ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

8/10/10

"ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ

Ένα δραστήριο και αξιόλογο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας της Ηλείας είναι ο Γιώργος Παναγούλιας. Την διακήρυξη της παράταξής του παρουσίασε στις 20 Σεπτεμβρίου  ενώπιον δεκάδων φορέων και πλήθους πολιτών στην πόλη της Γαστούνης.
«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό» είναι το όνομα της παράταξης του που ανακοίνωσε παρουσιάζοντας παράλληλα και το έμβλημα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου που συγκροτεί.
Εκανε την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού του με κυρίαρχο στοιχείο το ήπιο και πολιτισμένο κλίμα διαλόγου με τους πολίτες πάνω στα προβλήματα και τις ανάγκες του νέου δήμου Πηνειού.  Είχα βρεθεί και εγώ εκεί και θυμάμαι τα λόγια του,
«Όλοι εμείς οι πολίτες του νέου δήμου Πηνειού, βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε μία συμφωνία πολιτών. Συμφωνία όσων δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα. Συμφωνία όσων δεν εξαρτώνται από συμφέροντα. Συμφωνία όσων αναζητούν την ανάπτυξη. Συμφωνία μεταξύ έντιμων πολιτών. Συμφωνία ανατροπής. Εμείς από εδώ αναλαμβάνουμε να συγκροτήσουμε ένα κίνημα πολιτών με αποκλειστικό στόχο την ανατροπή της καθοδικής πορείας της περιοχής μας και την δημιουργία ενός μεγάλου και ισχυρού δήμου Πηνειού. Καλούμαστε να γίνουμε ενεργοί πολίτες, να συνδιαμορφώσουμε προτάσεις και λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου και να συμμετάσχουμε ενεργά στην προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής, της δικής μας και των παιδιών μας»
Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η άποψή του γνωρίζοντας πολύ καλά την τοπική νοοτροπία και νομίζω ότι θα χρειασθεί χρόνο και πολύ υπομονή για να μείνει αμετακίνητος στις αρχικές απόψεις του λόγω των πιέσεων των ψηφοφόρων για ανάγκη ρουσφετιών και παράλογων εξυπηρετήσεων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails