ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/10/10

ΠΑΡΑΛΙΑ ....ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Την τελευταία 20ετία οι αυθαίρετες κατασκευές σε παραλιακές ζώνες έχουν πολλαπλασιαστεί. Τί θα γίνει κανείς δεν ξέρει. Τα διάφορα επενδυτικά και προσωπικά συμφέροντα  συγκρούονται και οι "καραμπόλες" που δημιουργούνται προκαλούν μεγάλες αναταράξεις και "χτυπηματα κάτω απο την ζώνη".
Πρόσφατο παράδειγμα στην παραλία της Ζαχάρως όπου "άγνωστοι" γκρέμισαν τα σπίτια που ήταν επί του αιγιαλού και η μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά την ενέργεια αυτή. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και που θα καταλήξει το θέμα αυτό.
Ακούγετε έντονα και για αυτό το λέω ότι μετά τις εκλογές θα δρομολογηθεί επιλέκτικό γκρέμισμα κτισμάτων σε παραλίες όπου "κάποιοι" θέλουν να πατήσουν ...πόδι.  Τίποτα δεν θα γίνει χωρίς να υπάρχει "έτοιμο σχέδιο".
Θα δούμε από τον Μαϊο και μετά δραστηριότητα υψηλού επιπέδου τόσο στις νότιες παραλίες όσο και στις βορειότερες παραλίες του νομού μας. Μάλιστα οι υποψήφιοι περιφερειάρχες θα είναι προσεκτικοί πριν τις εκλογές και "αποφασιστικοί" μετά τις εκλογές με "δυναμικές" λύσεις.
"Ας έθουν να τα γκρεμήσουν" λένε κάποιοι ιδιοκτήτες.........

Τι λένε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για την κατάσταση αυτή????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails