ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

25/2/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ......ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ.

Αφού δεν καίγεσαι να κάνεις διάλογο μέσα από τα blog και ειδικά με ανώνυμους "παντός τύπου",τότε γιατί σε τρώει ο κ..ος σου και μπαίνεις σε αυτό το blog και κάνεις διάλογο μαζί μου,αφού είμαι ανώνυμος? Ακου λοιπόν αφού στην πραγματικότητα σου αρέσει ο διάλογος.(Μου θυμίζεις το βαράτε με και ας κλαίω).

1.Γνωρίζω πολύ καλλίτερα από εσένα ότι το ποσοστό του νικητή βγαίνει επι των ψηφισάντων.Ακόμη και ένα παιδάκι μπορεί να καταλάβει ότι αυτοί που ψηφίζουν βγάζουν τον νικητή των εκλογών,γιατί ένας δήμος η ένα κράτος η μια οργάνωση κλπ πρέπει να διοικηθεί .Υπάρχει όμως διαφορά μεταξύ του ηγέτη και του λαοπρόβλητου ηγέτη.Ηγέτης είναι αυτός που πήρε την πλειοψηφεία μεταξύ των ψηφισάντων,λαοπρόβλητος όμως ηγέτης είναι αυτός που πήρε την πλειοψηφεία των εχόντων δικαίωμα ψήφου άσχετα αν ψήφισαν η όχι.Και ο Πανταζής δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται "λαοπρόβλητος" ηγέτης όταν το 73% αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου δεν τον ψήφισαν,Και θα σου φέρω ένα παράδειγμα μήπως και το καταλάβεις.Ο Πανταζής είπε σε συνέντευξη ότι έτσι και κουνήσει το χέρι του είναι τόσο λαοπρόβλητος και λαοφιλής που ο λαός θα ξεσηκωθεί αμέσως.Και σε ερωτώ.Εστω και κουνάει το χέρι του και από τους 100 ξεησηκώνονται οι 27 και οι 73 μείνουν απαθείς.Πιστεύεις ότι θα του δώσει κανένας σημασία?Αλλο να είχε την πραγματική πλειοψηφεία και από τους 100 να ξεσηκώνονταν οι 56 και οι 44 να εμεναν απαθείς.Τότε θα του έδιναν μεγάλη σημασία.Επομένως ο Πανταζής βγήκε Δήμαρχος.Δεν είναι όμως και ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος.Και αυτοί από το υπουργείο κοιτάζουν το σύνολο του λαού και όχι τα ποσοστά που βγαίνουν με το 60% αποχή.Υπολογίζουν φίλε και την αποχή.Και η αποχή δεν είναι με το μέρος του Πανταζή.Είναι όμως λαός.Το κατάλαβες η να βάλω τις φωνές??χαχαχαχα.

 2.Στη δεύτερη παράγραφο,από τα γραφόμενα σου,έχω βγάλει το συμπερασμα ότι ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.Σε έχει φάει η περιέργεια να μάθεις ποιος είμαι.Λες καλό βράδυ αλλα στη πραγματικότητα θα έχεις κακό βράδυ γιατί δεν θα κοιμηθείς φέρνοντας στο μυαλό σου όλους για να βρείς ποιος είμαι.Επειδή σε λυπάμαι θα σε βοηθήσω. Είμαι Ζαχαραίος χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στη Ζαχάρω.Οτι είχα τα πούλησα και τα έφαγα με τις γκόμενες.Για αυτό λέω ότι δεν έχω συμφέροντα στη Ζαχάρω. Το μικρό μου όνομα είναι Γιώργος. Κατάγομαι από ενα χωριό της Ζαχάρως. Κατοικώ στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως αλλα δεν εργάζομαι στη Ζαχάρω. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσα σας,δεν λέω κουβέντα και σας κάνω χάζι. Πιστεύω να σε βοήθησα. Αντε και καλά ξεμπερδέματα με τον γρίφο. χαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" την 25/2/2011

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ25/2/11, 7:52 π.μ.

    Από τον Καλλικράτη αφιερωμένο στους Ζαχαραίους:

    http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

    Αμαρτολέ,σε παρακαλώ ανέβασε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/11, 9:32 π.μ.

    Πολύ σε γουστάρω Καλλικράτη. Και μ' αρέσει που μπορεί να είσαι αναμεσά μας. Το χαίρομαι πολύ περισσότερο απ' οτι να ήσουν κάπου μακριά. Ελπίζω μόνο την επόμενη φορά, ή και την προηγούμενη δεν ξέρω, να είσαι ενεργός πολίτης και να βοηθήσεις την πόλη μας. Και ας μη σε λένε Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails