ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

22/3/11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ ...ΠΛΟΥΜ ΜΕΣΑ. και να είναι χαρούμενος σαν εκείνη τη χαρούμενη γυναίκα που βγαίνει από του ...Βερόπουλου. Δεν θα βρει κάτι περισσότερο ο άνθρωπος για να χαρεί στην πατρίδα του, όλα στραβά του πάνε. Μια χάνει την ορκωμοσία. Την άλλη χάνει τον Δήμαρχο. Μετά χάνει τον Περιφερειάρχη. Ποιός ξέρει τι έχει να χάσει ακόμη;
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ IONIONFM την 22/3/2011


Κακώς ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος ερωτά τον Εισαγγελέα. Έπρεπε να ρωτήσει τον Γιωργίκο και τον Βάγια.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το δήμο Ζαχάρως την 22/3/2011


Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το δήμο Ζαχάρως στις 12:32 μμ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/11, 2:00 μ.μ.

    Προς ανώνυμο, 12.32 μμ
    1. Μάθε ορθογραφία!!! Με τόσα λάθη σε μία παράγραφο, πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά;

    2. Όταν κόπτεσαι για τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, δεν κάνεις κρυφές κινήσεις και μάλιστα προς τον Πρωθυπουργό. Υπάρχει η νομιμότητα της Διοίκησης και οι εκπρόσωποί της και στη συνέχεια ο Εισαγγελέας. Ως εκεί!
    Έγιναν αυτές οι ενέργειες; Αν ναι, μπράβο! Αν όχι, δεν χρειάζονται τα υπονοούμενα ότι θα τα μάθουμε σε λίγο...Ποια η διαφορά με τον Πανταζή που κυβερνούσε μέσω γνωριμιών και όχι θεσμικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/11, 3:05 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 10-12-10 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails