ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

11/11/10

"ΑΝΑΤΟΛΗ" ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο  συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> πρεσβεύει τις αρχές της νομιμότητας , της διαφάνειας και της  χρηστής διοίκησης. Υποστηρίζει επίσης ότι στην περιοχή επιβάλλεται να επικρατήσουν οι αρχές του κράτους δικαίου που παραβιάζονται συστηματικά από την δημοτική αρχή.
Η δημοτική αρχή έχει χάσει την εμπιστοσύνη της ελληνικής πολιτείας. Παραμένουμε πιστοί στις αντιλήψεις μας. Ο αγώνας που ξεκινήσαμε για να ανατρέψουμε τις κατεστημένες νοοτροπίες και πρακτικές συνεχίζεται και το αποτέλεσμα μπορεί  να ανατραπεί. Καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν με γνώμονα τις παραπάνω αρχές και με βάση το καλό του τόπου. Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ο συνδυασμός <<ΑΝΑΤΟΛΗ>> θα είναι πάντα πιστός συμπαραστάτης των πολιτών.


18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10, 11:18 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ?????

    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑ. ΕΔΩΣΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ "ΑΝΑΤΟΛΗ".
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ...
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ???

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ????

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ.
    ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ NATURA ΚΛΠ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ???? ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΣΚΙΝΟΚΑΜΠΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ??? ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ????
    ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ?????
    ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ?????

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΥΚΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΥΡΟ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/10, 11:51 μ.μ.

    Φίλε με όλο το θάρρος, κυρίως γιατί βρεθήκαμε, τουλάχιστο την πρώτη Κυριακή, να στηρίζουμε τον ίδιο συνδυασμό, θα διαφωνήσω μαζί σου.

    Ο Κώστας Αγραπιδάς με την απόφαση του για στήριξη στο συνδυασμό ΝΕ.Δ.Α. δείχνει πως βάζει το μέλλον της Ζαχάρως πάνω απ΄ τις φιλοδοξίες του για την όποια πολιτική καριέρα. Βλέπει ξεκάθαρα πως αυτό που προέχει είναι το φρένο στην παρακμή και την εκποίηση του Δήμου μας.
    Θα μου πεις ο Αλεξανδρόπουλος θα κατορθώσει τα παραπάνω? Θα δούμε…Έχουμε όμως άλλη επιλογή? Αντέχει ο τόπος άλλα 4 χρόνια παρακμής και ανομίας?
    Εγώ λέω όχι. Και ο Κώστας ο Αγραπιδάς θεωρώ πως ανάλογα σκέφτεται. Ελπίζω πως ψύχραιμα και πατριωτικά σκεφτόμενος θα συμφωνήσεις κι εσύ.
    Άλλωστε σε αυτές τις εκλογές και εγώ, και εσύ και όλοι μας, πρέπει να βάλουμε πάνω από παρατάξεις, Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, πρόσωπα και συμφέροντα , τον Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/10, 1:22 π.μ.

    Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Πρεπει να κοιταξουμε το καλο του τοπου μασ,περα απο παραταξεις.ουτε εγω ψηφιζω ΠΑΣΟΚ αλλα για ο καλο του τοπου που μεγαλωσα και αγαπω οσο τιποτα,θα ψηφιζα τ παντα.αλλωστε ως ανεξαρτητοσ εχει βαλει υποψηφιοτητα ο κ.Αλεξανδροπουλος...Και στο κατω κατω για να μην ξεχνιομαστε,ο κ.Πανταζης πριν κατεβει ανεξαρτητοσ απο ποιο κομμα υποστηριζοταν?Απο το ΠΑΣΟΚ!!!!Για οσουσ ισως δεν γνωριζουν,ηταν χρονια γραμματεαςτου υπουργου Γιαννοπουλου.Τα λεω αυτα για να θυμομαστε καποια πραγματα και για να καταληξω στο οτι η παραταξη(αφου το θετετε ετσι)ειναι η ιδια.Το θεμα ειναι τι μπορει να γινει για να ευημερισει λιγο ο τοποσ μασ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/11/10, 1:34 π.μ.

    "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ." ????????????

    μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από αυτό το σχόλιο
    μήπως 2 μέρες πριν, χάνουμε το νόημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/10, 11:08 π.μ.

    Ειδες λοιπον ποσο πουλημενος ειναι ο λαος της ζαχαρως.την πρωτη κυριακη ηταν ο καθενας με τον συνδιασμο του και εκαναν αγωνα για την δημαρχια και φοραγαν τις γραβατες για να αναλαβουν τις καρεκλες και τωρα πανε ολοι παρεα μηπως και μπορεσουν να ριξουν τον Πανταζη.δεν πιστευω πως καποιος δημοτης της ζαχαρως,τα χρονια που ειναι δημαρχος ο πανταζης να ειδε ιχνος παρακμης.απεναντιας η πολη μας πηρε αλλη μορφη,αλλη αναπτυξη που ολοι την χερομαστε.και αν θυμαμαι καλα ο Πανταζης παντα ανεξαρτητος κατεβαζε τον συνδιασμο του.γιαυτο λοιπον τιμωρηστε τους ρουφιανους και τους καταπατητες και αφηστε τον δημαρχο να κανει την ζαχαρω κεντρο αναπτυξης και πολιτισμου,οπως μας εχει αποδειξει τα τελευταια 8 χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/10, 2:59 μ.μ.

    Και για όσους κατηγορούν τον Αγραπιδά και τον Αλεξανδρόπουλο ότι είναι νέα πρόσωπα στη Ζαχάρω (εν αντιθέσει με τον απερχόμενο Δήμαρχο), καλό θα ήταν να θυμηθούν ότι και ο "Δήμαρχος που ζει δίπλα μας" από την Αθήνα μας ήρθε εδώ. Δεν έμενε πάντα "δίπλα μας", όπως τόσο προκλητικά τόνιζαν αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/11/10, 3:10 μ.μ.

    Ξεχάσαμε πολλά για τον "κύριο" πρώην Δήμαρχο Ζαχάρως:

    - τις φωτιές, για τις οποίες μάλιστα έχει κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης (μαζί με τον Νομάρχη Καφύρα κι άλλους τότε αρμοδίους)
    -τις ταινίες του, που μας διέσυραν σε όλη τη χώρα, αλλά ακόμη και σε διεθνές επίπεδο. Μας είδαν όλοι σαν γραφικούς παρηκμασμένους τύπους, και αυτή είναι η εικόνα που έχουν όλοι για εμάς πλέον.
    -τις κατά καιρούς δηλώσεις του, με τις οποίες δεν διστάζει ακόμη και να παραδεχθεί τις παρανομίες του. Γιατί τον επιβραβεύουμε γι' αυτές;
    -την εξευτελιστική διαχείριση της περίφημης "Αποθήκης", με την οποία τα όσα προσέφεραν πλήθος κόσμου απ' όλη τη χώρα μετά τις φωτιές μοιράσθηκαν με χυδαίο τρόπο στους ημετέρους της νυν Δημοτικής αρχής, τη στιγμή που πολλές φορές τα πραγματικά θύματα της φωτιάς στερούνταν και τα βασικά ακόμα;

    Με πνίγει το παράπονο - ξεχάσαμε τα πάντα, κι ετοιμαζόμαστε να τον ανακηρύξουμε τον Χρονόπουλο ξανά Δήμαρχο. Αν γίνει αυτό, μετά να μην παραπονιόμαστε για όσα καινούργια αίσχη θα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/11/10, 3:57 μ.μ.

    @ "Ειδες λοιπον ποσο πουλημενος ειναι ο λαος της ζαχαρως"
    Θεωρώ το σχόλιό αυτό πολύ προσβλητικό για τους δημότες της Ζαχάρως. Εκπροσωπεί όμως το κλίμα που επικρατεί πολύ καιρό τώρα στην πόλη μας: όποιος κολακεύει τον έκπτωτο Χρονόπουλο είναι εντάξει, είναι δικός μας. Όποιος όμως τολμήσει να τον κατηγορήσει για κάτι (πράγμα πανεύκολο, μιας κι ο τύπος έχει κάνει τόσα και τόσα!), κατευθείαν να ρίξουμε λάσπη.
    Και να μην ξεχνάμε πως όποιος στη Ζαχάρω θέλει να πει κάτι εναντίον του Χρονόπουλου, πρέπει να μιλά χαμηλόφωνα κι όσο πιο μακριά από τους ανθρώπους του γίνεται. Διαφορετικά κινδυνεύει. Και δεν υπερβάλλω καθόλου! Μα τι πράγματα είναι αυτά, είναι ντροπή να επικρατεί τέτοια τρομοκρατία και τραμπουκισμός! Σε αυτήν την πόλη θέλουμε να ζούμε, και να μεγαλώσουν τα παιδιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/11/10, 4:11 μ.μ.

    Είναι ξεφτίλα ορισμένοι να μας παραμυθιάζουν ότι επί Πανταζή η Ζαχάρω έγινε "κεντρο αναπτυξης και πολιτισμου". Μήπως ζουν σε άλλη πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/10, 4:13 μ.μ.

    Μήπως μπορεί κάποιος από τους υποστηρικτές του Πανταζή να μας πει πόσα εκατομμύρια € είναι το χρέος του Δήμου; Τα χρέη της ΔΕΥΑΖ; Πού πήγαν τα λεφτά από τις δωρεές που έγιναν μετά τις φωτιές και αντί να τα πάρουν οι πραγματικοί δικαιούχοι, αγνοείται η τύχη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/11/10, 4:18 μ.μ.

    Τα μηχανήματα που διάφοροι φορείς χάρισαν στον Δήμο μας, γιατί σαπίζουν αχρησιμοποίητα στις αποθήκες απέναντι απ' τον ΟΣΕ;
    Είμαστε τόσο άνετοι που δεν τα χρειαζόμαστε;
    Θα μπορούσαμε να είμαστε Δήμος πρότυπο για όλη την Ηλεία, κι αντί για αυτό μας ειρωνεύονται. Δεν έχουμε βαρεθεί να μας ξεπερνούν όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/11/10, 4:33 μ.μ.

    To περίμενα ότι στον β' γύρο θα άρχιζε ο πόλεμος στους αντιπάλους του Πανταζή, αλλά όχι κι έτσι!
    Γιατί τέτοια χτυπήματα στον Αγραπιδά; Τον βγάλαμε άχρηστο - έλεος πια! Αν είχε εκδηλωθεί υπέρ Πανταζή, μήπως όλα θα ήταν ωραία και καλά;
    Όσοι πιστέψαμε στον Κώστα, έχουμε κι άποψη και δεν είμαστε κατευθυνόμενοι. Θα κάνουμε ό,τι μας υπαγορεύει η συνείδησή μας, οπότε ας μην προσπαθούν κάποιοι να μας επηρεάσουν με απειλές ή ψέματα για να πάμε στον Πανταζή. Τουλάχιστον η πλευρά του Αλεξανδροπούλου δεν είναι τόσο πιεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/11/10, 4:46 μ.μ.

    Αν ψηφίσει κάποιος Χρονόπουλο, μήπως ξέρει και να μας πει ποιος θα είναι δήμαρχος; Ή θα μείνουμε με την απορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/11/10, 4:56 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/11/10, 5:00 μ.μ.

    Είσαι σίγουρος ότι οι πιέσεις πρόερχονται από τον Αλεξανδρόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/11/10, 5:05 μ.μ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/11/10, 5:48 μ.μ.

    Οι ανακοινώσεις είναι πράγματι σαφείς. Εσύ είσαι σίγουρος οτι είσαι "ενεργό μέλος" του συνδιασμού Ανατολή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/11/10, 6:12 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ..ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ..ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ?ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.(3,5 ΧΡΟΝΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails