ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

28/3/11

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ.....ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!

Επέδειξαν ασυγχώρητη έλλειψη πολιτικού κριτηρίου και έμπλεξαν τις πολιτικές ενέργειες με τα νομικά. Άραγε αν επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά πριν ακόμα αρχίσει η 4ετία, πως θα κυβερνούσαν τον Δήμο, εάν εκλέγονταν; Με τέτοιες νοοτροπίες πως θα ελίσσονταν και θα συναλλάσονταν με τις Δημόσιες Αρχές; Και οι δύο παρατάξεις οχύρώνονται πίσω από νομικά επιχειρήματα που είναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ για τους πολίτες. Μπορεί να είναι σωστά για την κάθε πλευρά, αλλά οι πολίτες κρίνουν πολιτικές! Υπάρχουν δικηγόροι και δικαστήρια αρμόδια να κρίνουν τα επιχειρήματα, αφού ακούσουν και τις δύο πλευρές! Ο πολιτικός στηρίζεται μεν στον Νόμο, προχωράει όμως με πολιτικά κριτήρια και το υπέρτατο όλων είναι το συμφέρον της κοινωνίας.
α) Ο κ. Αλεξανδρόπουλος δεν αναγνώρισε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, παρόλη τη πρόσφατη εκλογή του. Η ενέργεια να μη προσέλθει στην ορκωμοσία είναι ακραία ενέργεια! Γίνεται μόνο σε δικτοτορικά καθεστώτα, όταν η εκλογή είναι προϊόν βίας και νοθείας! Προφανώς τέτοιο θέμα δεν υπήρχε στη Ζαχάρω, παρά μόνο θέμα ερμηνείας του Νόμου. Θα μπορούσε να ορκιστεί και να δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει την νομιμότητα του δημάρχου και ότι αρχίζει νομικό αγώνα εναντίον του. Το 1960 ο Γ Παπανδρέου άρχισε τον ανένδοτο αγώνα επειδή το κράτος που ελέγχονταν από τη Δεξιά προέβη σε βία και νοθεία. Τέτοια περίπτωση εδώ δεν υπάρχει και σε μια ευνομούμενη πολιτεία υπάρχουν άλλοι τρόποι να πεις στη πλειοψηφία ότι ψήφισε λάθος. Το 1980 η αμφισβητούμενη εκλογή του G w Bush δεν απέτρεψε την ορκομωσία του, παρόλο που ο αντιπαλός του Al Gore συνέχισε τον νομικό αγώνα εναντίον του για πολύ καιρό και στο τέλος αναγνώρισε την (μάλλον λανθασμένη) κρίση των δικαστηρίων...Dura lex, sed lex και για τις δύο παρατάξεις!
2) Ο κ Χρονόπουλος επέδειξε αντίστοιχη εμπάθεια και έλλειψη πολιτικού ενστίκτου. Μα είναι δυνατόν να κυβερνηθεί δήμος χωρίς αντιπολίτευση; Ποια δημόσια αρχή θα το αναγνώριζε αυτό; Και η μισή Ζαχάρω δεν θα αντιπροσωπεύονταν; Παίρνοντας προσωπικά το θέμα προχώρησε σε ανεπίτρεπτες ενέργειες... Και οι δύο παρατάξεις επέλεξαν ακραίες ενέργειες, λες και δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα. Το αμάξι πριν το άλογο και η έσχατη ενέργεια, πρώτη! Καμία διαπραγμάτευση, καμία οξυδέρκεια. Πόλεμος μέχρις εσχάτων, ακραία πόλωση και κατίσχυση του αντιπάλου! Αν δηλαδή ως Δήμαρχοι είχαν κάποιο πρόβλημα με κάποια αρχή, τι θα έκαναν; Θα τους πλάκωναν στο ξύλο; Πως σεβάστηκαν τον λαό της Ζαχάρως; Είναι πολιτικοί αυτοί; ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ. την 28/3/2011

9 σχόλια:

  1. Ψάχνεις να βρεις ψύλλους στ' άχυρα!Για να αντιπαρατεθεί κάποιος με πολιτικούς όρους πρέπει να έχει πολιτική παιδεία και τέτοιας παιδείας ουτε ίχνος δεν υπάρχει στον Πανταζή! Ο Πανταζής ένας αστυνομικός ήταν πειθήνιο όργανο της εξουσίας την οποία διεκδίκησε επί πολλά χρόνια, την κατέλαβε και πιστεύει οτι αξίζει επειδή τον ψήφισαν 3700 Ζαχαραίοι!Η ΠΟΙΌΤΗΤΑ των προβεβλημένων ενός λαού δείχνουν και την ποιότητα του ίδιου του λαού!!!Γιατί χαλάς τη ζαχαρένια σου;Το μεγαλύτερο ποσοστό έτσι βολεύεται!!!Γιατί το ενοχλούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/11, 4:34 μ.μ.

    Όταν ο ΛΑΟΣ της Ζαχάρως επέλεξε να αναδείξει πρώτο και με διαφορά τον κατά επανάληψη καταδικασμένο και σε αργία Π. Χρονόπουλο, ποιος φταίει;; Ας έβαζαν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/11, 6:06 μ.μ.

    Εμείς οι υπολοιποι όμως τι φτανε να πληρώνουμε τις επιλογές του κάθε ψηφοφόρου που θέλει να εξυπηρετήσει τα προσωπικα του συμφεροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/11, 9:24 μ.μ.

    ο πολιτης προσπαθει να συγκρινει ανομια πραγματα και ο συμψηφισμος που κανει ειναι ατυχης. τρεις λαδι τρεις ξυδι κανει εξι το ξυδολαδο μονο οταν μετρας βαρος η ογκο. αν μας πεισετε οτι και η τιμη του λαδιου ειναι ιδια με το ξυδι, τοτε πατε στην παραλια και μαζεψτε φυκια και πουλατετα για μεταξωτες κορδελες. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε πολιτη καλα θα κανεις να ενημερωθεις πρωτα και μετα να εκφερεις αποψη για το αν εκανε καλα η οχι η παραταξη Αλεξανδρόπουλου και δεν πηγε στην ορκωμοσια.Νομιζεις οτι ξυπνησε ξαφνικα μια μερα ο Αλεξανδροπουλος και ειπε δεν παω να ορκιστω διοτι δεν γουσταρω τον Χρονόπουλο.Δεν είναι τοσο απλο το θεμα φιλε μου.Η παραταξη Αλεξανδροπουλου κατα την αποψη μου εχει τηρησει εωσ τωρα ολες τισ διαδιακασιες που προαγουν την νομιμοτητα και την διαφανεια και μαλιστα αυτο μπορω να στο αποδειξω με επισημα εγγραφα και αποφασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επιτελους οι δημοτες της Ζαχαρως πρεπει να καταλαβουν οι οτι ο μοναδικος υπαιτιος για την μη λειτουργια του δημοτικου συμβουλιου ειναι ο Κος Χρονοπουλος και καποιοι ανεγκεφαλοι απο την παρεα του.Που ακουστηκε σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα να κλειδωνεται απεξω απο το δημοτικο συμβουλιο η αντιπολιτευση ενω ηταν γνωστη απο τον Γενικο Γραμματεα της Αποκεντρωμενης Διοικησης η νομιμη συνθεση του Δημοτικου Συμβουλιου(τοσο στις 09/01/2011 τοσο και στις 30/01/2011);Που ειναι η συμμορφωση των δημοτικων συμβουλων που συμμετειχαν στις 2 παραπανω συνεδριασεις προς τις αποφασεις του Ελεγκτη Νομιμοτητας.Που ειναι οι κυρωσεις απο τον Ελεγτη Νομιμοτητας προς ολους τους παραπανω;
    Καλα θα κανετε να αφησετε τον Κο Αλεξανδροπουλο απεξω απο αυτην την παρωδια και την ανεγκεφαλη συμπεριφορα του Κου Χρονοπουλου εις βαρος του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/3/11, 9:23 π.μ.

    Ο Αλεξανδρόπουλος με τις γραφικότητες (βλ. κεριά) και τις υπερβολές του (να μην πηγαίνει στην ορκωμοσία και να κάνει δική του) έφτασε να παραλληλίζεται με τον κ. Μπούσμπουρα (που έριξε χαστούκια σε υπόψηφιό του) και νομίζω ότι πλέον εάν είχαμε εκλογές θα λάμβανε ίδιο ποσοστό ψήφων με τον Μπούσμπουρα.
    μόνος σοβαρός που μπορεί να συμβάλει ως αντιπολίτευση είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου και νομικός κ. ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ29/3/11, 9:38 π.μ.

    χαχαχαχαχα
    Είσαι σίγουρος για αυτό που λές?
    Ενώ είχε απόφαση από τον ελεγκτή νομιμότητας ότι το πρωτο δημοτικό συμβούλιο ήταν άκυρο λόγω μη πρόσκλησης του Αλεξανδρόπουλου συμμετείχε και στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο που έγινε με την ίδια διαδικασία και μάλλιστα δεν αντέδρασε όταν απαγορεύτηκε η είσοδος στον Γιαννόπουλο.
    Για ποια αντιπολίτευση μιλάς?
    Αυτός αποδείκτηκε βασιλικότερος του βασιλέως.
    Και στο ξαναλέω:
    Δεν είναι νομικός ούτε καθηγητής πανεπιστημίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/3/11, 9:53 π.μ.

    Μπορεί να πιστεύουν κάποιοι ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αρχίσει να φαίνεται σιγά-σιγά η αναγκαιότητα ένος νέου πολιτικού, όπως ο Αγραπιδάς. Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά το "παληκάρι", θα λάβει απ' τον κόσμο την απάντηση για όλες τις έως τώρα ενέργειες του. Αντιπολίτευση; ... κλπ.

    Πρώην ένθερμος υποστηρικτής του "Κωστάκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails