ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/11/10

ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ

Όλοι σήμερα έχουν περιέργια να δούν τις δύο τελευταίες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στην πόλη της Ζαχάρως.
Ο νέος και πολλά υποσχόμενος κ. Κώστας Αγραπιδάς θα δώσει την τελευταία του ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως εκεί όπου χθές βράδυ ο Κ. Μπούσπουρας μ' ενα καταγγελτικό λόγο προσπάθησε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Ζαχάρως υπέρ του συνδιασμού του.
Ο κ. Αγραπιδάς με ένα πολισέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα που σας έχω ήδη αναρτίσει θέλει να καταδείξει την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και να πείσει για την αρτιότητα του σχεδίου του. Έχει πρόσφατα αποδείξει από την "ιστορία " του περιβαλλοντικού συλλόγου ότι ΜΠΟΡΕΙ να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής αρχής υποστηριζόμενος από πράγματι "νέους" υποψήφιους. Αυτοί είναι το "γερό " χαρτί του και εκεί ποντάρει. Είναι χαμηλών τόνων δεν επιδιώκει την άγονη αντιπαράθεση και θέλει να κρατά ισορροπίες και ίσες αποστάσεις με τους άλλους υποψηφίου. Στις προηγούμενες συγκεντρωσεις σε Φιγαλεία και στους ετεροδημότες της Αθήνας κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο και να εκτιμηθεί από τους πολίτες ότι μπορεί να είναι ο δεύτερος της επόμενης Κυριακής αν με την αποψινή του συγκέντρωση θα ξεπεράσει σε όγκο και παλμό αυτή του κ. Μπούσμπουρα. 

Ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος ο "παλιός" στα πράγματα της Αυτοδιοίκησης έχει τον αέρα του πολυνίκη και ισχυρού άνδρα. Με πλήθος παλιών και νέων υποστηρικτών του θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στηνη ηγεσία του Δήμου με όσο το δυνατόν μικρότερη φθορά. Αν και έχει δηλώσει ότι θα πάρει αυτοδυναμία απο την πρώτη Κυριακή οι εκτιμήσεις των παρατηρητών λένε ότι θα είναι ο ένας από τους δύο στην τελική αναμέτρηση της άλλης Κυριακής.  Μην ξεχνάμε ότι πριν τέσσερα χρόνια είχε πρωτιά σε όλα τα εκλογικά κέντρα εκτός απο ένα.
Δεν φοβάται τίποτα πιστεύει στις πολλές υψηλές γνωριμίες του και υπόσχεται σε κάθε χωριό έργα ανάλογα της λάμψης του Κέντρου Υγείας. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την χαρακτηριστική του ευκολία να συνομιλεί και να λύνει διάφορα προβλήματα της περιοχής με ένα τηλεφωνημα σε κάποιον Υπουργό. Ισχυρίζεται, δε ότι θα έκανε περισσότερα αν η αντιπολίτευση μέσα απο τον Δήμο δεν τον έστελνε συνεχώς στα δικαστήρια.
Πολλοί που είναι ορκισμένοι "εχθροί του" τον κατηγορόυν ότι κάνει αυθέρετες και παράνομες ενέργειες ως προς το συμφέρον των κατοίκων και προσπαθούν να τον κατακρίνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails