ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

28/1/11

ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

(Κώστας)
εσυ που χρησιμοποιησες την εκφραση ''μου ειναι αδυνατον να.....'' και προσωποποιηθηκες τωρα πια... γιατι δε μας λες το ονομα σου και κρυβεσαι πισω απο ενα Blog!!! μικρη κοινωνια ειμαστε εδω στη ζαχαρω,να σε βρουμε κι απο κοντα οσοι θελουμε να αλλαξουμε αποψεις! ο τονος μου ειναι ειλικρινης και φιλικος! ευχαριστω! και καλο θα ηταν ολοι να μη γραφουμε απροσωπα σχολια! ας κανεις εσυ την αρχη και ολοι απο δω και στο εξης να υπογραφουμε τα σχολια μας!

Από το χρήστη κωστας στις ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στις 11:09 πμ


Είσαι σοβαρός?Να υπογράφουμε τα σχόλια μας? Στην Ζαχάρω? Με το νοητικό επίπεδο που διακατέχει τον Πανταζή και τους φίλους του? Να γραψει κάποιος επώνυμα και την άλλη μέρα να βρεθεί ανάσκελα σε καμμία γράνα η κρεμασμένος απο καμμιά ελιά με τα πόδια λυγισμένα η να δει το σπίτι του πυρανάλωμα πυρός? Και κάποιος άλλος από τα Λεχαινά έγραφε επώνυμα και είδες τι έπαθε.Εδώ δε σεβάστηκαν δημοσιογράφο θα σεβασθούν τον απλό Ζαχαραίο πολίτη? Σε αυτό το blog,άνετα,μπορεί να γράφουν τα σχόλια τους επώνυμα,μόνο όσοι επαινούν τον Πανταζή.Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Για τους αντίθετους,ας τους λείπει το βύσσινο!!!

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΡΕΚΟΡ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στις 1:00 μμ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ28/1/11, 2:48 μ.μ.

    Και αφού το λές,από εδώ και στο εξής θα γράφω...επώνυμα.Δεν θα γράφω...ανώνυμα.
    Θα με λένε ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ28/1/11, 6:04 μ.μ.

    Η πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Παντελή για το αίτημα ανίρεσης του Π.Χρονόπουλου από ένα μεγάλο νομικό site:

    http://www.lawnet.gr/news.asp?cat=1&article=22955&ref=RSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails