ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

16/2/11

ΑΠΟ ΤΟ "Enet.gr"

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης εις βάρος του

Οριστικά σε αργία ο Π. Χρονόπουλος

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος και επικύρωσε την ποινή φυλάκισης εις βάρος του, μαζί και στην παύση από τα καθήκοντά του.
 
Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών σε ποινές φυλάκισης οκτώ και δέκα μηνών για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, καθώς έκρινε ότι προχώρησε σε παράνομες προσλήψεις, στο ΚΕΠ του δήμου. Προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας την αναίρεση των αποφάσεων.
Το 2008 ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών. Σήμερα, έκανε δεκτή την εισήγηση του αντεισαγγελέα Γ. Παντελή και απέρριψε την αίτηση αναίρεσης και για τη δεύτερη  καταδικαστική απόφαση.
Ο Γιώργος Παντελής στην εισήγηση του υποστήριζε ότι η εφετειακή απόφαση έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/2/11, 10:42 μ.μ.

    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META TO ΜΠΗΛΙΩΝΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/2/11, 10:55 μ.μ.

    Οπως τα διαβάζεις.
    Ο Αρειος Πάγος σήμερα απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που έκανε ο Πανταζής κατά της απόφασης του Εφετείου.
    Αυτό σημαίνει ότι ο υπάρχει πλέον ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος με οικονομική ζημία στο Δήμο.Την οικονομική ζημία στον Δήμο την δέχθηκε με γνωμοδότηση του το Νομικό Συμβούλιο του κράτους και την αποδέχθηκε και το Ανώτατο διοικητικό δικαστήριο που είναι το Συμβούλιο Επικρατείας.
    Επομένως απομένει τώρα να εκδώσει υποχρεωτικά διαπιστωτική πράξη έκπτωσης ο Αποστολόπουλος η οποία αυτή έκπτωση επεκτείνεται και στην επόμενη δημοτική περίοδο.Δηλαδή την επόμενη τετραετία ο Πανταζής δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα.
    Αλλά δεν είναι μόνο η έκπτωση.
    Εμαθα ότι σήμερα βγήκε και το βούλευμα σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος για τα πρόστιμα στις καντίνες.Που και αυτό σημαίνει αργία και αν καταδικαστεί έκπτωση.
    Ολα μαζεμένα του ήρθανε σήμερα.
    Τον λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ16/2/11, 11:06 μ.μ.

    ...και συνεζίζω:
    Από σήμερα ο Πανταζής δν πρέπει να πλησιάζει ούτε εξ'αποστάσεως τον Δήμο,έστω και αν δεν έχει καθαρογραφει η απόφαση του Αρείου Πάγου,έστω και ως εκ τούτου δεν έχει βγεί διαπιστωτική πράξη έκπτωσης,έστω και αν το Διοικητικό Εφετείο Πατρών ανέστειλε προσωρινά την αργία.
    Το Υπουργείο Εσωτερικών είναι υποχρεωμένο να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον από έναν αιρετό που καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος και έβλαψε οικονομικά τον Δήμο επομένως και το Δημόσιο.
    Διαφορετικά θεωρούνται και αυτοί επίορκοι ενώπιον των νόμων και του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/11, 11:13 μ.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ













    ////////////////////////////////////////////////










    ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ: ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/11, 7:44 π.μ.

    Κε ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.. ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ... ΔΕΝ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΑΙΝΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails