ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/10/10

blog.amartolo@gmail.com

Τώρα πλέον ξέρετε που να μας στείλετε τα ανώνυμα ή επώνυμα μηνύματά σας για οποιοδήποτε θέμα που θέλετε να αναρτήσουμε για εσάς.

Τιμή μας θα είναι  ν' ανεβάσουμε οποιοδήποτε μήνυμα σας που θα αφορά στην ευρύτερη ζώνη της Ηλείας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επίσης χαρά μας θα είναι μέσω του "αμαρτωλού" να επικοινωνήσουμε και με τους απόδημους συμπατριώτες μας που πιστεύω ότι και αυτοί θα θέλουν να επικοινωνήσουν με την γενέτειρα γή.

blog.amartolo@gmail.com

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 11:20 μ.μ.

    eipe mia ataka apopse o kirios pantazis stin omilia tou gia poli gelio..pos ftoxine perisotero apo tote pou mpike dimarxos..xaxaxa k giati ka8ese kirie pantazi tote gia tin psixi tis mana sou to kaneis....alla den ftes esi kala kaneis afou exeis brei koroida k blakes k se psifizoune...mono apo ton istoriko olimpiako zaxaros posa exete faei esi k i parea sou mazi gia pes mas...giati xrostaei 500 xiliades euro...k sin auta pou pirate apo ta paidia pou paizan stin omada k 8elane na figoun k plironane 3000xiliades euro tin ipografisas gia na tous afisete na paroun to deltio tous...aplos ena 8a po hsaste megalo lamogio k an foragate pantelonia eprepe na pareti8ite apo mono sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/11, 1:00 π.μ.

    ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ

    Διαβάστε τι έλεγε το 1983 στην παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!!!
    - Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση "ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", στη Μπουάτ "ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ" στην Πλάκα.
    ------------------------------------
    «Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
    Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει.
    Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ για το «ΔΙ.ΚΟΙ.Π.Η.»
    Σχετικά με το υπό εκκόλαψη «ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ¨ΔΙ.ΚΟΙ.Π.Η¨ την ίδρυση δηλαδή μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με «μετόχους» τους πολιτιστικούς και παρεμφερούς δραστηριότητας συλλόγους του νομού μας, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

    1. Όπως επεσήμανα και στη σχετική παρέμβασή μου κατά τη διάρκεια της εν λόγω ενημέρωσης, που έγινε στην αίθουσα του κέντρου «ΙΟΝΙΟ» του χωριού μου την Κυριακή 03 / 04 / 11, πρόκειται για πολύ θετική ενέργεια ως συνεργασία και αλληλεγγύη των συλλόγων του νομού μας και όχι μόνο. Την επικροτώ !!!! ‘Όμως ως προς το οικονομικό σκέλος του υπόψη εγχειρήματος, εκφράσθηκαν πράγματι δικαιολογημένες επιφυλάξεις, γιατί σε μας τους παλιούς και νυν απόμαχους, υπάρχει αρνητική εμπειρία. (Όλα τα καλά στους βόρειους του νομού με τις μεγάλες εκδηλώσεις και τα ψίχουλα σε μας τους νότιους).
    Το αιτιολογικό ήταν ότι η συνεισφορά είναι ανάλογη με το μέγεθος της δραστηριό-τητας. Ουχί σωστή, γιατί μεγαλύτερη ανάγκη πολιτιστικής κλπ ανάταξης έχει η χειμαζόμενη περιφέρεια και όχι τα πολυπληθή αστικά κέντρα που ούτως άλλως έχουν πλήθος επιλογών μόρφωσης, ψυχαγωγίας κλπ.

    2.Προτείνω λοιπόν οι τοπικοί σύλλογοι πέραν της χρήσιμης συμμετοχής των στο «ΔΙ.ΚΟΙ.Π.Η.», να σκεφθούν σοβαρά και το ενδεχόμενο της ίδρυσης τοπικής αντίστοιχης εταιρείας μαζί με τους συλλόγους Δήμου Κρέσταινας , όπου έχει της έδρα της η ΑΝ.ΟΛ. που είναι χρησιμότατο εργαλείο, με εμπειρία στη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Πιστεύω ότι συμφέρει και τους δύο «Καλλικρατικούς» Δήμους.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Δημήτρης Θεοδωρόπουλος
    Κακόβατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/11, 11:25 μ.μ.

    Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011
    Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε
    Διαβάζω απο πολλούς για τα μέτρα και όλα τα δεινά που έρχονται μέσα απο αυτά. Μην μαίνεται στα μέτρα δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τους...
    <> άλλο θέλουν την περιουσία τις Ελλάδας , όλα τα μέτρα που θα πάρουμε η που παίρναμε κατά καιρούς ποτέ δεν βοήθησαν τη μείωση του χρέους ακριβώς το ανάποδο .Νομίζετε οτι τώρα με όλα αυτά θα μειώσουμε το χρέος .Όχι βέβαια σε 2 χρόνια το χρέος θα έχει ξεπεράσει τα 500 μύρια .με τη σημερινή λογική τους μέχρι τότε θα πρέπει να χρεωκοπήσουμε .Δεν είναι αυτό μόλις μας πάρουν την Ελληνική γή μέσα απο τις τεράστιες εταιρείες τους και μας αγοράσουν τα πάντα όπως θέλουν και με ό! τι τιμές θέλουν ,έπειτα δεν θα τους ενδιαφέρει ούτε το χρέος ούτε τίποτα.Δεν θα τους ενδιαφέρει εαν τους χρωστάμε 500 ή 700 μύρια η δίς .Αυτό που ήθελαν θα το έχουν πάρει ξέρουν οτι απο αυτά που αγόρασαν απο τους, προδότες , με μηδέν κόστος και χρόνο θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα πολλαπλάσιο κέρδος απο το χρέος όσο και να είναι αυτό.
    Αυτό θέλουν και λέω εγώ θα τους ΑΦΗΣΟΥΜΕ???????? εαν ναί κακός αγανακτίσαμε εάν όχι τότε γιατί ακόμα διαδηλώνουμε ειρηνικά?????.Μας μιλάνε για Δημοκρατία και βία αυτοι τι έκαναν απέναντί μας????. Δεν είναι βία να μας λένε οτι υπάρχουν λεφτά και μετα απο 3 μήνες να το παίρνουν πίσω έτσι απλά ???δεν είναι αντιδημοκρατικό να αποφασίζουν μόνοι τους για το μέλλον όλων μας ???.
    ¨Αρα ποιοι κατάργησαν τους θεσμούς? εμείς?? δεν νομίζω αυτοι ναί.Μας κατηγορούν για τα γιαούρτια και τις μούτζες αυτούς ποιός τους κατηγορεί για τα ψέμματα που μας είπαν???? λένε οτι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκεί και ρωτάω είναι??? ποιός θα τους ψήφιζε εαν γνώριζε όλα αυτά??? ΚΑΝΕΙΣ άρα ποιο είναι το συμπέρασμα ??? ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.
    Ξεβολευτείται γιατί τα παιδιά μας θα μας βρίσουν ακόμα χειρότερα απο οτι εμείς τους δικούς μας και θα έχουν και δίκιο.Ξυπνάτε δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails