ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΙΖΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ!ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ!!!ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!ΘΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ: Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΩ Τ'ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΔΩ ΣΜΕΡΝΑΙΟΣ την 29/1/2011


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο Γ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΞΕΡΕΙ;ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011


ΤΟΝ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΙ ΕΓΩ:ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Κ.Λ.Π ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΕΓΩ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... την 29/1/2011

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11, 6:46 π.μ.

    ΚΕ ΣΧΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 8:16 π.μ.

    Ο κ.Σχίζας δεν επαινεί κανέναν.Την πραγματικότητα γράφει την οποία προφανώς δεν την κατάλαβες.Είπε ότι ο Πανταζής δεν είναι εγκληματίας.Και έτσι είναι.Καλά κάνει που υποστηρίζει νομικά τον εαυτό του.Ο καθένας μας έτσι θα έκανε.
    Ελα μου,όμως κ.Σχίζα ότι οι Πανταζής έχει ορισμένους "ένθερμους" οπαδούς,οι οποίοι σε συνδυασμό με το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο,που δεν καταλαβάινουν από λόγια και επιχειρήματα,ενδεχομένως να προβούν στην επιβολή των δικών τους επιχειρημάτων με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο της λογικής ότι "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος".Τότε τι γίνεται κ.Σχίζα?
    Για αυτό καλλίτερα ανώνυμα.
    Οποιος φυλάει τα ρούχα του έχει πάντα τα μισά.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 9:06 π.μ.

    Θα προτείνω και εγώ στους πολίτες που επιθυμούν να λειτουργήσει ο Δήμος και ενόψει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του,να καταγγείλουν επισήμως την παράβαση καθήκοντος του κ.Βλάχου για μη πρόσκληση της μείζονας αντιπολίτευσης για την εκλογή προεδρείου ΔΣ και ως εκ τούτου την ακύρωση της συνεδρίασης εκ προμελέτης.
    Και όχι καταγγελία στον Γενικό Γραματέα αλλά υποβολή μήνυσης στον Εισαγγελέα.Η παράβαση καθήκοντος είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται από τον νόμο.
    Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σταθεί εμπόδιο στην λειτουργία του Δήμου.Ο κάθε πολίτης έχει έννομο συμφέρον να λειτουργήσει το δημοτικό συμβούλιο και γενικά ο Δήμος.
    Ο κάθε πολίτης πρέπει να εμποδίσει τον κάθε κακοπροαίρετο αιρετό να παίζει με τους νόμους και την ομαλή πορεία του τόπου.Είναι τουλάχιστον υποχρέωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/11, 9:26 π.μ.

    ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.... ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ; Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ; ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ..... ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ Ή ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ; Η ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΑΑΑΑΛΛΛΛΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος πιο πάνω μου είπε ότι δεν είναι όλοι χριστιανοί. Όλοι είναι χριστιανοί και μάλιστα ορθόδοξοι σαν και σένα.Εκτός από μένα που είμαι αγνωστικιστής!Αυτό σημαίνει πως πάνω από την επιστήμη την εφαρμοσμένη λογική δηλ.έχουν βάλει όσα η άρρωστη φαντασία τους πλάθει!!!Επιστήμη και θρησκεία φίλε μου έχουν εκ διαμετρου αντίθετες αρχές.Χωρίς τη λογική είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο πως θα ο δήμος θα βρίσκεται συνεχώς σε λιμνάζοντα ύδατα!!!Κι αν προσθέσω και την έλλειψη γνώσης και πληροφόρησης άστα να πάνε!!!Στην αποθήκη έβγαλα το συμπέρασμα πως η περιοχή είναι γεμάτη από ανθρώπους του μικροσυμφέροντος και μόνο και πάνω απ'αυτό δεν βάζουν τίποτε άλλο!!!!Η συνεισφορά των Ζαχαραίων στην καταστροφή του δήμου τους( εξαιρώ ελάχιστους)βαθμολογείται με μηδέν!!!!!!!Εγώ στο συμβούλιο συνειδητά παρατύπησα στα εξής:Ανέγερση του Κ.Υ σε χώρο που είχε χαραχτηριστεί χώρος πρασίνου αλλά δεν ήταν,δέχτηκα όπως και η πλειοψηφία να τοποθετηθει το Δημαρχείο σε χώρο πάλι πρασίνου. Ολα τ'άλλα θα τα έκανε ο Ε.Ε.Σ.Εάν κάποιοι παρανόμησαν θα το βρει η δικαιοσύνη!!!Ψήφισα τη δεύτερη φορά υπερ της πρότασης μομφής του δημάρχου κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του είπα ότι εκείνοι που σε ψήφισαν για πρόεδρο δεν σε θέλουν κι εκείνος ήθελε να είναιπρόεδρος νόμιμος μεν του ''κενού''δε!Ψήφισα για την επέκταση του σχεδίου του συνοικισμού χωρίς να ξέρω ότι δεν είναι! Εσείς το ξέρατε;Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/11, 11:14 π.μ.

    Κε Γιαννη αν και δεν ειναι μονο αυτα ,ειναι και αλλα που ισως ξεχνας τωρα? Αυτα τα θυμασαι γιατι πηγες ή θα πας κατηγορουμενος μαζι με τους αλλους? ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ. ΟΜΩΣ ΜΠΡΑΒΟ σου τουλαχιστον σε μενα απεδειξες εστω και αργα οτι εχεις απο κεινα . Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ: Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.... ακομη εσεις οι μορφωμενοι, που εμεις οι αλλοι περιμεναμε πολλα κ μας απαγοητευσατε μεχρι τωρα ,να σκεφτειτε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΑ .... 1. ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ Κε Γιαννη ενα καροτσι τσιμεντο στην αυλη μας θελουμε κ τιποτα αλλο μη μας κατηγορας αδικα, ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΑΡΑ (ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ) ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Τα περιθωρια στενευουν κ περιμενουμε απο σας τους μορφωμενους κ τους προυχοντες στο μυαλο, εστω και τωρα να κανουν την επανασταση τους.... Τέλος αφου σου επαναλαβω ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ειλικρινα θα σου πω οτι δεχομαι την ομολογια σου οτι: ψηφισα χωρις να ξερω, ο λαος ομως λεει την σχετικη παροιμια για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΛΟΛΥ ΑΡΓΑ.... ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/11, 4:18 μ.μ.

    σε λιγο τα πολύ σπουδαία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails