ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

24/1/11

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑ - MEGA

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011


ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ...

TZAVARAS 1Έχει τσαγανό, είναι πεισματάρης και δεν γουστάρει να τον προσβάλλει η καθεμιά ή ο καθένας. Ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας είναι αυτοδημιούργητος και αυτόφωτος, ενώ το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον αναβαθμίζει συνεχώς. Και η αναβάθμιση, δεν έχει τελειώσει εκεί.
Προχθές, ο κ. Τζαβάρας αρνήθηκε να κλίνει το γόνυ ενώπιον των φαντασμένων και ακριβοπληρωμένων αστέρων των media, δίνοντάς τους εκεί στο MEGA ένα ράπισμα-μάθημα. Με λίγα λόγια, τους έδωσε να καταλάβουν ότι οφείλουν να σέβονται (κάτι που βέβαια δεν κάνουν), ότι δεν παίζουν μόνοι τους και ότι η αλαζονική συμπεριφορά, μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ.
Σπάνε τα στεγανά, κύριοι θα τα ακούτε και εσείς!
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο κέρδος σε αυτή την υπόθεση: ο κ. Τζαβάρας «έσπασε» με τον τρόπο του (το έκανε προ καιρού εξίσου αποτελεσματικά και ο Πάνος Καμμένος, σε ένα μεσημεριανό δελτίο του ίδιου καναλιού) τον άτυπο κανόνα που θέλει τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς σε μια συνήθως «καθωσπρέπει» επικοινωνιακή συναλλαγή στη διάρκεια των δελτίων, με μόνο τους πρώτους να διατηρούν το δικαίωμα να την «πέφτουν»  κατά το δοκούν, στους καλεσμένους τους.
Πάλι καλά που υπάρχουν και οι… Γαλάτες!
Τα όσα είπε ο κ. Τζαβάρας και η συνολικότερη παρουσία του, συνιστούν αντισυστημική και επαναστατική συμπεριφορά. «Είσαι ήρωας», του έλεγαν οι υπόλοιποι, αποκαλώντας τον «Τσε Τζαβάρα». Τα δε ιστολόγια γράφουν ότι κατατρόπωσε τους τηλε-ευαγγελιστές του μνημονίου.
Την Κυριακή, ο κ. Τζαβάρας θα συνοδεύσει τον Νότη Μηταράκη, στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και υπ. αντιπεριφερειάρχη Αττικής της ΝΔ, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ του κόμματος, στον Πύργο. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Διαβάστεπερισσότερα:http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_3582.html#ixzz1BxIEODXK

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/1/11, 2:38 μ.μ.

    Νομίζω δεν ισχύουν τα παραπάνω, αντιθέτως έδειξε πολύ χαμηλό επίπεδο για πολιτικό άνδρα και ειδικά εκπρόσωπο κόμματος εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails