ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

21/3/11

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Φίλε "Ανώνυμος" αρμενίζεις στραβά, όπως αρμένισε η επιτροπή του άρθρου 152, μαζί με τον "Αρχη-στραβο-αρμενιστή" γενικό Γραμματέα. Όταν ο νόμος είναι σαφής, όλοι πρέπει να πράττουν το αυτονόητο κι όχι να κλείνουν το μάτι στο αδιανόητο. Φράσεις σαν "...δεν προσήλθαν να ορκισθούν ...διότι ευλόγως αμφέβαλαν για τη νομιμότητα της πρόσκλησης" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν χωρούν σε καμία νομική απόφαση. Δεν χωρούν σε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Διότι ΤΕΛΙΚΩΣ, η "αλχημεία" με το "...ευλόγως αμφέβαλαν για τη ...νομιμότητα" δεν μπορεί να σταθεί ούτε όρθια, αλλά ούτε ...ξαπλωμένη. Και τούτο διότι η πρόσκληση αποδείχθηκε νομιμότατη και μάλιστα για όλους, δηλαδή για όλες τις πλευρές ομοφύλων-αλλοφύλων-ομοθρήσκων-αιρετικών, ακόμη και για την επιτροπή του άρθρου 152, ακόμη και για τον γενικό Γραμματέα. Ως εκ τούτου ρίξε μια ίσια ματιά στο γιαλό, γιατί μου φαίνεται πως με την αρχική ματιά σου ...στραβοκοίταξες.
Από το χρήστη Φώτης Δημήτρουλας στις Μη αποδεκτή η προσφυγή του Δήμου Ζαχάρως την 20/3/2011

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/11, 10:29 π.μ.

    Βρε συ ρέγγο συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο??. Δηλαδή πόσα επεισόδια πρέπει να παιχτούν για να πάρεις το μάθημά σου. Δηλαδή παρουσιάζεσαι εσύ τιμητής της απόλυτης νομιμότητας, στην προσπάθειά σου να νομιμοποιήσεις μια "αρρωστημένη" κατάσταση στο Δήμο Ζαχάρως?? Αντί να βγεις μπροστά και εσύ και όλοι όσοι ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου και να καταστρέψουν όλη τη σαπίλα που βασιλεύει όλα αυτά τα χρόνια στη περιοχή μας, προσπαθείς να πιαστείς από μια κατάσταση για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα! Ήμαρτον πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ21/3/11, 10:55 π.μ.

    Ακόμη και το σκεπτικό της απόφασης της επιτροπής του άθρ.152 δεν μπορείς να καταλάβεις.Θα σε βοηθήσω λοιπόν μήπως και μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα.
    Καταρχήν πρόεδρος της επιτροπής ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.Αμφιβάλεις μήπως για τις νομικές γνώσεις του νομικού συμβουλίου όταν έχουν εκδώσει χιλιάδας γνωμοδοτήσεις για παρόμοια θέματα?
    Δεύτερον όταν λέει ότι "ευλόγως αμφέβαλαν για την νομιμότητα της πρόσκλησης" το αναφέρει για να τονίσει τον λόγο που δεν προσήλθαν στην ορκομωσία,και το τεκμηριώνει παρουσιάζοντας απόφαση του ΣτΕ.
    Ομως αυτό που ενδιέφερε την επιτροπή κσι στο είχα τονίσει και εγώ είναι ότι:
    "Δεν εξέπεσαν δε τα ως άνω μέλη της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου,διότι ορκίστηκαν εντός της οριζόμενης από τις διατάξεις του άρθ.53 του Ν.3852/2010 προθεσμίας,ήτοι έως την 31.12.2010".
    Το κατάλαβες αυτό η έχεις νοητικό πρόβλημα?
    Αυτό που ενδιαφέρει είναι να έχουν ορκιστεί μέχρι τις 31/12/2010.Αν δεν έχουν ορκιστεί μέχρι τις 31/12/2010 τότε εκπίπτουν από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.
    Ο νόμος είναι σαφής στην παρ.2 του άρθρου 53 λέει πότε εκπίπτει από δημοτικός σύμβουλος.
    "Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν δίδει τον όρκο του προηγουμένου άρθρου μέσα στην ανωτέρω προθεσμία,εκπίπτει αυτοδικαίως".
    Τι ζητάς λοιπόν?Αντί να βάλεις το κεφάλι κάτω και να λουφάξεις για την χοντρομαλακία που έκανες,βγαίνεις και από πάνω βγάζοντας άχρηστους όσους δεν πάνε με τα νερά σου?
    Θέλεις με το ζόρι να γίνεις δημοτικός σύμβουλός?Πάρε λοιπόν τον Πανταζή που θέλει να είναι με το ζόρι Δήμαρχος και τους άλλους αναπληρωματικούς συμβούλους που όρκισε,πηγαίνετε στην Αλβενα βρείτε μια στάνη για Δημαρχείο και τα πρόβατα για δημότες και παίξτε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους να σας γίνει το κέφι και αφήστε την Ζαχάρω και τους Ζαχαραίους ήσυχους.Αρκετά τους έχετε ζαλίσει τα αρ...δια με τα παιγνίδια σας και τις μαλακίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/11, 12:30 μ.μ.

    ΦΩΤΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΕ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΚ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΤΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟΣ. "Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ Ή Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ" ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΙΩΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ..... ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΜΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΓΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ .... ΣΥΝΕΛΘΕ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.... ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ... ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΣ ΑΡΠΑΞΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/11, 1:49 π.μ.

    Θα σας την φτιάξει τη γούνα ο Φώτης, δεν τον ξέρετε καλά.
    Κάτι θα έχει έτοιμο για να λέει πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/11, 9:27 μ.μ.

    rego opou se vro tha se kano roba
    katse na katvo sti zaxaro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails