ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/10/11

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"

ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 
1974 - Η Ελλάδα δεν πωλείται (ΠΑΣΟΚ) 37 χρόνια μετά 
2011 - Η Ελλάδα ξεπουλιέται (Γιωργάκης)
 Ο κύριος Μητσοτάκης έκανε λάθος που έλεγε πως "....το παιδί δεν μπορεί".
 Το παιδί ξέρει πολύ καλά τί κάνει: Έκανε το παπί τόσα χρόνια για να νομίζουμε πως δεν έχει χαβά για τίποτα. Το παλικαράκι όμως περίμενε τη σειρά του (ήταν σε εφεδρεία), μήπως και χρειαστεί: 


1. Να κάνει κάποιος μπάχαλο τη χώρα, ούτως ώστε 
2. Να κληθούν "οι σωτήρες" ΔΝΤ κτλ 
3. Να προετοιμάσουν μισθούς και συντάξεις σαν τα "κινέζικα μηνιάτικα των 50 ευρώ"
 4. Να έρθουν οι ...επενδυτές να βρούν: ΤΖΑΜΠΑ ΧΕΡΙΑ - ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΠΟ ΔΙΟΤΙ Θα ξεζουμιστεί ο λαός και θα ξεπουληθεί η χώρα επειδή χρωστούν τις Μιχαλούς οι Κυβερνώντες που σπατάλησαν τα χρήματα του ασφαλιστικού συστήματος κλπ. 


(προσοχή: ο κόσμος δεν χρωστά τίποτα, απλώς μας τα αρπάζουν με τον ίδιο τρόπο που φορολογούσαν οι Τούρκοι τους ραγιάδες. Ούτε οι ραγιάδες χρώσταγαν). 5. 6. 7....τι έχουμε να δούμε αν δεν ξεσηκωθούμε
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ Δ.Υ. την 16/10/2011

30 σχόλια:

  1. Φώτης Δημήτρουλας18/10/11, 12:24 π.μ.

    Φυσικά ΚΑΤΩ και οι τρεις "λαγοί" της Κυβέρνησης (Λοβέρδος-Διαμαντοπούλου-Ραγκούσης) που δεν ξέρουν να χειριστούν ούτε και το σόου που επεχείρησαν.
    Ήδη τους έκαψαν οι πανηγυρισμοί του Γιωργάκη και του Μόσιαλου.
    Βρε ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/11, 1:01 π.μ.

    ...και τι ακριβώς θέλεις να γίνει ρε Φώτη;
    Εσύ δεν στήριζες όλα τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ;
    Τότε συμφωνούσες με το "Τσοβόλα δώστα όλα..." και τώρα το ξεχνάς;
    Αυτά μας έφαγαν, και μετά ήρθε η δημιουργική λογιστική - πολιτική του Σημίτη και το 9-1 ωράριο του Κωστάκη. .....κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φώτης Δημήτρουλας18/10/11, 10:37 π.μ.

    Εγώ δεν ψήφισα "Συνταγματική εκτροπή της χώρας", όπως συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο και ούτε είχα ιδιαίτερες σχέσεις με την περίοδο του Σημίτη.
    Χρειάζεται προσοχή όμως και στα παιχνίδια των περισσότερων ΜΜΕ, που προσπαθούν να φορτώσουν τα προβλήματα σε προγενέστερες Κυβερνήσεις.
    Το παιχνίδι είναι καλά στημένο από πολλές πλευρές.
    Οι σοβαροί οικονομολόγοι, που είναι έξω από το δόγμα του ξεπουλήματος της χώρας, συνιστούν ακόμη και για την αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης άλλη πολιτική που μοιάζει περισσότερο με "το Τσοβόλα δώστα όλα", παρά με το "Γιωργάκη ξεπούλα τα πάντα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/11, 2:38 μ.μ.

    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη, τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.
    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;
    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα.
    Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του...

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία.
    Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία.
    Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές. Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ18/10/11, 9:54 μ.μ.

    Τόσα χρόνια γιατί δεν λέγατε κουβέντα?
    Προφανώς σας άρεσε και σας βόλευε το σύστημα.
    Σήμερα που δεν σας αρέσει ούτε σας βολεύει το φτύνετε.
    Είστε συνένοχοι κύριοι για τη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.
    Περνούσατε πλουσιοπάροχα σε μια χώρα που ζούσε με δανεικά και σας άρεσε.
    Φαντασθείτε μια οικογένεια που ο πατέρας ενώ είναι άνεργος γυρίζει στο σπίτι γεμάτος χρήματα και δώρα.Στα μέλη της οικογένειας αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί περνά πλουσιοπάροχα χωρίς να αναρωτιέται που βρίσκει ο πατέρας τα χρήματα αφου δεν εργάζεται.Οταν όμως μαθάινει την αλήθεια ότι ο πατέρας είναι βουτηγμένος στα χρέη και τα χρήματα και τα δώρα θα κοπούν τότε στραβουμουτσινιάζει και αρχίζει τις γκρίνιες.
    Ετσι είμαστε και εμείς.
    Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε καλά περάσαμε,τώρα θα πληρώσουμε τον λογαριασμό.
    Δεν μπορεί ένας δημόσιος υπάλληλος μια φτωχής δανειζόμενης χώρας να αμοίβεται με μισθούς πάνω από 2000 το μήνα,
    Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να κτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε.
    Σήμερα βρίζουμε τον Γιωργάκη,αύριο τον Σαμαρα η οποιοδήποτε άλλο αναλάβει την εξουσία αλλά ποτέ δεν θα βρίσουμε τον εαυτό μας.Ο εαυτός μας είναι πάνω από όλα.Αλλά ότι και να κάνουμε δεν πρόκειται να αλλάξει σε τίποτε αυτό που ακολουθεί.Και αυτό που ακολουθεί είναι η πτώχευση.Τότε θα δούμε το Χριστό φαντάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φώτης Δημήτρουλας19/10/11, 1:28 π.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    επειδή μιλάς γενικώς και αορίστως, δεν κατάλαβα σε ποιους από τους σχολιαστές απευθύνεσαι με το γραπτό σου.
    Σε ότι με αφορά, αν δεν γνωρίζεις, οφείλω να σε ενημερώσω πως οι δημόσιες αντιδράσεις μου (με γραπτά κείμενα και ανεξάρτητα ψηφοδέλτια) ήταν διαρκείς από το 1990 έως πρόσφατα. Όλες μάλιστα αφορούσαν πολιτικές επιλογές που πληρώνουμε σήμερα ή τακτικές προσώπων που επίσης επανήλθαν στο προσκήνιο.
    Άρα δε με αφορά το "..τόσα χρόνια γιατί δεν λέγατε κουβέντα".
    Επίσης δεν με αγγίζουν ενοχές, για ουδένα βόλεμα και δεν νοιώθω καμία συνενοχή γιατί δεν είμαι σε κανένα κέντρο αποφάσεων.
    Η μοναδικές μου συνενοχές είναι κοινές με το σύνολο των πολιτών της χώρας που α) παίρνουν μέρος στις εκλογές για να ψηφίσουν κάποιο κόμμα και β) που δεν εντάχθηκαν ή δεν συγκρότησαν μια τρομοκρατική οργάνωση.
    Κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, παρά ταύτα δεν σηκώνω τα χέρια να παραδοθώ και δεν καταλήγω στο πεσιμιστικό τέλος του γραπτού σου.
    Όποια κι αν είναι η κατάληξη της χώρας είτε σαν αυτή που προβλέπεις είτε χειρότερη, πάντα υπήρχε κι ακόμη υπάρχει μια διαφορετική διαδρομή που μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετική κατάληξη με καλλίτερους όρους για τους πολίτες.
    Το πρώτο βήμα για μια άλλη διαδρομή, είναι το "φράγμα" στη διαδρομή που ακολουθεί τώρα η Κυβέρνηση.
    Ως πολίτης και πολύτεκνος πατέρας αισθάνομαι πως έστω και με το μικρό κείμενό μου "ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ", έπραξα κάτι περισσότερο από το να κάθομαι στον καναπέ και να βυθίζομαι στο ΣΟΚ που καλλιεργούν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.
    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, σου προτείνω να ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο μαζί με άλλους ή μόνος σου.
    Εν κατακλείδι θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω: από πού έρχεσαι; πού πηγαίνεις; τι θα πρότεινες να γίνει και από ποιους;

    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φώτης Δημήτρουλας19/10/11, 5:21 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,
    δεν μου απάντησες από που έρχεσαι και που πηγαίνεις; Τι προτείνεις να γίνει και από ποιους;
    Αν για όσα ερωτάς, δεν γνωρίζεις, πρέπει να κάνεις το κόπο να δεις πως την περίοδο που συνέταξα το βιογραφικό μου για στήριξη στις δημοτικές εκλογές, την ίδια στιγμή αλλά και πριν και μετά καταδίκαζα την πολιτική της Κυβέρνησης σε κάθε τι που είχα αντίθετη γνώμη.
    Αδιάψευστος μάρτυρας: Η ομάδα μου στο διαδίκτυο (facebook): "Εκείνοι που μας χρώσταγαν ζητάνε και τον γάιδαρο".
    Η ομάδα αυτή έχει ημερομηνία έναρξης την ίδια ημερομηνία με το βιογραφικό μου.
    Όταν διασταυρώσεις την αλήθεια νομίζω πως πρέπει να κάνεις το καθήκον σου και να ζητήσεις συγνώμη.
    Κύριε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ψάξε αλλού "πελάτες" για να τους χρεώνεις ευθύνες τέτοιες που μπορεί να είναι και όλες δικές σου, ΔΙΟΤΙ είσαι σαν ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, χωρίς όνομα, ταυτότητα, παρελθόν και μέλλον.

    Επιμένω όμως στην απορία, που αποφεύγεις να απαντήσεις: Από που έρχεσαι; που πηγαίνεις; τι συμβολίζεις; και τι εκπροσωπείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φώτης Δημήτρουλας20/10/11, 12:47 π.μ.

    Βρε βλάκα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, έλεγα τα ίδια πριν από εκείνη την ημερομηνία και μετά από αυτήν.
    Σου υπέδειξα ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο, ανεξίτηλο, αναλλοίωτο, το πιο κατάλληλο για την τύφλα σου.
    Πριν από εκείνη την περίοδο, Μάιο του 2010, ίδρυσα στο διαδίκτυο την ομάδα με τον τίτλο: "Εκείνοι που μας χρώσταγαν θέλουν και τον γάιδαρο". Αφορούσε τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης. Έχει σαν εικόνα έναν γάιδαρο που σέρνει κάρο κι από το πολύ φορτίο στο κάρο, ο γάιδαρος έχει σηκωθεί στον αέρα.
    Μόλις προ 10 ημερών άλλαξα όνομα στην ομάδα και την βάφτισα " ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ".
    Όλη η ιστορία της ομάδας με 700 και πλέον μέλη, είναι καταγεγραμμένη και δεν διαγράφεται ποτέ από κανέναν, ούτε κι εγώ (ως ιδρυτής) δε μπορώ να την εξαφανίσω από το διαδίκτυο.
    Άρα σκάσε και κολύμπα στην ανοησία σου.
    Αυτά περί Πύργου και χρισμάτων και λοιπών πεζοδρομιακών που γράφεις. Όλα τούτα ήταν συμβάντα που γίνονταν με όλη τη δική μου διαφορετικότητα, προσωπικότητα και κάθε άλλη ειδοποιό διαφορά που δεν έχεις φανταστεί ούτε στα καλύτερα όνειρά σου.
    Ίσως εξ αιτίας αυτής της στάσης μου, έγινε και η παράτυπη-ένοχη επιλογή άλλου προσώπου.
    Πάλι όμως είμαι περήφανος για την πράξη μου, διότι τέτοιες πολιτικές πολεμούσα μια ζωή ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΑΝ ΟΛΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΩ.

    "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ",
    Την επόμενη φορά, αν θα ξαναγράψεις, σε συμβουλεύω να σκεφτείς πολύ καλά, για τα στοιχεία σου και τα λόγια σου, διότι ακόμη και οι πιο υπομονετικοί άνθρωποι έχουν τα όριά τους.
    Τελεία και παύλα.

    Read more: αμαρτωλό: Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_19.html#ixzz1bGacGsrS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/10/11, 11:27 μ.μ.

    βρε αρχι σκατο πασοκε Δημητρουλα που αν δεν ηταν το ΠΑΣΟΚ να σε βαλει στο δημοσιο θα εσπαγες πετρες, βγαινεις και μιλας λες και επεσες τωρα στην Ελλαδα, κανονικα οι κρεμαλες θα επρεπε να ξεκινησουν απο κατι συνδικαλιστες σαν εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φώτης Δημήτρουλας26/10/11, 2:09 π.μ.

    Η κότα,
    η Ανώνυμη,
    δεν ξέρει,
    πως δεν έχω σχέση με το δημόσιο αλλά με τον ιδιωτικό τομέα.

    Η κότα,
    η Ανώνυμη,
    δεν ξέρει πως μπορώ να σπάω και πέτρες, να δουλεύω σε οικοδομές, σε ελαιοτριβεία ακόμη και σε ορυχεία.

    Θυμάμαι πολλά και μπορώ να κάνω πάρα πολλά, δεν θυμάμαι μόνο ένα:
    Ποιας γκόμενάς μου "εξώγαμο" είναι η Ανώνυμη κότα!

    Λυπάμαι πολύ Ανώνυμε και έχασες που δεν είσαι παιδί μου.
    Φταίει η μάνα σου που με κεράτωνε και βγήκες εσύ μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άριστο το σχόλιο με την κότα. Ίσως το καλύτερο από όσα έχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/10/11, 11:36 μ.μ.

    και τι στον κοσμο να ειχες πατερα τον δημητρουλα να τον δερνει μπροστα στα ματια σου ο μπαρμαγιωργης!!
    οσο για τα ορυχεια δεν αμφιβαλλω οτι εκει μπορεις ανετα να δουλεψεις, καθε χαμερπης αρουρης του συνδικαλισμου μπορει να δουλεψει σε σκοτεινα, βρωμερα και ανηλιαγα μερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ μεταμφιέστικε σε Ανώνυμος!!!

    Μπράβο ρε Δημήτρουλα, κατάφερες να τον κάνεις καπνό. Έφυγε από εκεί που ήρθε και είναι καιρός να την κάνει και για την πατρίδα του με τα πολλά τρελάδικα. Δεν τολμάει να πει ούτε το όνομά του πια ο γιακάς του δημόσιου υπάλληλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΩΤΗ ,καλη σου μερα και καλοριζικοσ . θα σε παρακαλεσω να μην ασχολησε με μονιμουσ λασπολογουσ .αυτοι βριζουν και σε αλλα βλοκs σκεψειs για βελτιωσει τησ ζωηs τησ περιοχησ δεν εχουν το απετουμενο μυαλο να προτηνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΩΤΗ ,δεν με καλοσωρησεs , παρ οτι οπωs διαπστωνειs ειμαι λιγο ποιο σοβαροs απο αυτουs που βριζουν τουσ παντεs και τα παντα διαχρονικα !!!!!!!! αναμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φώτης Δημήτρουλας27/10/11, 7:49 μ.μ.

    Γιάννη καλώς ήλθες,
    σιδερένιος!

    Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, για πλήθος μαχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/10/11, 12:00 π.μ.

    απο κατι τετοιους αργομισθους διευθυντες ΕΣΥ και αχρηστους συνδικαλιστες, τσιρακια του πασοκ φτασαμε εδω και παρα ταυτα τον σκασμο δεν τον βγαζετε, καλα σας τα λεει ο ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φώτης Δημήτρουλας28/10/11, 1:21 π.μ.

    Ανώνυμος κερνάει κι Ανώνυμος πίνει, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ παραδίδει κουκούλα στον εαυτόν του.

    Άντε να γαμηθείς κουκουλοφόρε και γερμανοτσολιά.

    Βγάλε την μάσκα σου να δούμε ποιο γουρούνι είσαι.
    Αλλά δεν τολμάς επειδή είσαι κοινωνικό κατακάθι.

    Πριν 70 χρόνια κάποιους τέτοιους σαν εσένα, μετά το κάρφωμα με την κουκούλα, τους εκτελούσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί κι όσοι περίσσευαν τους εκτελούσαν οι πολίτες.
    Όσοι σώθηκαν παρίσταναν τους νεκρούς μετά από τον πυροβολισμό.
    Απόγονος κάποιου τέτοιου είσαι.

    Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι εκείνος που ανακάλυψαν τα τσακάλια της πιάτσας. Ακόμη κι εκείνος αν είσαι προσπάθησε να υπερασπιστείς τον εαυτόν σου για όσα έχεις γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ, σε ευχαριστω για τις ευχες σου . Με ευχαριστεις γιατι καταλαβες ποιος ειμαι !!!!!!!. Με στενοχωρεις ομως διοτι παρασυρεσε και ακολουθεις στο υβρεολογιο και στις βρωμολοχιες τον ανεδη και τα παντα......γνωριζοντα Κ Α Κ Ο Κ Ρ Α ΤΗ χαμηλου δε πνευματικου επιπεδου οσο και κανοντα τον μαντη ανωνυμο των 12.00 φερνοντας στο φως δυστηχως.......για μενα ΦΩΤΗ το ποιος ειμαι . Δηλαδη ο ΣΧΙΖΑΣ και αρχιζει να τον βριζει τοσο αγενης ειναι που βριζει επιστημονα που εχει κανει καλα τοσα και τοσα παιδακια . εσυ ΦΩΤΗ εχεις τεραστια προσφορα στο συνδισκαληστικο κινημα καθως και στο κομματικο του χωρου σου . Δεν εχεις καμια δουλεια με βρωμολοχους .Δοσε προτασεις για το καλο του τοπου . θα τα πουμε τη Δευτερα . Προσεχε φιλε . Μη φθηρεσε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/10/11, 11:05 μ.μ.

    μιλησαν και οι διευθυντες του ΕΣΥ που στην κρεστενα καθονται στο γραφειο τους και τα ξυνουν ολη μερα, θα μου πεις λασπολογος, αλλα αυτη ειναι η αληθεια, αναδρο να γραφεις ανωνυμα, αλλα η ανωνυμια καμια φορα περισσευει εφοσον λες αληθειες, οπως για αργομισθους διευθυντες του δημοσιου που θεωρουν γιατρια το να σου χορηγουν amoxil, μεγαλος γιατρος, αντε και το Νομπελ ιατρικης, γιατι ιατρικα δεν νομιζω να εκανε και κατι πιο σπουδαιο, οσο για τους αφισσοκολητες του πασοκ, τους αργομισθους συνδικαλιστες, τους δεξαντες λεφτα απο τον μπουσμπουρα για να μπουν στο ψηφοδελτιο και μετα να τον πουλησουν, τι να πεις, παρα μονο ,πες αλευρι, ο μπαρμπαγιωργης σε γυρευει!!
    αλλα αν ειχατε τσιπα, ουτε τον πανταζη θα προσκυνουσατε τοσο καιρο, ουτε θα ειχατε το θρασος να υπαρχετε δημοσια, αν υπηρχε τσιπα, θα επρεπε να ειστε σε καμια τρυπα κρυμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΕ ,λασπολογε των 11.05 ημαρτον σε ικετευω μη με αποκαληπτεις αλλο .Εισαι .....πανεξυπνος .Την πληρωνει ομως ο φιλος μου σχιζας . Καποιος πρεπει να βρεθει να κοβει τους βριζοντας και λασπολογους...ΦΩΤΗ ,σε παρακαλω να αναλαβεισ αυτη την ευθυνη . Θα σου ειμαι ευγνωμων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φιλε φωτη εισαι λαμογιο και εισαι αφερεγκιο προσωπο και θα το πω στην θα το πς στην αθηνα τι λαμογιο εισαι . καλα κανουν και σε βριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θα πω στην αθηνα ποσο λαμογιο εισαι........δεν κανεις για τιποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιγά ρε Γιάννη, επειδή άργησα δεκαπέντε λεπτά; Εξ άλλου ξέρεις πως τρέχω. Συγνώμη για την αργοπορία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Μπορούσες κι εσύ να περιμένεις ένα λεπτό ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φώτης Δημήτρουλας2/11/11, 10:10 π.μ.

    Σιγά ρε Γιάννη, επειδή άργησα δεκαπέντε λεπτά; Εξ άλλου ξέρεις πως τρέχω. Συγνώμη για την αργοπορία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Μπορούσες κι εσύ να περιμένεις ένα λεπτό ακόμη.

    Read more: αμαρτωλό: ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ. "ΕΞΩ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_1603.html#ixzz1cX8gKOSt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πως έχει δίκιο ο Φώτης με το άρθρο του. Πρέπει να κάνουμε κάτι και στη Ζαχάρω. Η απάθεια είναι εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΩΤΗ, με το που παρουσιαστηκα σωπασες .γιατι ; σε εχουν απηλησει η φοβασε πλεον να αντιπαρατεθεισ σε δημοτικα και πολιτικα θεματα ; Φανταζομαι να επικοινωνησεις με την σελιδα εκτος και αν σου συμβαινει κατι ,αλλα και παλυ θελω να ενημερωθω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΙΛΕΜΟΥ ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φώτης Δημήτρουλας13/11/11, 6:59 μ.μ.

    Θα μας πάνε στο νεκροταφείο τέσσερις ...κι ο Παπαδήμας πέντε

    Τίποτα δεν θα γίνει καλύτερα!
    Όλα θα είναι και θα γίνουν χειρότερα!
    Οι μισθοί, οι συντάξεις, η κίνηση στην αγορά, οι σπουδές, η περίθαλψη, το εμπόριο, οι διακοπές, η διαβίωση, η εκκλησία, ο θάνατος.
    Αν κάποιος απορεί, πού κολλάει ο θάνατος; Ας διαβάσει:
    Φέρετρο πρόχειρο, από απλές σανίδες.
    Τάφος πρόχειρος με ξύλινο σταυρό.
    Καφές μετά την κηδεία στοπ.
    Κόλλυβα με το κουταλάκι του γλυκού.

    Θέλετε κι άλλα; Δε νομίζω.

    ΥΓ
    Ο Παπαδήμος δεν ήρθε να μας σώσει. θα ισοπεδώσει και εκείνα που δυσκολεύτηκε να μας "αρπάξει" ο Γιωργάκης.
    Ο Παπαδήμος δεν ήρθε να βοηθήσει τους πολίτες και τη χώρα. Ήρθε για να εγγυηθεί πως θα εισπράξουν ό,τι περισσότερο γίνεται, εκείνοι που τον είχαν προετοιμάσει για τη θέση που κατέλαβε.

    Επειδή όμως και το νέο "σχέδιο" (σε λίγες μέρες) δεν θα το υποδεχθεί ο λαός με δάφνες, η Κυβέρνηση θα αλλάξει το συναινετικό της "στιλ" με αυταρχικές τακτικές, χωρίς όρια.

    Read more: αμαρτωλό: ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ http://amartolo.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html#ixzz1dbb9OyIH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φώτης Δημήτρουλας18/11/11, 9:01 π.μ.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ,

    Η μισή προφητεία έγινε όπως ακριβώς με την επιθυμία: "ΚΑΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"
    Να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα, τα περί τρόικας και του νέου "Γιωργάκη", του Παπαδήμου.

    Η πρώτη εκτίμηση έχει σχέση με τα ποσοστά αποδοχής που του χάρισαν οι τσάτσοι των ΜΜΕ. Από 55% έως 72% σε τέσσερις διαφορετικές έρευνες. Όσο πιο ψηλά είναι τα ποσοστά αποδοχής (πλασματικά ή αληθινά) αντιστρόφως ανάλογα θα μειώνεται και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

    Το σύνθημα πρέπει να παραμένει το ίδιο: - ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails