ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

6/11/10

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Ήταν μια βραδιά υποσχέσεων για το παρόν και το μέλλον του δήμου.
Ο ένας ο παλιός και δυνατός σε όλα τα επίπεδα και ο άλλος ο μεθοδικός, ο καταρτισμένος σε επιστημονικό επίπεδο που με εξειδικευμένο λόγο έκανε το πολυπληθές ακροατήριό του να είναι μείνει ικανοποιημένο.


Ο Πανταζής Χρονόπουλος έκανε μια "ονειρική" συγκέντρωση όπου ήταν όλοι εκεί. Από κόσμο εκτιμώ περί τα 800 άτομα και μετά όταν τελείωσε και η συγκέντρωση του κ. Αγραπιδά ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τα 1100 άτομα. Ηταν εκεί ο Χάρης Λαμπρόπουλος που πάντα στηρίζει τον Πανταζή, η Βουλευτής κα Αυγερινοπούλου ο  Δήμαρχος Κ. Μπαρούτσας από το Ελληνικό Αρκαδίας και όπως πάντα τον προλόγησε ό κ.Σταυρόπουλος γνωστός μας ιατρός με καταγωγή από την  Ζαχαρω.
Ο Πανταζής μίλησε για το Κέντρο Υγείας, για το Δημαρχείο κλπ. Αναφέρθηκε στο έργο του και ζήτησε την ψήφο των συμπατριωτών του για νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αίσθηση έκανε ο λόγος για τον "πρώην" φίλο του κ. Νίκο Αλεξανδρόπουλο (αδελφό του υποψηφίου δημάρχου) και αναφέρθηκε ότι για χάρην ενός παραθαλάσσσιου τεμαχίου χάλασαν την φιλία τους επειδή δεν τον άφησε να το "μεγαλώσει" ανεξέλεγκτα περαν των 20 στρεμματων ενώ στα συμβόλαια ήταν  τα μισά περίπου.
Η αποψινή συγκέντρωση σίγουρα έδωσε ένα μήνυμα, απλά το θέμα είναι πώς θα το ερμηνεύσει ο καθένας μας.


Ο Κώστας Αγραπιδάς κέρδισε τις εντυπώσεις και για τον λόγο που έκφώνησε αλλά και για την συμμετοχή του κόσμου. Υπολογίζω ότι είχε περίπου 850 άτομα χωρίς υπερβολές από όλα τα χωριά της περιοχής δείγμα ότι ο Κώστας Αγραπιδάς έχει περάσει στην συνείδηση του κόσμου σαν ο "μελλοντικός" δήμαρχος. Έχει ένα οργανωμένο επιτελειο από νέους συνεργάτες που μαζί τους γύρισε όλα τα χωρια της περιοχής δίνοντας την αίσθηση ότι λειτουργεί με μεθοδικότητα έχοντας καταρτίσει ένα πρόγραμμα ικανό να δώσει ανάπτυξη και πρόοδο στον τόπο. Στην ομιλία του φαινόταν σίγουρος, σταθερός και έννοιωθες ότι "ξέρει το θέμα".  Πιστευουν πολλοί ότι αν δεν είναι αυτή την φορά δήμαρχος σίγουρα θα είναι την επόμενη. Έχει "άποψη" και την φινέτσα του "επόμενου" κάνοντας σιγα-σιγά μια ανοδική πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση και σίγουρα δεν του την αμφισβητεί κανείς.

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο Κ.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΜΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails