ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/3/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός κάθε δήμου πρέπει να περάσει από την Επιτροπή Διαβούλευσης που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη». Η διαδικασία είναι κάπως περίπλοκη, προβλέποντας κληρώσεις για ανάδειξη πολιτών που θα μετέχουν, ορισμό των κοινωνικών εταίρων που επίσης θα μετέχουν κλπ. Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης:
 α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.
γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.
δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ.. Στο Δήμο Ζαχάρως αυτά είναι άγνωστες λέξεις.
Για μας ένας αποφασίζει και οι άλλοι χειροκροτάνε: Ο Πανταζής και τα γιουσουφακια του!!! Τελικά με ποιά κριτήρια ψήφισαν οι πολίτες της Ζαχάρως για Δήμαρχο τον Πανταζή!! Ξέρω. Αυτός είναι καταφερτζής και θα φάει αλλά θα κάνει έργα. Ο τόπος όμως χρειάζεται τεχνοκράτες. Και δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στη Ζαχάρω
Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ....Θέλεις με το ζόρι να γίνεις δη... στις 2:41 μμ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/11, 9:47 μ.μ.

    διαβαστε στο http://mnodaros.blogspot.com/
    νεότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/11, 10:54 μ.μ.

    ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟΣ. ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails