ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/4/19

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΙΑΓΚΟΣ: ΑΘΟΡΥΒΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ.



Μια αθόρυβη (άλλα τελικά έκανε πολύ μεγάλο μπαμ...) κίνηση ήταν η συστράτευση του Χρήστου Πλιάγκου με τον συνδυασμό του Πανταζή Χρονόπουλο.  Η συνεργασία αυτή που θεωρείται "κίνηση ματ"  έχει αντίκτυπο σε μεγάλο τμήμα ψηφοφόρων οι οποίοι εκτιμούν πάρα πολύ την προσωπικότητα του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως. Επίσης είναι γνωστή η φιλική σχέση του πρώην υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Αγραπιδά ο οποίος μάλλον θα υποστηρίξει την εν λόγω υποψηφιότητα.

 

οι δύο συνεργάτες δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον τύπο.

 

Πανταζής Χρονόπουλος: Ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, αγωνιστής σε πολλά επίπεδα. Ένας άνθρωπος που έχει επιτυχίες στον κόσμο των κυνηγών και γενικότερα στην κοινωνία της Ζαχάρως. Καλωσορίζουμε στην νέα νικηφόρα πορεία τον φίλο και επιχειρηματία Χρήστο Πλιάγκο, πρώην Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γ’ ΚΟΠ, υπεύθυνος για την θηροφυλακή».

Χρήστος Πλιάγκος: «Συντάσσομαι με τον Πανταζή Χρονόπουλο, στην προσπάθεια αυτή για τη Ζαχάρω και τη Φιγαλία. Στο προσκλητήριο αυτό της ανανέωσής του εκλεγμένου Δημάρχου, δίνω το παρόν με σκοπό να προχωρήσουμε μπροστά, ενωτικά και συνθετικά για τον τόπο μας. Έχουμε καθήκον να αφουγκραστούμε την κοινωνία και να προχωρήσουμε σε νέα βήματα.
Σας καλώ να ενώσουμε την κοινωνία. Να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και τις ιδέες μας. Χρειαζόμαστε όλοι. Ας κάνουμε τα βήματα μαζί»

 

 Για τον Πανταζή έχω μιλήσει αρκετές φορές και δεν με εκπλήσσει που  ξέρει να κάνει εκλογές και να "δουλεύει" στο παρασκήνιο και να διεκδικεί την Δημαρχεία με δυνατά ονόματα...... 

Κώστα, Τάσο μάλλον θέλει περισσότερο προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails