ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/4/19

ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και σε αυτές τις δημοτικές -περιφερειακές εκλογές.  Έχει παρατηρηθεί κάποιοι να είναι πρόθυμοι υποψήφιοι για τις εκλογικές λίστες  οι οποίοι δεν έχουν κανένα ικανό βιογραφικό που να εγγυάται ότι θα αντεπεξέλθουν με  ικανότητα στα σοβαρά καθήκοντα που (αν εκλεγούν) θα πρέπει να ασκήσουν.   Πως  να ψηφίσεις έναν που π.χ.

1. δεν έχει ικανοποιητικό μορφωτικό επίπεδο που να μπορεί να καταννοεί νόμους, εγκυκλίους και συναφή υπηρεσιακά έγγραφα του Υπουργείου,της Περιφέρειας και του Δήμου

2. δεν έχει σταθερή πορεία στην μέχρι τώρα ενασχόλησή του με τα κοινά, και εμφανίζεται κριτής και "αποφασισμένος" να βάλει επιτέλους πράξη ενώ συμμετείχε σε συμβούλια ή ήταν μέλος παράταξης που διοικούσε...... !!!!

3. δεν έχει επαγγελματική  ή προσωπική παρουσία ικανή να εγγυηθεί ότι θα είναι ανάλογη και η επιτυχία του στα καθήκοντα που θα αναλάβει.

4. έχει συμμετοχή σε παράνομες πράξεις, διώξεις και συχνές κλήσεις σε δικαστικές αίθουσες....

5. είναι ετεροδημότης και μας έρχεται για να συμμετέχει ως υποψήφιος ώς νέο αίμα και με αέρα επιτυχημένου που θυμήθηκε τον τόπο του, λέγοντας και το παρμύθι οτι δεν ήθελε αλλά τον ...πίεσαν να αποδεχτεί την υποψηφιότητα.

6. δεν έχει σταθερή άποψη και την αλλάζει ανάλογα πως τον βολεύει για να μπορεί να πρωταγωνιστεί και να μην ...πάει σπίτι του, χθες αντίθετοι και αντίπαλοι σήμερα φίλοι και αδέλφια.... !!!! ρε πως τους αλλάζουν τα συμφέροντα 


εχετε εσεις κάποιο παράδειγμα ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails