ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ:ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 3:05 μμ


ΕΑΝ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΟΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ: ΠΩΛΩΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Λ.Π ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΩ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΕΓΩΙΣΤΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ:ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛ.ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 3:27 μμ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΦΑΖΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΕΙ!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις ΕΔΩ "ΕΚΠΤΩΤΟΣ" στις 3:44 μμ


ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ! ΑΝΗΚΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!
ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ 90% ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ!ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ!!! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ; ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 7:01 μμ


ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΒΓΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!!!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!!!!!
Από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 7:14 μμ

6 σχόλια:

  1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 8:21 μ.μ.

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΛΕ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ; ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 8:30 μ.μ.

    Αν υπέβαλε αλήθεια την παραίτηση του,φέρθηκε έξυπνα και συνάμα πονηρά,βέβαια δεν το σκέφτηκε ο ίδιος γιατι για να το σκεφτείς αυτό χρειάζεται μυαλό που δυστυχώς απουσιάζει από αυτόν.Ο Ζυγούρης ο νομικός του σύμβουλος προφανώς θα του το υπέδειξε.Και ακούστε για ποιον λόγο:

    Σε λίγο καιρό ο Αρειος Πάγος θα απορρίψει την αίτηση αναίρεσης που έκανε και η καταδίκη του θα καταστεί αμετάκλητη.Επειδή κατέχει την θέση του Δημάρχου έστω και σε αργία ο Γενικός Γραμματέας είναι υποχρεωμένος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Οποιος όμως εκπέσει δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την επόμενη της έκπτωσης περίοδο.Αρα δεν θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη τεταετία.
    Τι έκανε λοιπόν?
    Παραιτείται τώρα πριν βγεί η απόφαση απόρριψης της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο.Οπότε όταν βγεί,επειδή παραιτήθηκε,δεν θα έχει κανένα αξίωμα,θα είναι ένας κοινός πολίτης,επομένως ο Γενικός Γραμματέας δεν θα μπορέσει να βγάλει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Από τι να εκπέσει?
    Αρα θα έχει δικαίωμα να βάλει υποψήφιος την επόμενη τετραετία.Ετσι και έτσι μέχρι να εκπνεύσει η περίοδος αυτή,ουσιαστικά αυτός θα είναι δήμαρχος.Ας είναι καλά τα τσιράκια του.

    Πανταζή η αλεπού εκατό και τα αλεπουδάκια εκατόν είκοσι,πες του Ζυγούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/11, 11:15 μ.μ.

    που το 'μαθες εσύ οτι υπέβαλε την παραίτησή του; και τί λέει στην παραίτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/1/11, 11:34 μ.μ.

    πονηριες ειναι ολα αυτα τα γνωστα παιχνιδια του για να δημιουργει εντυπωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails