ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΡΩΤΑΤΑΙ.....

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΛΑΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΗΛΙΩΝΗ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; Η ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΜΙΣΘΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ....ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ!!!!! στις 8:36 μμ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ25/2/11, 9:58 μ.μ.

    Ο Αποστολόπουλος απέρριψε τον διορισμό της ως αντιδήμαρχο με την αιτιολογία ότι την θεωρεί αναπληρωματικό και όχι τακτικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου.
    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
    Κάποιοι έκαναν ένσταση κατά της εκλογής του Μπηλιώνη λόγω κωλλύματος εκλογιμότητας.
    Το πρωτοδικείο απεφάσισε πρωτόδικα ότι κακώς εκλέγηκε.
    Ο Μπηλιώνης όμως έκανε έφεση και σύμφωνα με το άρθρο 261 παρ.5 του Ν.2717/1999 αναστέλεται η εκτέλεση της πρωτόδικης απόφασης.Η αναστολή ισχύει μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του ένδικου μέσου της έφεσης.
    Οταν δημοσιευθεί η απόφαση της έφεσης τότε το πρωτοδικείο θα τροποποιήσει την ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων και θα βγάλει τον Μπηλιώνη από μέσα.
    Αυτή η τροποποιητική ανακήρυξη θα πάει στον Αποστολόπουλο και τότε θα θεωρήσει ότι η Γαλάνη αντικαθιστά τον Μπηλιώνη που εξέπεσε αυτοδίκαια.
    Μέχρι τότε ο Αποστολόπουλος έχει στα χέρια του την αρχική ανακήρυξη 162/2010 του πολυμελούς πρωτοδικείου Ηλείας την οποία και επικαλείται.
    θα πρέπει να πάρει στα χέρια του νέα απόφαση από το πολυμελές πρωτοδικείο Ηλείας για να μπορεσει να θεωρήσει ότι η Γαλάνη αντικαθιστά τον Μπηλιώνη.Και θα την πάρει όταν εκδικαστεί η έφεσεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/11, 11:49 μ.μ.

    Πιστό στην τήρηση της απόφασης της κυβέρνησης για περιορισμό των προσλήψεων, το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας να αποστείλουν τα αιτήματά τους για πρόσληψη του «απολύτως απαραίτητου προσωπικού» μέχρι τις 3 Μαρτίου.

    Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, πρόκειται για προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μισθώσεις έργου.

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΚΤΑΜΗΝΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ26/2/11, 12:14 π.μ.

    Μην κινδυνολογείς.
    Καταρχήν η εγκύκλιος αναφέρει ότι τα αιτήματα με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου αποστέλλονται στον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης.
    Ο Γενικός Γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης γνωρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Ζαχάρω και σε συννενόηση με το Υπουργείο θα λύσει το θέμα.
    Εξάλλου ένα μερίδιο της ευθύνης έχει και αυτός που καθυστέρησε να πάρει τις αποφάσεις του.
    Ο ρόλλος του Γενικού Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης και του Υπουργείου είναι η διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος.Και το δημόσιο συμφέρον δεν είναι να μείνει ένας ολόκληρος Δήμος χωρίς προσωπικό γιατί θέλουν κάποιοι ανεγκέφαλοι να παίξουν.Σίγουρα θα δώσουν λύση στο πρόβλημα.Εξάλλου επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails