ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

29/1/11

ΕΔΩ "ΕΚΠΤΩΤΟΣ"

ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 41 ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ: Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΤΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ).
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... στις 12:32 μμ

 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΡΩΤΑ..... στις 12:25 μμ
 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11, 2:43 μ.μ.

    εκπτωτε οταν ημουν παιδι εβλεπα καποιους με ενα καλαμι μεγαλο και οδηγουσαν καοπαδια με ΓΑΛΙΑ και τα πηγαιναν για βοσκη. η απορια μου ηταν ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ; Περασαν παρα πολλα χρονια να καταλαβω οτι εχουν φτερα αλλα δεν εχουν μυαλο. ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ η μαλλον παρομοιωση με τα παιδία στο ΔΣ δεκτη. αδυνατω να δεχτω εξαιρεσεις χωρις συζήτηση. ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ; ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΡΙΣΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11, 3:09 μ.μ.

    Τι πιστεύεις?
    Οτι αν πάνε στον καθρέφτη θα προβληματιστούν?
    Το πολύ-πολύ να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό που κάνουν.
    Για να προβληματιστούν πρέπει να έχουν μυαλό.
    Και όπως είπες τα γαλιά δεν έχουν μυαλό.
    Ετσι αντί να προβληματιστούν και να μουτζώνονται θα κορδώνονται και από πάνω ότι είναι οι σωτήρες της Ζαχάρως.
    Αλλά από γαλιά τι περιμένεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,ΕΠΟΠΤΕΙΑ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΦΑΖΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails