ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ".

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!
Από το χρήστη anonymos στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ στις 8:05 μμ


Αν υπέβαλε αλήθεια την παραίτηση του,φέρθηκε έξυπνα και συνάμα πονηρά,βέβαια δεν το σκέφτηκε ο ίδιος γιατι για να το σκεφτείς αυτό χρειάζεται μυαλό που δυστυχώς απουσιάζει από αυτόν.Ο Ζυγούρης ο νομικός του σύμβουλος προφανώς θα του το υπέδειξε.Και ακούστε για ποιον λόγο: Σε λίγο καιρό ο Αρειος Πάγος θα απορρίψει την αίτηση αναίρεσης που έκανε και η καταδίκη του θα καταστεί αμετάκλητη.Επειδή κατέχει την θέση του Δημάρχου έστω και σε αργία ο Γενικός Γραμματέας είναι υποχρεωμένος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Οποιος όμως εκπέσει δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την επόμενη της έκπτωσης περίοδο.Αρα δεν θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη τεταετία. Τι έκανε λοιπόν? Παραιτείται τώρα πριν βγεί η απόφαση απόρριψης της αναίρεσης από τον Αρειο Πάγο.Οπότε όταν βγεί,επειδή παραιτήθηκε,δεν θα έχει κανένα αξίωμα,θα είναι ένας κοινός πολίτης,επομένως ο Γενικός Γραμματέας δεν θα μπορέσει να βγάλει διαπιστωτική πράξη έκπτωσης.Από τι να εκπέσει? Αρα θα έχει δικαίωμα να βάλει υποψήφιος την επόμενη τετραετία.Ετσι και έτσι μέχρι να εκπνεύσει η περίοδος αυτή,ουσιαστικά αυτός θα είναι δήμαρχος.Ας είναι καλά τα τσιράκια του. Πανταζή η αλεπού εκατό και τα αλεπουδάκια εκατόν είκοσι,πες του Ζυγούρη. Στην πραγματικότητα ο Πανταζής πέτυχε,με την παραίτηση του,με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.

1.Απέφυγε την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Κανένας δεν θα γράψει ότι ο Δήμαρχος Ζαχάρως εξέπεσε,γιατί δεν θα υπάρχει έκπτωση.
2.Θα κινεί τα νήματα του Δήμου αυτός μέ τους αχυράνθρωπους του και κανένας δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει άμεσα αφού θα λέει ότι εγώ δεν είμαι τίποτε και επομένως δεν συμμετέχω.
 3.Θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη δημοτική περίοδο και θα ξαναβγεί αφού θα ξαναψηφισθεί από τους Ζαχαραίους.Αυτό το έχει σίγουρο,γιατί γνωρίζει ότι οι Ζαχαραίοι δεν ξέρουν να ψηφίζουν και μέχρι να μάθουν θα περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Για πες αλεύρι Πανταζή? -Το κακουργοδικείο σε γυρεύει. χαχαχαχαχαχα
Από το χρήστη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ στις Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ.... στις 8:30 μμ

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 9:10 μ.μ.

    Και συνεχίζω:
    Στην πραγματικότητα ο Πανταζής πέτυχε,με την παραίτηση του,με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.

    1.Απέφυγε την ατιμωτική τιμωρία της έκπτωσης.Κανένας δεν θα γράψει ότι ο Δήμαρχος Ζαχάρως εξέπεσε,γιατί δεν θα υπάρχει έκπτωση.

    2.Θα κινεί τα νήματα του Δήμου αυτός μέ τους αχυράνθρωπους του και κανένας δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει άμεσα αφού θα λέει ότι εγώ δεν είμαι τίποτε και επομένως δεν συμμετέχω.

    3.Θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα την επόμενη δημοτική περίοδο και θα ξαναβγεί αφού θα ξαναψηφισθεί από τους Ζαχαραίους.Αυτό το έχει σίγουρο,γιατί γνωρίζει ότι οι Ζαχαραίοι δεν ξέρουν να ψηφίζουν και μέχρι να μάθουν θα περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Για πες αλεύρι Πανταζή?
    -Το κακουργοδικείο σε γυρεύει.

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 9:16 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/1/11, 9:28 μ.μ.

    Ακουσε με που σου λέω.Αυτός είναι ο λόγος.Δεν υπάρχει άλλος λόγος.
    Θέλει να εκλεγεί και την επόμενη τετραετία.
    Το έχει δηλώσει άλλωστε:
    "Ελεγα αυτή την τετραετία να μην βάλω υποψηφιότητα αλλά επειδή με κυνηγούν για αυτό έβαλα και θα βάλω και την άλλη τετραετία για να τους δείξω ότι με θέλει ο λαός".
    Ετσι είπε.
    Πως θα βάλει υποφιότητα αν εκπέσει?
    Μόνο με παραίτηση πριν την έκπτωση μπορεί να ξαναβάλει.
    Κατάλαβες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΚΡΑΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ, ΕΓΩ ΧΑΝΩ! ΣΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΤΕ;ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑΤΙ Μ'ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΨΗΛΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/11, 1:06 π.μ.

    Όπως και να το πάρεις θα φέρεις το στίγμα της συνεργασίας μαζί Του ... Ούτε τους τύπους δε κράτησες, και εννοώ δε σου άρμοζε να συνεργαστείς μαζί του ούτε αν ήταν αυτός υπό εσένα ! Αντί για Δήμαρχος πήγες εθελοντικά κλητήρας του Δημάρχου υπό το Δήμαρχο, ειδικότερα εκείνου με την αρνητικότερη εικόνα ανά το Πανελλήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ30/1/11, 1:18 π.μ.

    Κύριε Σχίζα,
    Δεν κάνετε εσείς για Δήμαρχος Ζαχάρως για τον απλούστατο λόγο ότι δεν σας θέλουν οι Ζαχαραίοι.
    Οι Ζαχαραίοι θέλουν ο Δήμαρχος τους να είναι καθ'εικόναν και καθ'ομοίωσιν τους.Με λίγη σκέψη,να κοιτάζει χαμηλά ,στα μικρά καθημερινά τους προβλήματα (λίγο τσιμέντο στην αυλή,κανένα μεροκάματο στην καθαριότητα κλπ) και να περιφέρεται γύρω από τον κύκλο με την κιμωλία που έχουν οι ίδιοι χαράξει.
    Εσείς δεν θα είστε τέτοιος Δήμαρχος κ.Σχίζα επομένως δεν κάνετε για την Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails