ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

2/4/19

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ στο ΛΕΠΡΕΟ «Η εγκατάλειψη στα χωριά μας είναι εμφανής»

Στο Λέπρέο ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΝΕ.Δ.Α. Κώστας Αλεξανδρόπουλος συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να δει από κοντά τα προβλήματα τους.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος στους κατοίκους του ιστορικού χωριού είπε ότι  «διαπιστώνεται κάθε φορά ότι όχι μόνο δεν έχουν βρεθεί λύσεις αλλά η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, κάτι που είναι προϊόν και αποτέλεσμα μιας προκλητικής αδιαφορίας και ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει ακόμη και τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας»

 «Η εγκατάλειψη στα χωριά μας είναι εμφανής» ήταν το κεντρικό σύνθημα της ομιλίας του.

Στην συνομιλία του με τους κάτοικοι του χωριού συζητήθηκαν μακροχρόνια προβλήματα όπως το δίκτυο ύδρευσης – αποχέτευσης, καθώς και η ανάγκη στήριξης των αγροτοκτηνοτρόφων με άδειες λειτουργίας σταυλικών εγκαταστάσεων και επέκτασης ηλεκτροφωτισμού  και στην κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

«Όλα έχουν αφεθεί στην τύχη τους»  ήταν η άποψη του κ. Αλεξανδρόπουλου τονίζοντας στη συνέχεια ότι «οφείλαμε λοιπόν εμείς να κάνουμε τα αυτονόητα στο πλαίσιο μιας οργανωμένης ανασυγκρότησης. Να δούμε τα χωριά  μας να ξαναζωντανεύουν, να βρίσκουν τους ρυθμούς κανονικότητας και να βελτιώνονται οι υποδομές μιας ευπρεπούς ζωής των συμπολιτών μας. Τότε μόνο μπορεί να έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails