ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

5/11/10

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

Ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος ανεβαίνει απόψε στην Φιγαλεία όπου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις έχει ένα υψηλό ποσοστό ψηφοφόρων υπερ του. Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι μεγάλη μερίδα της κομματικής οργάνωσης του τοπικού ΠΑΣΟΚ είναι στο πλευρό του. Πρέπει να κάνει απόψε μία δυνατή και μεγαλειώδη συγκέντρωση ώστε να δείξει ότι είναι μέσα στο παιχνίδι. Πολλοί τον κατηγορούν ότι ήρθε την τελευταία στιγμή για να σώσει τον τόπο σαν "απο μηχανής θεός" και προσπαθούν να του ψαλιδίσουν τις πιθανότητες που έχει για ένα μεγάλο ποσοστό. Έχει γυρίσει σε όλα τα χωριά και παντού έχει δηλώσει ότι θα κάνει ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και έργων για ολόκληρη την περιοχή.
Το επαγγελματικό του παρελθόν αλλά και οι ενασχόλησή του με άλλες δραστηριότητες είναι χαρακτηριστικά ένος δραστήριου ανθρώπου με προοπτικές και νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι στόχος εύκολων αρνητικών σχολίων που να θέλουν να μειώσουν την αξιοπρέπεια και την καλή πρόθεση του.
Όπως έχει παρατηρήσει και ένας αναγνώστης μας ο κ. Αλεξανδρόπουλος έχει δυνατότητες καλού manager και γνωρίζει από Διοίκηση, που νομίζω ότι πρέπει να είναι το κυριότερο χάρισμα ενός Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails