ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/4/19

Ανακοίνωση "Ν.Ε.Δ.Α" για το λεωφορείο του Δήμου Ζαχάρως

 

 Δικαιώθηκε η «ΝΕ.Δ.Α» με την προσφυγή του Δημοτικού της Συμβούλου Τάσου Αλτάνη για την εκποίηση του λεωφορείου! 

 Εξαντλούμε κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της νομιμότητας, τονίζεται από την παράταξη του κ. Αλεξανδρόπουλου.

Η παράταξη της «ΝΕ.Δ.Α» δικαιώνεται για την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Αλτάνης σχετικά με την εκποίηση λεωφορείου του Δήμου Ζαχάρως, το οποίο αποτελούσε δωρεά της Εθνικής Τράπεζας μετά τις πυρκαγιές του 2007 για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής, κάτι που από την πρώτη στιγμή η παράταξή μας ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ, προτείνοντας το λεωφορείο να χρησιμοποιηθεί για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
 

Πρόκειται για μια απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που αποτελεί πέραν των άλλων και ένα… ηχηρό μήνυμα προς τη Δημοτική Αρχή που έχει χάσει κάθε  <<μέτρο>>  για να σταματήσει τις αλχημείες και τις αυθαιρεσίες της, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Αυθαιρεσίες που δείχνουν έλλειψη σεβασμού στους ίδιους τους δημότες, αλλά και σε όλους εκείνους που προσπάθησαν την περίοδο των πυρκαγιών να βοηθήσουν τον «πληγωμένο» μας Δήμο.
 

Η ίδια απόφαση είναι και μια ισχυρή απάντηση απέναντι στον τοποθετημένο Δήμαρχο Ν. Χαραλαμπόπουλο, που έσπευδε να παρουσιάσει με έναν απαράδεκτο και πέραν κάθε δεοντολογίας τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, κρύβοντας από τη δημοσιότητα πραγματικά γεγονότα και στοιχεία!!!
 

Ας αντιληφθούν λοιπόν στη Δημοτική Αρχή ότι η «ΝΕ.Δ.Α» θα εξαντλεί κάθε προσπάθειά της για την εξασφάλιση της νομιμότητας, όσο και αν δεν τους αρέσει.
Θα τους επαναφέρει «στην τάξη», αναδεικνύοντας σταθερά την προβληματική τους λειτουργία που είναι ιδιαιτέρως επιζήμια για το Δήμο και τους πολίτες του, και θα προστατεύει το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου Ζαχάρως.

 

ΓΡΑΦ.ΤΥΠΟΥ ΝΕ.Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails