ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Τουλάχιστον θα το πάρουν χαμπάρι οι υποστηρικτές του να τα μαζέψουνε λίγο ή θα τον κάνουν ήρωα; Θα είναι αυτή η αρχή να συνέλθει η περιοχή μας, να δουμε ανάπτυξη στην πόλη μας, να ασχοληθεί κάποιος με την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που μας δόθηκαν και δεν έγινε ποτέ τίποτα; Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει γίνει εάν τα τελευταία τρία χρόνια, είχαμε στο τιμόνι του Δήμου Ζαχάρως έναν μορφωμένο και αξιοπρεπή άνθρωπο που θα νοιαζόταν πραγματικά για την ανάπτυξη του τόπου του.
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ;;;; την 17/2/2011

2 σχόλια:

 1. Πανταζή
  Είχα γράψει ένα ποίημα με τίτλο ‘’Δεν κάνω για Δήμαρχος!’’ Ξέρεις τι εννοούσα; Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών του Δήμου Ζαχάρως δεν θέλει Δήμαρχο με αποθέματα παιδείας, με αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης, με ικανότητα να διαχειρίζεται προκλήσεις και να δίνει προοπτικές! Θέλει Δήμαρχο που δεν ξέρει ή που δεν θέλει να ακούει, που δεν καταλαβαίνει τις δυνατότητές του, που είναι μέχρι τα μπούνια λαικιστής! Θέλει με λίγα λόγια εσένα! Λυπούμαι ειλικρινά που σε ψήφισε και δεν είσαι Δήμαρχός του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος17/2/11, 7:45 μ.μ.

  Κύριε Σχίζα διαβάζω εδώ και καιρό τα σχόλιά σας σχετικά με τον ΠΡΩΗΝ (στα τσακίδια) δήμαρχο Ζαχάρως και απορώ με το μικρό σε έκταση μνημονικό σας. Εσείς δεν ήσασταν κάποτε στο πλευρό του? Μη μου πείτε ότι τότε ήταν καλός και τώρα δεν είναι! Ήταν καλός όταν σας είχε βάλει το 2007 υπεύθυνο στις αποθήκες προμηθειών και δίνατε τρόφιμα στους Βούλγαρους (που δεν ήταν πυρόπληκτοι) και όχι στους Έλληνες που είχε καεί το βιος τους? Να σας θυμίσω ότι παραλίγο να μη δώσετε μπουκάλια νερό στον άνθρωπο που του κάηκε η γυναίκα και τα 4 παιδιά μόνο και μόνο επειδή δεν τον γνωρίζατε και του δώσατε μόνο όταν σας είπαν ποιος είναι? Δεν ήταν ημέτερος φαίνεται γι' αυτό και του αρνηθήκατε στην αρχή.Να σας θυμίσω επίσης τι γινόταν με τις κουβέρτες που είχε στείλει η υπόλοιπη Έλλάδα για να βοηθήσει τους πληγέντες και πόσο γέλαγε η Ζαχάρω όταν κάθε μέρα κρέμονταν στα μπαλκόνια του σπιτιού σας καινούριες φρεσκοπλυμένες κουβέρτες Αύγουστο μήνα? Αυτά τα ολίγα για το αναγνωρισμένο αίσθημα ευθύνης που υποστηρίζετε ότι έχετε.
  Πάμε τώρα στα αποθέματα παιδείας. Πρώτη φορά άκουσα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου να λέει σε συνομιλητές του "Σου αφαιρώ το λόγο, λες βλακείες, είσαι ηλίθιος κτλ" Εντυπωσιαστήκαμε από την καλλιέργεια του πνεύματος σας και την ευφράδεια του λόγου σας! Αν τα θυμηθώ όλα κύριε Σχίζα ένα blog ολόκληρο δεν με φτάνει να γράφω. Μη συνεχίζετε να προκαλείται τους συμπολίτες μας στη Ζαχάρω. Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, αυτιά και ακούμε απλά τόσα χρόνια δε σας μιλάμε γιατί σεβόμαστε την "ιδιαιτερότητα" του τρόπου σκέψης σας (να το πω ευγενικά) και το πρόβλημα υγεία σας.
  Όσο για τα ποιηματάκια σας (πολλά εκ των οποίων έχουν πέσει στα χέρια μου) σας προτείνω να πάρετε τη συλλογή σας και να συναντηθείτε μια μέρα εκ των ημερών με τον Τηλέμαχο Χυτήρη ο οποίος γράφει επίσης ποιήματα ανάλογης ποιότητας. Σας παραθέτω ένα δείγμα:
  Οι Ετρούσκοι
  Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια
  Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους

  Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μικρά τα σπίτια
  Οι Ετρούσκοι χτίζανε πολύ μεγάλους τάφους

  (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επανάληψη δεν είναι λάθος. Ο ποιητής επαναλαμβάνει δις τους στίχους του. Γιατί δεν τους επαναλαμβάνει τρις, τετράκις ή πεντάκις, δεν γνωρίζω).

  η ένα ακόμα καλύτερο

  ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι")

  Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
  Δεμένος στο κατάρτι μου.
  Τόσα νερά στο δωμάτιό μου!

  Ας έρθουν οι σύντροφοι
  Ας έρθουν οι σειρήνες
  Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός.

  Άντε μπράβο να συνέλθουμε λίγο γιατί και η βλακεία, η αμετροέπεια και η αλαζονεία που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο σπάει ΚΑΡΥΔΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails