ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

27/1/11

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 30/01/2011? ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΕΞΩ?
 
Από το χρήστη Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ στις ΣΧΟΛΙΟ στις 3:01 μμ

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/1/11, 6:14 μ.μ.

    Οχι!!!
    Δεν πρόκειται να σας κλειδώσουν πάλι έξω.Τώρα δεν έχει πλέον νόημα.
    Ξέρετε γιατί σας κλείδωσαν έξω την προηγούμενη φορά οι σύμβουλοι του Πανταζή ,ο Αγραπιδάς και οι σύμβουλοι του και ο Δημήτρουλας?
    Γιατί οι "κρετίνοι",όπως θα έλεγε και ένας φίλος,ήθελαν να μην επιτρέψουν την είσοδο στον Αλεξανδρόπουλο και το Μπούσμπουρα και να δώσουν έτσι έμφαση στην ηλήθια άποψη και "απόφαση" τους ότι είναι έκπτωτοι,επομένως τους θεωρούν σαν "κοινό".
    Για τόσο "κρετίνους" η μάλλον πανηλήθιους πρόκειται.
    Να χαίρεστε τα σαίνια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ:AYTΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/11, 7:39 μ.μ.

    Aν είσαι σίγουρος οτι δεν θα προσκαλέσουν την μείζονα αντιπολίτευση,μετά και από την απόφαση του ΓΓ της αποκεντρωμένης διοίκησης,τότε να είσαι περισσότερο σίγουρος ότι δεν έχεις να κάνεις πλέον με πανηλήθιους ανθρώπους αλλά με πανηλήθια ζωντανά.
    Οπότε κάθησε στην άκρη και απόλαυσε το.Σαν να κάθεσαι στο ζωολογικό κήπο και να παρακαλουθείς τα καμώματα των χιμπατζήδων (αν και αυτοί έχουν περισσότερο μυαλό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/11, 8:51 μ.μ.

    Πράγματι.
    Σύμφωνα με πληροφορίες,δεν έχουν σκοπό να καλέσουν την μείζονα αντιπολίτευση,γιατί επιμένουν να τους θεωρούν έκπτωτους παρά την απόφαση τυ Γενικού Γραμματέα.
    Ακούστε όμως τα επακόλουθα που σίγουρα θα ακολουθήσουν:
    1.Ο προσωρινά πρόεδρος (Βλάχος) που είναι αρμόδιος για την πρόσκληση θα υποστεί την ποινή της αργίας από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης για έξι μήνες.
    2.Κάποιος πολίτης θα του υποβάλει μήνυση για παράβαση καθήκοντος,γιατί εξαιτίας του δεν λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο μη υπακούοντας στην απόφαση της αποκεντρωμένη διοίκηση.Η καταδίκη του σημαίνει έκπτωση.
    3.Ο επόμενος που θα ορισθεί και θα επαναλάβει τα ίδια με τον Βλάχο θα έχει την ίδια τύχη και ούτω καθεξής.Αν διασαλευθεί η πλειοψηφεία τότε θα κληθούν οι αναπληρωματικοί.
    4.Αν προσκληθεί ο Δημήτρουλας και παραστεί σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο μη υπακούοντας και αυτός στην απόφαση του γενικού γραμματέα,τότε κάποιος πολίτης θα του υποβάλει μήνυση για "αντιποίηση αρχής",το οποίο είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.
    Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι,ότι το κράτος και ο Δήμος θα λειτουργήσουν είτε το θέλουν είτε όχι.
    Αν περάσαει του Πανταζή και της παρέας του,να ποδοπατούν τους νόμους και τις αποφάσεις της πολιτείας,τότε δεν έχουμε θέση στην Ελλάδα και να πάμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο καλλίτερα στο Αφγανιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/11, 9:54 μ.μ.

    Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ-ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
    Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/11, 10:02 μ.μ.

    Τι να αποφασίσει ο λαός Ζαχάρως-Φιγαλείας?
    Αν θα εφαρμοσθούν οι νόμοι της πολιτείας και οι αποφάσεις των οργάνων της?
    Και είναι δημοκρατικός αυτός ο λαός όταν επιλέγει αν εφορμόσει η όχι τους νόμους?
    Ας μην εφαρμοσθεί ο νόμος και ο καθένας "δημοκράτης" θα δεί πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκκος του.
    Σάμπως δεν έχετε δεί τον καλόγερο ξεβράκωτο και μάλλον έφθασε η ώρα να τον δείτε.

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/11, 10:13 μ.μ.

    Γνωρίζετε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για την "περίεργη" απόφαση του Διοκητικού Πρωτοδικείου Πατρών ΄σύμφωνα με την οποία ανέστειλε προσωρινά την αργία του Χρονόπουλου,αν και είναι αναρμόδιο?
    Αν όχι,τότε μαθετέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/11, 10:55 μ.μ.

    ΕΛΕΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ;
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/1/11, 11:07 μ.μ.

    Αν εννοείς αυτήν που έκανε ο Χρονόπουλος,όχι.Δεν ήταν παράνομη.Απλά ο Χρονόπουλος δεν έπρεπε να ορκιστεί.Αλλά δεν βαριέσαι?Είναι σαν να μην ορκίστηκε αφού΄δεν αναλαμβάνει καθήκοντα.Πάντως η ορκομωσία αυτή ήταν νόμιμη.
    Και η ορκομωσία του Αλεξανδρόπουλου και του Μπούσμπουρα,που έγονε υπό το φώς των κεριών ήταν νόμιμη.
    Και τις δύο ορκομωσίες τις θεωρεί ο Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης ,νόμιμες και τις επικαλείται στην απόφαση του και στην διαπιστωτική του πράξη.(δες παρακάτω στο blog)
    Αυτή την ορκομωσία που δεν υπολογίζει καθόλου,την γράφει δηλαδή στα παλιά του τα παπούτσια σαν να μην έγινε,είναι η ορκομωσία των αναπληρωματικών (Δημήτρουλας κλπ).
    Κατάλαβες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/11, 11:24 μ.μ.

    http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:_xnpJK70QKIJ:www.ita.org.gr/library/Downloads/docs/zygouris_katastairetvn161206.doc+%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%B4%CE%B5%CE%BD+%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF+%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%3B&hl=el&gl=gr&pid=bl&srcid=ADGEESi82lyfczX5YIqdwDFq_WdlTmqJQ6FrUJh2F5b2rALKNEItWrQ-3ATFhv8KkjIHXeli7rDRFqUYPfRVcyrxRVsbKBY9RMllRncsb5wbhY8nZsLNsZwlfXK66PuPbVf8jRDkzmzw&sig=AHIEtbQ5-899GfC01OzTVdoS4XFIJ3USKg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/1/11, 11:42 μ.μ.

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ (ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ !!!!!!!

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΨΕΛΝΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/1/11, 12:00 π.μ.

    Τους έμειναν οι λαμπάδες από την νύκτα της ορκομωσίας τους έξω από το πνευματικό κέντρο και είπαν για να μην πάνε χαμένες να τις ανάψουν στην πλατεία και με την ευκαιρία να ψάλλουν και το "η ζωή εν τάφω".Που είναι το κακό???
    Ο Πανταζής τους είπε ότι είναι Μεγάλη Εβδομάδα αφου τους υποχρέωσε να ορκιστούν με τις λαμπάδες.
    Οπως στρώσει ο καθένας κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/1/11, 12:30 π.μ.

    χαχαχα καλό !!!!!!!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/1/11, 12:59 π.μ.

    Αγαπητοί φίλοι.Τέτοιοι αμόρφωτοι για τα δημοτικά πράγματα δημοτικοί σύμβουλοιτης πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Ζαχάρως δεν πιστεύω να υπάρχουν σε κανέναν δήμο της Ελλάδας!!!Τί διάολο, αυτός ο θεός που πιστεύουν δεν καθόταν να ΄πλάσει λίγο μυαλό να τους δώσει-όταν ήθελε να ρίξει μυαλό στην περιοχή αυτή του ειχε τελειώσει-να μπορούν τουλάχιστον να συλλαβίζουν;καλύτερα να τα αφηνε άδεια τα κεφάλια τους, γιατί έτσι θα σκεφτόντουσαν καλύτερα! Τα γέμισε ο Άσπλαχνος ΆΜΜΟ,βρήκε μπόλικη στην παραλία και τώρα αλλίμονο σ' όποιον συζητεί μαζί τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/1/11, 1:08 π.μ.

    Αυτό που καταλαβαίνετε εσείς κι εγώ που το 'γραψα, από το παραπάνω σχόλιο( εισήγηση Ζυγούρη)αυτό καταλαβαίνει ο Πανταζής και οι παρατρεχάμενοί του διαβάζοντας την εισήγηση όπως πραγματικά την έχει διατυπώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/1/11, 1:11 π.μ.

    οπότε καλά κάνουν της αντιπολίτευσης και κάνουν λιτανείες με κεριά και ψέλνουν και η ζωή εν τάφω στην πλατεία !!!! απίστευτοι ! οι τύποι !!!!!! αλλά δεν γίνονται γραφικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/1/11, 1:20 π.μ.

    είναι φοβεροί οι σύμβουλοι τη αντιπολίτευσης (ΠΛΗΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΚΕ). το γλεντούν απίστευτα !!!
    βλέπω να κάνουν και κηδεία του Πανταζή αύριο στην πλατεία :))) Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/1/11, 1:23 π.μ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ, ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗΝ ΕΚΠΤΩΤΕ,Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΦΙΤΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/1/11, 1:29 π.μ.

    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ( ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ) ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/1/11, 1:31 π.μ.

    ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ???????????????????????
    ΘΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!!! ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/1/11, 1:35 π.μ.

    ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ

    ΧΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΝΤΑΖΗ !!!!!!
    Να ξεβρωμίσει η Ζαχάρω και η Φιγαλεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/1/11, 1:37 π.μ.

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ) ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/1/11, 1:49 π.μ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΦΟ ΠΑΝΤΑΖΗ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΛΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΕΣ !!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ?????????? Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΟΥ - ΜΠΟΥ - ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/1/11, 1:56 π.μ.

    ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ !!!

    ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/1/11, 2:03 π.μ.

    ΡΕΓΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΡΕΓΓΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ, ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/1/11, 8:12 π.μ.

    Αντε κάνετε την κηδεία,πείτε και το "η ζωή εν τάφω" να τελειώνουμε.Μετά τον επιτάφιο πρέπει να πούμε και το "χριστός ανέστη" η μάλλον "Ζαχάρω ανέστη".
    Να χαρούμε λιγάκι,να σουβλίσουμε και κανένα αρνί.
    Αντε να τελειώνουμε με την Μεγάλη Παρασκευή του Πανταζή να περάσουμε στην Ανάσταση της Ζαχάρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/1/11, 8:26 π.μ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ Κ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΤΕ ΑΡΝΙΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/1/11, 8:48 π.μ.

    Δεν υπάρχει καμμία μεταφυσική κατάσταση και κανένα μεταφυσικό φαινόμενο.
    Η πραγματικότητα είναι.Η φυσική ροή των πραγμάτων.
    Μεταφυσικότητα υπάρχει οταν κάτι είναι πέρα της λογικής.
    Η λογική είναι ότι ο Πανταζής ΤΕΛΟΣ.Ειτε θέλουν κάποιοι να το πιστέψουν είτε όχι.Και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν θα τους επιβληθεί να το πιστέψουν.Η πολιτεία έχει τρόπους να τους φέρει στην πραγματικότητα.
    Οσο για τα αρνιά είναι σύνηθες έθιμο των Ελλήνων να σουβλίζουν αρνιά για να γιορτάσουν το γεγονός της Ανάστασης.
    Στην Ζαχάρω βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να σουβλίσουν αρνιά στην πραγματικότητα.Μεταφορική είναι η έννοια.Αν βέβαια κάποιοι θέλουν να το κάνουν δεν θα τους το απαγορεύσεις κανένας.
    Αρκεί μόνο οτι ζουν στην πραγματικότητα το γεγονός της Ανάστασης και όχι στην μεταφυσική του έννοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/1/11, 12:28 μ.μ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ,ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΚΡΑΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ, ΕΓΚΏΜΙΑ Κ.Λ.Π.ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ!!! ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ΄΄ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ,ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ''!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ? Ο ΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!(ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ)ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΝΤΗΡΗ ΓΡΗΓ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ28/1/11, 1:31 μ.μ.

    Ελα μου ντεεεεε!!!
    Αλήθεια,πως την έχει γλυτώσει μέχρι τώρα ο Περιφερειάρχης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/1/11, 4:17 μ.μ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ (ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/1/11, 7:00 μ.μ.

    Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΩΜΙΟ!!!!!!!!!!!
    ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
    ΜΠΟΥ - ΜΠΟΥ - ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ28/1/11, 7:53 μ.μ.

    Σε αυτό:
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ (ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Ακριβώς είναι πράξη εσωτερικής φύσης και όχι εκλτελεστή διοικητική πράξη.Επομένως αυτό που ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ορκομωσία πριν την ανάληψη των καθηκόντων δηλαδή μέχρι την 31 Δεκεμβρίου.Οπερ και εγένετο.Η έκπτωση αναφέρεται μόνο στην περίτπωση που δεν ορκισθεί πριν την ανάληψη των καθηκόντων και εφόσον υπάρχουν λόγοι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΗΣ αδυναμίας προσέλευσης στην ορκομωσία.Οι αντικειμενικοί λόγοι αδυναμίας αναφέρονται στην περίπτωση που η ορκομωσία γίνει μετά την ανάληψη των καθηκόντων.Που έγκειται λοιπόν το πρόβλημα εφόσον υπάρχει ορκομωσία πριν την ανάληψη των καθηκόντων?
    Εν πάσει περιπτώσει,όπως εγραψες η ορκομωσία είναι εσωτερική λειτουργία.Η έκπτωση όμως λόγω μη ορκομωσίας είναι διοικητική πράξη εκτελεστή για την οποία ο Ν.3852/2010 λέει:

    Άρθρο 53
    2. Αιρετός ο οποίος δεν αποποιείται την εκλογή του
    και δεν δίδει τον όρκο του προηγούμενου άρθρου μέσα
    στην ανωτέρω προθεσμία, εκπίπτει αυτοδικαίως.Η σχε-
    τική διαπιστωτική πράξη εκδίδεται από τον Ελεγκτή Νο-
    μιμότητας.

    Εχει έρθει από τον ελεγκτή νομιμότητας διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση?Οχι βέβαια.Και κανένας δεν είναι αρμόδιος να θεωρήσει έκπτωτο τον άλλο πλην του ελεγκτή νομιμότητας.Οποιοςδήποτε αρνηθεί την κυριακή την παρουσία του Αλεξανδρόπουλου και του Μπούσμπουρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρώντας αυτούς έκπτωτους,διαπράτει σοβαρό παράπτωμα παράβασης καθήκοντος με τις γνωστές επιπτώσεις.
    Πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι.ο Χρονόπουλος έχει χαμένο το παιγνίδι και όπως λέει ο λαός ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.Εκείνοι όμως οι σύμβουλοι του,που τον ακούν και πέφτουν σε συνεχείς παραβάσεις καθήκοντος
    έχουν μυαλό να σκεφτούν τι κάνουν?Οτι μια παράβαση καθήκοντος θα τους αφαιρέσει για δύο τετραετίες το δικαίωμα συμμετοχής τους στα κοινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/1/11, 8:13 μ.μ.

    ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ - ΝΟΔΑΡΟΣ = ΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ! ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ'' ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ'' ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΑΙΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ! ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ; ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΕΙΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!!!Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος30/1/11, 7:52 μ.μ.

    4 χρονακια θα προσκυνατε ταξιτζη....
    τα χαρτια μιλανε και τα στοματα τουμπεκι...
    γαργαρες,κολοτουμπες,που να πηδατε αναποδα,ο πανταζης θα ειναι στην κορυφη....
    τραμπουκος ειδε ολη η Ελλαδα ποιος ειναι.....μπαρμπα Γιωργο που εμαθες να δινεις μπατσες???στα τραινααααααααα????ψιχιατρε για τρελλους μας εχεις???γουσταρω να βλεπω πανταζακο να περπαταει στο δρομο με ψηλα το κεφαλι και τα χερια στις τσεπες....κραταει αυτα που του κλασατε....εσεις κρατηστε τις λαμπαδες σας και εμεις το τιμονι του δημου μας....
    << ΥΠΟΓΡΑΦΗ 3 Ζ >> Ζ Ζ Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails