ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

19/10/11

Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού….!

Πρωτοφανές υβρεολόγιο από τον Γ.Παπανδρέου κατά την ομιλία του στα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια προσπάθειά του για συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου ξεπέρασε σε υβρεολόγιο ακόμα και αυτόν τονΑνδρέα Παπανδρέου στις χειρότερες στιγμές του.


Ο κ. Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους πάντες για απάτριδες και παρουσίασε ως μοναδικό πατριώτη σ’ αυτή τη χώρα τον ….εαυτό του!
΄
Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που εξαπάτησεένα ολόκληρο λαό υποσχόμενος ότι …»λεφτά υπάρχουν»!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ,περιτριγύριζε ανά την υφήλιο κατηγορώντας ευθέως και με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς αυτή τη περήφανη χώρα και τους πολίτες της!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που – αποδεδειγμένα μετά τις δηλώσεις Στρος Καν -παρασκηνιακά οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στο μνημόνιο και σε όσα έχουν επακολουθήσει !

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που υπέσκαψε ακόμα και πριν τις εκλογές τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που θα διασφάλιζε -πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελημάτων- δια παντός τις όποιες ορέξεις διαφόρων για τη Θράκη …

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που έχει φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας ένα ολόκληρο λαό, και επιπλέον υιοθετεί μια απαράδεκτη «πολιτική» κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη. Στρέφοντας όλους εναντίον όλων, πυροδοτώντας την κοινωνική πυριτιδαποθήκη με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τη Πατρίδα μας.

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που αρνείται ακόμη και σήμερα να διαψεύσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάνει την περιβόητη δήλωση στο Καναδά «λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάμαι ήσυχος...»

Αυτός ο ….πατριώτης κατηγορεί τους πάντες ως απάτριδες. Από την κοινωνία που την ονόμασε ….συντεχνίες (δημοσίους υπαλλήλους, αναπήρους,ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, εργαζόμενους στην καθαριότητα, φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματοβιοτέχνες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, ακόμα και τους δικαστικούς, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας), μέχρι την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει το σθένος να αρνείται την μνημονιακή πολιτική, την οικονομική κατοχή, την παραβίαση του Συντάγματος και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης !

Όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεφεύγει από το μυαλό του ότι το ποιος είναι πατριώτης , ποιος άπατρις και ποιος εθνικός μειοδότης, θα κριθεί -σε όλες τις εκφάνσεις του- από τον ελληνικό λαό και μόνο απ΄αυτόν!

Ίσως γι’ αυτό και ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης , βρίσκεται σε κατάσταση πανικού….!

Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 11:58 π.μ.


Read more: αμαρτωλό: Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". http://amartolo.blogspot.com/2011/10/blog-post_19.html#ixzz1bFUq9XLG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails