ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/11/11

ΕΡΗΜΩΝΕΙ Η ...ΖΑΧΑΡΩ.

Τελικά κανείς δεν αντιστάθηκε αλλά και κανείς δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει την μεταφορά του ΙΚΑ από την Ζαχάρω. Σιγά-σιγά ερημώνει η πόλη μας από τις δημόσιες αρχές που ήταν χρόνια εδώ και το μεγάλο κεφαλοχώρι θα γίνει πάλι ......χωριό.  Όταν δεν βρίσκεται κάποιος να υπερασπιστεί τα οφέλη  που έχει στη κοινωνία της πόλης απο την παροαμονή τέτοιων υπηρεσιών τότε η μοιραία πορεία της προς τον μαρασμό και την ερήμωση είναι προδιαγεγραμμένη.
Αντί μας είπε και ο ΟΤΕ μαζί με τους υπαλλήλους του μένοντας πίσω το κτίριο να μας θυμίζει τις παλιές εποχές. Σε λίγο και η Δ.Ο.Υ. θα μπει στην σειρά για το αντίο......... εμείς θα μείνουμε;;;;;;


ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/11, 7:39 μ.μ.

    Δεν είσαι ακριβής. Αδικείς την παράταξη Πανταζή.
    Η αλήθεια είναι ότι συγκεντρώθηκαν προ εικοσαημέρου περίπου ο πρώην και ο νυν Δήμαρχος με 5-6 συμβούλους και άλλα τόσα παιδιά τζιμάνια.
    Βγήκαν φωτογραφίες είπαν και κάτι ακαταλαβίστικα στην πατρίδα και μετά όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/11, 8:35 μ.μ.

    Και μετα κάθησαν ησυχοι, ηπιαν και το καφεδακι τους (της παρηγοριας??????????????)και ασχοληθηκαν με τα υπολοιπα φλεγοντα ζητηματα του τοπου.
    Και η πολη βυθιζεται.
    Θα βρεθει κανενας να διεκδικησει για αυτη τη ΡΗΜΑΔΑ τη ΖΑΧΑΡΩ οπως τη καταντησατε με την ανυπαρξια και την ανικανοτητα σας????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/11, 11:05 μ.μ.

    Εκείνο το τζιμάνι του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ σοσιαλισμού ο Αλεξανδρόπουλος έκανε πολλά ...μπάνια για τη Ζαχάρω και ο Αγραπιδάς ο μισοπασόκος μισοδεξιός, περισσότερα μπάνια ...για το Νιοχώρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ16/11/11, 3:32 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,ειμαι παλιος ζαχαραιος .Η μοιρα της ΖΑΧΑΡΩΣ αυτη ειναι , απο αποψεως παραγοντων.Μονο η θεση της και η ιστορια της την εχουν σωσει .Τωρα φαινετε οτι δεν φτανουν μονον αυτα. Ποτε δεν ειχε διεκδικιτικουσ δημοτικους αρχοντες . Οι δε πολιτικοι περι αλλων τριβαζουν .Ιδιως οι ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΤΣΙΡΩΝΕΟΙ καιενας οψημος απο τον νομο Αρκαδιας. Ουδεποτε βοηθησαν τη ζαχαρω και πηγαιναν με μεγαλη ευκολια τισ υπηρεσιες σε αλλες ανταγωνιστικες προσ τη Ζαχαρω κωμοπολεις .Ποιος θα αντιδρασει σε αυτη την ερημωση .Δεν υπαρχουν πολιτικοι και πολυ περισσοτερο δημοτικοι παραγοντες .Αυτοι ειναι μονο για να τρωγονται σαν τα κοκκορια .Φιλοι μου δεν μας σωνει τιποτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν σώζει τη Ζαχάρω ο Αλεξανδρόπουλος;
    Σα δε ντρέπεται! Όχι μόνο δεν κάνει κάτι καλό για την πόλη του! Όχι μόνο δεν στρέφεται εναντίον των προσπαθειών για την ανάπτυξη! Όχι μόνο δεν ακολουθεί τα χνάρια των Μπούσμπουρα-Βασιλόπουλου.
    Προχωρά και πιο πέρα από τις γκρίζες μέρες των προκατόχων του.
    Άρχισε τα "...κατόπιν ενεργειών μου", για θέματα που δεν έχει ούτε καν υπόψιν του. Ούτε οι χειρότεροι παλαιοκοματικοί που πέρασαν από τη χώρα δεν αντέστρεφαν έτσι την αλήθεια.

    Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η χθεσινή δημοσίευση στην Πατρίς, 17/11, σελ 5, όπου ο Αλεξανδρόπουλος προσποιείται πως θα φέρει το ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω. (Αφού πρώτα άκουσε πως έρχεται από τις μέχρι τώρα μεγάλες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής).

    Δεν φταίει όμως ο Αλεξανδρόπουλος αλλά ο Πανταζής που δεν τον βάζει επί τέλους στη θέση του.

    Πες τα στον τύπο ρε Πανταζή όσα μας λες στο καφενείο.
    Πες πως ο άνθρωπος "τρώει τη σκόνη από το όχημα που προηγείται και νομίζει πως το οδηγάει εκείνος". "Βλέπει τον καπνό που βγαίνει από την καμινάδα του Δήμου και νομίζει πως άναψε εκείνος το τζάκι".
    Πες Πανταζή στον τύπο, πως ο Δήμος μεταξύ των άλλων ενεργειών, έχει αποστείλει δύο πλήρης φακέλους με τα απαιτούμενα στοιχεία για την ανάγκη λειτουργίας του ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω. Ο δεύτερος μάλιστα φάκελος προς τον Υπουργό πριν από τρεις μήνες, με ημερομηνία 7/11/2011.
    Πες πως έχεις ήδη ανακοινώσει στους ενδιαφερόμενους στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως ότι σύντομα το ΕΚΑΒ θα έχει υποσταθμό στην πόλη μας.
    Από που κι ως που ο κύριος Αλεξανδρόπουλος έδειξε "έμπρακτα το ενδιαφέρον του " όπως γράφει η Πατρίς;
    Καιρός είναι να πει πως βοήθησε για την αποπερώτωση της οδού Ερμού, για τα έργα στο ποτάμι, για τις εργατικές κατοικίες κλπ.
    Αν ο Αλεξανδρόπουλος νοιάζεται για την πόλη γιατί δεν εμπόδιζε συγγενικό του πρόσωπο που είναι ο κύριος και ο πρώτος υπεύθυνος για το κτήριο του Δημαρχείου;
    Γιατί δεν εμπόδιζε τη μετακίνηση του ΙΚΑ στην Κρέστενα;
    ...και πολλά άλλα ΓΙΑΤΙ, όσα είναι και τα προβλήματα του Δήμου.

    Τέλος πάντων, όποιος διαβάσει προσεκτικά το δημοσίευμα στην ΠΑΤΡΙΣ, θα καταλάβει πως δεν μπορούν να ξεγελαστούν ούτε μικρά παιδιά.
    Αν το δημοσίευμα δεν έμοιαζε με γκρίζα διαφήμιση, θα ήμουν σίγουρος πως πρόκειται για πληρωμένη καταχώρηση.
    Και μπορεί ο Αλεξανδρόπουλος να λέει ό,τι θέλει, αλλά η εφημερίδες δεν μπορούν να μας προκαλούν αναγούλα όταν δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία για όσα γράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ18/11/11, 9:40 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .ΟΤΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΗΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ; ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ; ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ,ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΜΕΙΣ Ο ΣΕΜΝΟΣ ΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ . Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΗΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΑ . ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΜΩΣ .ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ Κ.Λ. Π ΠΗΡΕ ΤΣΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑ .ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ, πως τον είπατε τον Λαμπρόπουλο; Ναραϊδοπαρμένον; Σας ερωτώ γιατί δεν κατάλαβα τη λέξη που είπατε.
    Είπατε και κάτι άλλο! Ανέλαβε τους κυριώτερους "ΤΟ ΜΕΙΣ"; Μήπως θέλατε να γράψετε "ΠΟΝΤΙ ΚΟΥΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ28/11/11, 1:36 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΕΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ . ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .ΑΛΛΟΥ ΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ25/2/12, 7:20 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Γ.Γ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ΣΥΛΟΓΟΥ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ .ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ . ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Υ ΕΙΝΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ . ΤΟ Κ.Υ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΣ . ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ,ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ 53% ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑΣ ; ΜΗΠΩΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ , ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ; ΜΑΛΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails