ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

18/3/11

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΒΑΤΟ


Σε καφενείο του χωριού έγινε ένα ωραίο γλέντι με πρωταγωνιστή την νεολαία όπου βρέθηκε και η τοπική βουλευτίνα Διονυσία-Θεοδώρα. Σε πρώτο πλάνο ο νέος πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Κακοβάτου κ. Κουρούβανης - Κοροβέσης. Πάντως ο δραστήριος Νίκος δεν είναι παλιός στον σύλλογο. Από ότι γνωρίζω πριν μερικά χρόνια εξασφάλισε χρηματοδότηση και ο σύλλογός τους έκανε ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ........

9 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/3/11, 12:46 π.μ.

  Θέλει και σχόλιο ή μήπως τα λέει όλα η φωτογραφία ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/3/11, 1:24 π.μ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος19/3/11, 10:26 π.μ.

  ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΚΕΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ:
  Βρίσκεται ένας τύπος µε το αυτοκίνητό του οδηγώντας στην Εθνική οδό. Στην πορεία του ξαφνικά µένει από µηχανική ßλάßη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική ßοήθεια και αποφασίζει να κάνει ωτοστόπ να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ.
  Σταµατάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε µαλάκα !!!
  Απορηµένος ο κακοµοίρης τι να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός µε καµάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότοµα ο οδηγός το αυτοκίνητο και του λέει: κατέßα γρήγορα από το αυτοκίνητό µου ρε ηλίθιε !!!
  Απορηµένος ο κακοµοίρης τι να κάνει κατεßαίνει και ξανά πάλι ωτοστόπ. Σταµατάει ένα αυτοκίνητο µε µια πολύ ωραία γυναίκα τις εξηγεί την πορεία του και αυτή προθυµοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδροµή µετά από πολλές συζητήσεις η γυναίκα τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ΠΑΣΟΚ, µπράßο του απαντά αυτή χαρούµενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούµενοι.
  Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσµατα σταµατούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω , µπαίνουν σε ένα δωµάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγµή της ερωτικής πράξης λέει η γυναίκα στον τύπο: ξέρεις εµένα όταν κάνω έρωτα µου αρέσει να µε χτυπούν. Τι να κάνει ο τύπος µέσα σε όλα αρχίζει να την χτυπά.
  Aπέναντι από το κρεßάτι ήταν ένας καθρέφτης. Kοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη, ßλέπει τα γενόµενα, σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:
  Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΚΙΟΛΑΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/3/11, 3:59 μ.μ.

  γιατί μου σβήνεις το σχόλιο;
  Άρχισε η λογοκρισία;;

  Δεν έγραψα κάτι κακό. Απλά είπα" Γεια σου μπαμπάκο με τα κολιτίρια σου...όπα, όπα, όπα" που λένε στον Καραγκίοζη.

  http://www.youtube.com/watch?v=4W4SFY9Rt4g

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος19/3/11, 5:02 μ.μ.

  καλά κάνει και στα σβήνει....μάλλον δεν έχεις χιούμορ. Από "κακία" είσαι full. Τέλος πάντων ο πρόεδρος είναι Large και τον γουστάρουμε ανύπαντρες - παντρεμένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος19/3/11, 6:46 μ.μ.

  Εσύ δεν έχεις χιούμορ. Βλέπεις αυτές τις σκηνές και δε γελάς;;;

  Να είναι καλά ο Πρόεδρος!! Εδώ τον γουστάρουμε εμείς, δε θα γουστάρουν οι παντρεμενοανύοπαντρες;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος20/3/11, 2:22 π.μ.

  Δεν θα έλεγα ότι ανάρτηση είναι και τόσο πετυχημένη, αλλά εύχομαι την επόμενη φορά να είναι πιο εύστοχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος20/3/11, 8:02 π.μ.

  ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ...Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. NIKO MOY, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails