ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

17/2/11

ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ....ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ

Μια μάχη που έχει αρχίσει εδώ και ενάμιση χρόνο έχασε ο Πανταζής Χρονόπουλος. Τον "πούλησε" το κύκλωμα που είχε πολλά συμφέροντα στην περιοχή μας. Έπαιξε αποφασιστικά στις φωτιές με τον Παυλόπουλο και στοχοποιήθηκε απο το ΠΑΣΟΚ. Έχασε τον φίλο του Κακαουνάκη και τον περί αυτόν "σύστημα" που ήταν κοντά στην Δικαιοσύνη και σιγά - σιγά αποδομήθηκε. Το κατάλαβε αλλά δεν είχε πολλές επιλογές για ελιγμούς. ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
Πράγματι ήθελε να βοηθήσει απλό κόσμο και κυρίως φτωχούς ανθρώπους αλλά το έκανε πάντα με λάθος.....τρόπο.
Βρισκόταν πάντα αντιμέτωπος με τον νόμο. Δεν εφταιγαν οι Μπούσπουρας κλπ , που τον κατηγορούσαν ανοιχτα και φανερά.Αυτοί την δουλεία τους έκανα. ο Δήμαρχος τους έδινε χώρο στο γήπεδό του. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΛΑΘΗ έκανε σε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο στα μέτρα του. Ο Πανταζής γνώριζε να κάνει ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ........ όμως ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ......

ΡΕ ΠΑΝΤΑΖΗ εγώ σε έβλέπα ΜΑΓΚΑ απο το αμαρτωλό τότε 1970 αλλά σε βλέπω και ΚΟΡΟΪΔΟ που πιάστηκες απο τους ΛΙΓΟΥΣ τους ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ.

ΕΝΑΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στις 9:13 μμ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/2/11, 10:42 μ.μ.

    Συμφωνώ με όσα γράφεις.Εχω όμως μια παρατήρηση.
    Ο Πανταζής ήταν Μάγκας στην εποχή που του πέρναγε.Εκμεταλλέυτηκε πέντε φιλίες και βασιζόμενος σε αυτές προσπάθησε να κάνει την Ζαχάρω κτήμα του.Να γίνει ο Αρχοντας της Ζαχάρως.
    Κατά κάποιο τρόπο το κατόρθωσε.Οι φιλίες αυτές τον βοήθησαν να διορίζει ώστε να έχει λαικό στήριγμα,να παρανομεί και να κάνει τσαμπουκάδες για να μπορέσει να επιβληθεί χωρίς νομικές επιπτώσεις προκαλώντας ταυτόχρονα το δέος στον απλό κόσμο για την παντοδυναμία του.Γεγονός που έφερνε τον κόσμο ακόμη ποιο κοντά του.Πολλοί ακόμη το θεωρούν μεγάλη τιμή που έχουν αποκτήσει την εύνοια του παντοδύναμου Πανταζή.
    Ομως φίλε μου,είναι κανόνας από τους αρχαίους χρόνους ότι την ακμή ακολουθεί η παρακμή.Η κοινωνία εξελίσεται και ακολουθεί την σύγχρονη νοοτροπία σκέψης που προσαρμόζεται στις συνθήκες της εποχής.Διορισμοί από το παράθυρο δεν υπάρχουν πλέον.Ας είναι καλά το ΑΣΕΠ.Παρανομίες και τσαμπουκάδες δεν χωράνε πλέον.Ας είναι καλά το διαδίκτυο που μεταφέρει τις ειδήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων και όχι όπως παλιά που η είδηση πήγαινε σαν τον φορτωμένο γάιδαρο.Χθες η απόφαση του Αρείου Πάγου για την απόρριψη της αναίρεσης του Πανταζή έκανε τον γύρο της Ελλάδας σε κλάσματα δευτερολέπτων από την στιγμή που ανακοινώθηκε.
    Δεν υπάρχουν πλέον κατευθυνόμενα ΜΜΕ.Ας είναι καλά οι bloggers.Τους bloggers που αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο αυτών που διοικούν.
    Επομένως ο Πανταζής βρέθηκε εκτός τόπου και χρόνου.Δεν μπόρεσε ποτέ να πιστέψει ότι οι συνθήκες άλλαξαν και έπρεπε να προσαρμοσθεί αν ήθελε να επιβιώσει πολιτικά.Το αποτέλεσμα για τον Πανταζή ηταν να βρεθεί αδύναμος στην μέση της δίνης που προξενεί ο χείμαρος της σύγχρονης κοινωνικής εξέλιξης.
    Η σύγχρονη κοινωνία και περισσότερο μάλλον οι νέοι άνθρωποι δεν ανέχονται τσαμπουκάδες και παρανομίες.Κάτι που το έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι διοικούντες.Ο μόνος που δεν μπόρεσε να το καταλάβει ήταν ο Πανταζής.Και έφαγε το κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ17/2/11, 11:49 μ.μ.

    Για την Ιστορία και μόνο.


    http://kavvathas.wordpress.com/2010/07/08/772010-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/11, 12:00 π.μ.

    Πολύ καλό Καλλικράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails