ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4/4/11

O "DIMIOS" ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα αντανακλαστικά της δημόσιας διοίκησης μοιάζουν να είναι αργά και ραθυμα στα  διαδραματιζομενα στο Δημο μας. Αυτό οφείλεται τόσο στην μεταβατική για την αυτοδιοίκηση περίοδο όσο βέβαια και στην  ανεπάρκεια των υπαλλήλων. Η επιμονή η υπομονή και η σχολαστική εργασία του Αλεξανδροπουλου είναι απολύτως βέβαιο ότι θα καταφέρουν αυτό το οποίο όλοι θελουν αλλά χωρίς τη δική τους εμπλοκή .
Είναι καιρός όλοι αυτοί που σηκώνουν φωνή αντιπολιτευτική να καταλάβουν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Αλεξανδροπουλος και συμμάχους έχει αλλά και προθυμους να στελεχωσουν την κινησή του. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι νυν συμμετέχοντες στην αντιπολιτευση θα κληθούν να εργασθούν και να επαναφέρουν το Δημο στην απόλυτη νομιμότητα.
Τις αρχές και τις κατευθύνσεις που όρισε ο Αλεξανδροπουλος οφείλουν να τις στηρίζουν και να τις προωθούν.
Μόνο έτσι θα δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο.όσον αφορά τα σχόλια κάποιων συμπολιτών που στηρίζουν τον πρώην δήμαρχο καλό θα ήταν να επανέλθουν σε κόσμιο επίπεδο.
Κανείς δεν θέλει οξυνσεις και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο.
DIMIOS

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/4/11, 12:20 π.μ.

    DIMIOS πολύ καλά τα λες,αλλά δυστυχώς προβλέπω χαλεπό το εγγύς μέλλον του Δήμου Ζαχάρως.
    Ο Πανταζής δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Δήμο ακόμη και μετά την διαπιστωτική πράξη της έκπτωσης.Χθες στο δημοτικό συμβούλιο το διαπιστώσαμε.
    Πιστεύεις ότι ο Πανταζής δεν εγνώριζε ότι το διοικητικό εφετείο πατρών είναι αναρμόδιο επομένως ότι δεν ισχύει πλέον η προσωρινή διαταγή αναστολής?Φυσικά και το εγνώριζε πρώτος και καλλίτερος.Είδες όμως ότι ήταν στην θέση του Δημάρχου και μάλλιστα έκανε και μαθήματα δημοκρατίας στον Αλεξανδρόπουλο.Τον επέπληξε μάλλιστα ότι δεν αναγνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα.Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα πιπιλάει και δεν πρόκειται να τα παρατήσει έστω και αν τον πάρουν σηκωτό.
    Αυτή η ανωμαλία θα συνεχισθεί.Μέχρι πότε?Θα δείξει.Ανάλογα με την προθυμία της πολιτείας να επέμβει αποφασιστικά.
    Δυστυχώς είναι μεγάλο το απόστημα και χρειάζεται
    πολλή δουλειά ώστε να καθαρισθεί πλήρως η περιοχή.
    Αυτό που θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω ότι είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση του λαού της Ζαχάρως,ώστε να καταλάβει το πρόβλημα και να συμβάλει στην λύση του.
    Για αυτό εγώ θα πρότεινα στον Αλεξανδρόπουλο να κάνει μια συγκέντρωση,όχι απαράιτητα ανοικτή,αλλά και σε ένα κλειστό χώρο και με επιχειρήματα να ενημερώσει τον κόσμο τόσο για το πρόβλημα όσο και για τις δυσμενείς επιπτώσεις στον τόπο αν συνεχισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ5/4/11, 12:31 π.μ.

    DIMIE
    τις παρακλήσεις για τα άσχημα σχόλια, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες να τις υποδείξεις στην παρέα που υποστηρίζεις.

    Άρχισε ανάγνωση από την αρχή στα σχετικά τα κείμενα και βρες τους υπαίτιους.

    Ό,τι κι αν προσπαθείς όμως έχεις χάσει κι εσύ κι ο αρχηγός σου.
    Οι διαρροές δεν έχουν τελειωμό.
    Μαζεύω αιτήσεις προσχώρησης κάθε μέρα.

    Μετά μάλιστα από το προχθεσινό στραπάτσο, άστα να πάνε.
    Δεν τον καλούσαν τον δικό σου και έκλαιγε.
    Τώρα που τον κάλεσαν, τα φόρτωσε στον κόκκορα και έγινε συνοδοιπόρος του παππού-Γιώργη.

    Για να φυτρώσουν οι επιθυμίες σου θέλει πολύ σκάψιμο το χωράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/11, 1:23 π.μ.

    Βρε Δήμιε μήπως ήσουν μεθυσμένος όταν έγραφες αυτές τις αρλούμπες;
    Για ποια πορεία που χάραξε ο Αλεξανδρόπουλος μιλάς;
    Για εκείνη των ερωτήσεων; Δεν κατάλαβες πως ο άνθρωπος δεν ξέρει που βαδίζει;
    Μόνο ερωτήσεις κάνει!
    Φαίνεται χωρίς φακό πως ο άνθρωπος δεν ξέρει.
    Αντί να τον λιβανίζεται μερικοί - μερικοί, δώστε του και καμία συμβουλή.
    Ξύπνα βρε φίλε. Για το καλό σου, όχι για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αναμάρτητος5/4/11, 1:27 π.μ.

    Αν η Δημόσια Διοίκηση και ειδικώς οι Δημοδιδάσκαλοι, ως Ελεγκτές Νομιμότητας, έκαναν το καθήκον τους, θα είχε πάει ο δικός σου από εκεί που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/11, 9:40 π.μ.

    Αν ξέρατε λίγη ιστορία, θα ξέρατε ότι είνια πολύ δύσκολο για τη Διοίκηση να σταθεί απέναντι σε εκλεγμένο εκπρόσωπο. Ας πάει ο Εισαγγελέας να συλλάβει το Δήμαρχο Κερατέας!

    Αν ξέρατε ποιοι φτιάξανε τη σημερινή Ζαχάρω και ότι τη χαρακτηρίζει (Γυμνάσιο και ιδίως Λουτρά και παραλία), θα γνωρίζατε ότι ο άνθρωπος που οραματίστηκε (μαζί με άλλους βέβαια) τη σημερινή Ζαχάρω 50-60 χρόνια πριν, παύτηκε από τη Διοίκηση και επανήλθε δριμύτερος, εκλέχτηκε και δικαιώθηκε!

    Και το "αμάρτημά" του (άσχετο αν δεν ίσχυε) για την εποχή εκείνη ήταν πολύ σοβαρότερο από μερικές παράνομες προσλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ5/4/11, 11:06 π.μ.

    Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον Δήμαρχο Κερατέας με τον Πανταζή?Από που μέχρι που?
    Ο Δήμαρχος Κερατέας αγωνίζεται ενάντια στις αποφάσεις της πολιτείας για το καλό του τόπου του μαζί με όλους τους κατοίκους του Δήμου ανεξάρτητα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.Για αυτό ο εισαγγελέας δεν είναι ευκολο να τον συλλάβει.Ο Δήμαρχος Κερατέας εκφράζει την βούληση όλων των δημοτών.
    Στην Ζαχάρω όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.Ο Δήμαρχος αγωνίζεται για το δικό του καλό,αδιαφορώντας για το καλό του Δήμου,συνεπικουρούμενος στον αγώνα του όχι απο όλους τους δημότες αλλά απο μια παρέα δημοτών που ήταν και είναι τα τσιράκια του.Οχι μόνο αυτοί που δεν τον ψήφισαν αλλά και πολλοί απο αυτούς που τον ψήφισαν δεν είναι μαζί του.
    Ο Δήμαρχος Ζαχάρως έκανε παράβαση καθήκοντος γιατι ωφέλησε άλλους αποκομίζοντας και δικό του όφελος.Θα προσλάμβανε στα ΚΕΠ κάποιον που ήταν αντίθετος με αυτόν?Ούτε κατά διάνοιαν.Προσέλαβε κάποιον δικό του,που τον ψηφίζει βλάπτοντας όμως κάποιον άλλον που δικαιωματικά του ανήκε η θέση.
    Το θεωρείς αυτό αμελητέο?
    Κάποιος πτυχιούχος που έφαγε τον κώλο του στο θρανίο και είχε ετοιμασθεί για αυτόν μια θέση παραγκωνίσθηκε γιατί ένα αμόρφωτο ζούδι αποφάσισε να εξυπηρετήσει κάποιον άλλο που τον ψηφίζει?
    Καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος και ηθικά ιδιαζόντως ειδεχθής.
    Σκέψου λογικά λοιπόν και μην συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails