατί δεν τα λέει ο ίδιος ο Αποστολόπουλος που είναι δάσκαλος και δεν ξέρει νομικά αλλά οι νομικοίτου σύμβουλοι που ξέρουν νομικά και κάνει ό,τι του λέενε !!!!!!!! έλεος, δηλαδή τελικά ποιος είναι ελεγκτής νμιμότητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 11:14 π.μ.

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ??? ΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΑΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ, ΨΑΛΜΟΥΣ Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ?????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 11:18 π.μ.

    Αυτό σου λέει η αντιπολίτευση Μπούσμπουρα-Αλεξανδρόπουλου και οι οι άλλοι εντός και εκτός του Δήμου ,να κάνετε αυτό που λέει η εγκύκλιος Ραγκούση.Και η εγκύκλιος Ραγκούση λέει εν συντομία ότι οι Σύμβουλοι πρέπει να ορκιστούν πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους.Επίσης λέει ότι για να γίνει κάποιος έκπτωτος επειδή δεν ορκίστηκε πρέπει να υπάρχει διαπιστωτική πράξη από τον ελεγκτή νομιμότητας και όχι να τον κηρύξει έκπτωτο το κάθε ηλήθιο τσιράκι του Πανταζή.
    Ελεγκτής νομιμότητας είναι ο Αποστολόπουλος και φυσικά ακούει τους νομικούς του συμβούλους.Δεν κάνει του κεφαλιού του,όπως κάνει ο Πανταζής και τα τσιράκια του (μέσα σε αυτά συγκαταλέγω τον Αγραπιδά και τον Δημήτρουλα).
    Και κάτι άλλο φίλε.
    Πρέπει να ξέρεις ότι και η μαλακία έχει κάποια όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/11, 11:20 π.μ.

    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ?? !!!! ΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails