ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3/11/10

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για τον υποψήφιο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί φίλοι και άνθρωποι που τον υποστηρίζουν βάζοντας υποψηφιότητα μαζί του. Το θεωρούν κατάλληλο για την Δημαρχεία μιας και έχει προσωπικές γνωριμίες στην Κεντρική Κυβέρνηση και ήταν χρόνια ένας άνθρωπος που είχε επαφή με τα "κοινά".  Όμως η πολύ γρήγορη και την τελευταία στιγμή κάθοδό του στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θρόνου δίνουν αφορμή για πολλά σχόλια και δυσαρέσκειες κυρίως από αυτούς που τον θεωρούν "δυνατό" αντίπαλο.
Η πολυσυλλεκτικότητα στο ψηφοδέλτιό του μαρτυρά ένα καλοδουλεμένο ψηφοδέλτιο και  σιγουρεύει κάποιες μερίδες ψηφοφόρων ώστε να ξεκινά από κάποια βάση έχοντας ένα "μαξιλάρι" ασφαλείας. Άλλωστε είχα γράψει πριν καιρό ότι "αυτός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει..." όπως λέμε γιατί είχαμε καταλάβει όλοι μας ότι ο κ. Αλεξανδρόπουλος μπορεί να άργησε να δηλώσει δημοσίως την υποψηφιότητά του αλλά κατέβηκε με πλήρη την εντεκάδα........

Από τα μηνύματά σας κατάλαβα ότι ο κόσμος ζητά πλέον ηγέτες στον Δήμο με ικανότητες manager και όχι τύπου "κοινοτάρχη". Δηλαδή οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και οι άνθρωποι με υψηλή μόρφωση που είναι δοκιμασμένα στελέχη με εμπειρία στην κοινωνία θα πρέπει να αναζητηθούν για να γίνουν ηγετικές μορφές ακόμα και στους Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails