ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/3/11

ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ...ΔΥΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω και παρατηρώντας την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων στην περιοχή μας αρχίζω να πιστεύω ότι αληθεύουν τα σενάρια περί καθόδου του Χάρη Λαμπρόπουλου στην διεκδίκηση του Δήμου Ζαχάρως - Φιγαλείας στην επόμενη εκλογική διαδικασία.  Δεν το έχει κρύψει άλλωστε.......
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο υποστηριχτής του Πανταζή Χρονόπουλου περιμένει να ωριμάσει η ιδέα της υποψηφιότητάς του μιας και η δοκιμασία του σταυρού στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ήταν θετική για αυτόν.
Υπάρχει και η Αυγερινοπούλου η οποία προσπαθεί να ρίξει "ρίζες" στους ψηφοφόρους της περιοχής μας αλλά μάλλον "τρώει πόρτα" λόγω ότι δεν "τραβάει" η όλη παρουσία της στην περιοχή. Προβληματίζει με τις κινήσεις που κάνει για την  προβολή της αν και είναι καθημερινά στον τοπικό τύπο παρούσα με δηλώσεις και ερωτήσεις σχετικά με προβλήματα της περιοχής.
Υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας της υποστήριξης από "άνωθεν υψηλά πρόσωπα" που όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Χάρης "παίζει" με τον Αβραμόπουλο ενώ η Διονυσία -Θεοδώρα είχε απευθείας επικοινωνία με τον Καραμανλή, που τώρα είναι αμφίβολο αν μπορεί να βοηθήσει για την επαναεκλογή της χωρίς ψήφο από τον λαό. Πιο πιθανόν είναι να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας οπότε αμέσως ο Χάρης "μετατοπίζεται" εκτός μιας και δεν "χωράνε" δύο από την ίδια περιοχή για να μην πώ από το ίδιο χωριό.
Ο Χάρης όμως λόγω ότι έχει πράγματι υψηλή επιστημονική κατάρτιση και έχει πολύπλευρες επαγγελματικές απασχολήσεις ενδέχεται να είναι ο υποψήφιος για περιφερειάρχης κάτι που δεν θα απέρριπτε αν είχε ένα καλό ψηφοδέλτιο και ευρύτερη υποστήριξη από τον χώρο της κεντροδεξιάς.
Υπάρχουν και άλλες σκέψεις αλλά προς το παρόν είναι νωρίς να λέγονται γιατί το πολιτικό τοπίο είναι ρευστό και θα έχουμε αλλαγές. Ο Κώστας Αγραπιδάς έχει χάσει έδαφος και αν δεν κάνει κίνηση ανάκαμψης μέχρι τα μέσα καλοκαιριού (όπως π.χ. μία - δύο συγκεντρώσεις φίλων του κλπ) θα είναι πάλι σε θέση "παρατηρητή" και όχι "πρωταγωνιστή". Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος για μερικούς εδώ ακόμα δεν έχει πείσει για τις προθέσεις του και όσο κατηγορεί ανοικτά το έργο του Πανταζή τόσο δεν συλλέγει στελέχη και ψήφους. Η ψυχολογία του ψηφοφόρου της Ζαχάρως δεν είναι ίδια με αυτή του ψηφοφόρου της Φιγαλείας. Εκεί στηρίχθηκε ο Πανταζής και έκανε ...περίπατο.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/3/11, 3:35 μ.μ.

    Kαραμανλής, Αβραμόπουλος; Ποιοι είναι αυτοί; Έχουν τόσο μεγάλο βάρος (στο κόμμα εννοώ) για να υποστηρίξουν κάποιον;

    Καλά τι άρθρο είναι αυτό; Πάνε για Δήμαρχοι Ζαχάρως, αλλά αν δεν τους κάτσει, πάνε και για βουλευτές και, αν όχι, πάνε και για περιφερειάρχες!!!

    Και εγώ πάω για Αυτοκράτορας της Γιαπονίας, που λέει και ο ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/11, 3:40 μ.μ.

    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/11, 3:43 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ" ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ "ΝΟΥΜΕΡΟ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/3/11, 5:13 μ.μ.

    sxediaste k tha deite ti sas perimenei....
    gt apla erxeste deyteroi......
    to skiniko einai stimeno.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/3/11, 10:18 μ.μ.

    ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΣΟΥΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.... ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/3/11, 11:24 μ.μ.

    Από τη μία ο Αβραμόπουλος από την άλλη ο Παυλόπουλος και στη μέση το κοπάδι με τα βόδια.Ποιος θα το πάρει με το μέρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΩΘΙΝΟΣ ΑΣΤΗΡ18/3/11, 8:39 μ.μ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails